Bildirim
Einstein mı, Nikola Tesla mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Einstein mı, Nikola Tesla mı?
(En Son Oy Tarihi: 28.11.2018)
Giriş
-
Enişten
@Albert Enisten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
BEN
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
tesla<333333
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İkisi de farklı alanlarda çalıştı. Ne konuda kıyaslıyorsun ? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Hümiyettin
İkisi de farklı alanlarda çalıştı. Ne konuda kıyaslıyorsun ?
Yazım konuda, Zekiliğini ve dünyaya hangisi daha yararlı oldu sizce ?_____________________________ -
Tesla
-
Tabi ki sen kanka
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kim ne derse desin apple
İkiside farklı konuların dahisidir bu araba ile uçağı karşılaştırmak gibi oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Tesla 2010 -
quote:
Orijinalden alıntı: sadoado
quote:
Orijinalden alıntı: Hümiyettin
İkisi de farklı alanlarda çalıştı. Ne konuda kıyaslıyorsun ?
Yazım konuda, Zekiliğini ve dünyaya hangisi daha yararlı oldu sizce ?
İkisi de birbirinden ayrı alanlarda çok yararlı olmuştur. Zeka ise birkaç kıstasa göre ölçülemez._____________________________ -
Einstein fizik dünyasına yepyeni bir bakış açısı kazandırmıştır. Tesla'ya her ne kadar hayran olsam da einstein diyorum. _____________________________ Night gathers, and now my watch begins. It shall not end until my death. I shall wear no crown and win no glory. I shall live and die at my post. I am the sword in darkness. I am the watcher on the walls. I am the fire that burns against the cold, the light that brings dawn, the horn that wakes the sleepers, the shield that guards the realms of men. I pledge my life and honor to the Night's Watch, for this night and all the nights to come. -
Tesla kim anasını satayım
-
Nutella diye okuyan tek benmiyim _____________________________ https://privnote.com/GZBb9UWD boşuna ban yedim alın okuyun -
Tesla
Zeka olarak karşılaştırmak saçma olur, her iki bilimadamıda kendi alanlarının en iyilerindendir . Ancak Einstein bildiğim kadarıyla kuramsal fizikçi yani genelde teorik ancak Tesla'nın buluşları (elektiriğin taşınması, ac motorlar, elektrik lambası vs.) gayet somut ve şuanki teknolojimizin yapı taşları ... O yüzden ben Tesla diyorum
Tesla'nın Patentleri_____________________________ -
Albert Einstein. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Amerigo
Tabikide recep tayyip erdoğan.
Hitlerden vazgectin heralde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- mideden su sesi gelmesi
- andazol kullananlar yorumları
- en yaratıcı emlakçı isimleri
- kımız nerede satılır
- dünyanın en uzun yılanı 43 metre
- prompt mühendisliği
- sodyum iyon batarya
- kara cuma ne zaman 2025
- havadan su üreten cihaz
- çay bardağı emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X