Şimdi Ara

ehliyetsiz yakalanmak????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
15.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar mesela ben ehliyetsiz polise yakalandım nasıl bir maliyetle kurtulabilirim neler olur yani ciddi bişeyler olurmu??

• Yok yok bu forum forum olamaz
  • maliyeti mi

Herşey para diil

Valla polisine bağlı.

Ya böyle konu açılır mı ya

sanki tarifesi var
  • arakdaşlar ben bikere cüzdanı unutup evden çıkmıştım eğer polis durdursaydı ne olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: carillon613

arkadaşlar mesela ben ehliyetsiz polise yakalandım nasıl bir maliyetle kurtulabilirim neler olur yani ciddi bişeyler olurmu??

Ehliyetsiz yakalandın mı yoksa yakalancakmısın..
    Eğer yakalandıysan ehliyetsiz araba kullandıysan sana
    Yok daha ehliyetsiz araba kullanmadıysan vede kullanmayı düşünüyorsan unutmaki cezadan daha önemli şeyler olabilir.. Düşünsene bir kazaya karışacaksan belkide birilerine zarar vereceksin. Vicdan azabı en büyük ceza olur böylece..
  • quote:

arkadaşlar mesela ben ehliyetsiz polise yakalandım nasıl bir maliyetle kurtulabilirim neler olur yani ciddi bişeyler olurmu??

forumda söylenmez maliyet sen anlas
  • quote:

neşeli şartlar altında para cezasına çarptırılırsın, belkide mahkemeye çıkıp hapis cezası alırsın oda para cezasına çevrilir veya ertelenir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saçma bir yorum yazmısın ehliyetsiz araç kullanmanın tek zararı ehliyeti olmaması ama (ölümlü kazaya karısırsa ehliyet olsun olmasın herkes vicdan azabı ceker )
    birde ehliyetsiz araç kullanırken dikkat edeceğin noktalar kazaya karışma vede kurallara uyarak kulllan yeterli olur
    öbür türlü
    polise yakalanırsan para cezası ile halledersin

quote:

Orjinalden alıntı: Eswod

quote:

Ehliyetsiz yakalandın mı yoksa yakalancakmısın..
    Eğer yakalandıysan ehliyetsiz araba kullandıysan sana
    Yok daha ehliyetsiz araba kullanmadıysan vede kullanmayı düşünüyorsan unutmaki cezadan daha önemli şeyler olabilir.. Düşünsene bir kazaya karışacaksan belkide birilerine zarar vereceksin. Vicdan azabı en büyük ceza olur böylece..

• Maliyet.....'
    Çok ilginç.
    Örneğin Allah esirgesin ehliyetsiz bir kaza yapsanız ve sizin kusurunuzdan birisi ölse veya yaralansa; vicdan azabınızı hafifletmenin maliyeti sizce ne olabilir???

Evet burası bir paylaşım formu ama bu sorunuzun cevabını buradaki arkadaşlarımın hiçbiri vermez...
  • açılmaması gereken gereksiz bir konu.
    bu iş çocuk oyuncağı değil konuya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkuty -- 18 Nisan 2007; 22:15:58 >
  • İnşallah geceyi nezarette geçirirsin sonra da Velinden sıkı bir fırça yersin... Ehliyetsiz araç kullanmaması ve böyle saçma bir konu açılmaması gerektiğini öğrenirsin
  • quote:

800 ytl cıvarı mah kemeye cıkarsın araç bağlanır mahkeme para cezasına cevırır 800 ytl yı bulur odemessen hapıs yatarsın bukadar...arabayı ehlıyet kullanmaz
  • ben de ehliyetim olmasına rağmen ehliyet unutup çevirmede durdurulunca ne kadar ceza yerim onu merak ediyorum yazılımcı gibi. bi ara 80 ytl mi ne öyle birşey diye okumuştum ama emin değilim. nedir cezası?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkkabaoglu

Maliyet.....'
    Çok ilginç.
    Örneğin Allah esirgesin ehliyetsiz bir kaza yapsanız ve sizin kusurunuzdan birisi ölse veya yaralansa; vicdan azabınızı hafifletmenin maliyeti sizce ne olabilir???

Evet burası bir paylaşım formu ama bu sorunuzun cevabını buradaki arkadaşlarımın hiçbiri vermez...

siz ehliyetli kaza yapınca vicdanınız rahatmı
    Türkiyede ehliyet almak bişeymi ehliyet için bir eğitimmi(verilen eğitimin hiçbirşey olduğunu düşünüyorum) veriliyor ehliyetli adam güzelmi kullanıyor
    Güzel ülkemde ehliyet sadece para kapısı.
  • arkadaşlar unutma durumları için ehliyet numaranızı b ir yere kaydedin mesela cep telefonuna büyük ihtimalle işe yarıyacaktır birde bu gibi durmlarda
    meur arkadaşlarla gerksiz diyaloğa girmeyin en önemlisi kaçmaya falan çalışmayın zaten polis arkadaşlar iyi niyetle yaklaşana iyi niyetle yaklaşır ama
    ehliyetiniz yoksa veya elkonulduysa trafiğe çıkmmamınızı tavsiye ederim allah korsun kaza falan olur büyük risk
  • Bazen despotluk gerekli oluyor hakikaten.
    "TC yasalarına göre ehliyetsiz trafiğe çıkmak suçtur.Bu yüzden de ehliyetsiz trafiğe çıkmayı savunana yaptırım uygulanacaktır."
    Müstahak olanlar için ne kadar güzel bir ibare olurdu değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RqJnr -- 19 Nisan 2007; 0:13:46 >
  • Elbette belli bir miktar ara cezas var. Bu 1 - 2 - 3 yakalanışınıza göre değişir. Parayı ödemezseniz Ülkemizin nacizane cezaevlerinde seyahat etmekle ödüllendirilsiniz Yani herşey sevgili Türk halk için.

Ehliyetiniz yanınızda bulundurmadan yakalanırsanız da gerekli evrakları memura ibraz edememekten ceza yersiniz.
  • len birinizde bana cevap verin Allah aşkına çocğu bi dövmediğiniz kalmış
  • Valla ben Kuşadasında ehliyetim olmasına rağmen cüzdanı evde unuttum ve şans bu kontrolde Jandarmaya yakalandım ama durumu izah ettim ve adamlar ehliyeti hemen geri gidip getirmem şartıyla beni affedeceklerini söylediler.Hemen eve dönüp cüzdanı aldım ve tekrar kontrole girdim.Bu sefer trafik sigortasının tarihinin geçtiği anlaşıldı(babamın arabası) Ama adam beni affetti(herhalde geri döndüğüm içindir)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinangin

ben de ehliyetim olmasına rağmen ehliyet unutup çevirmede durdurulunca ne kadar ceza yerim onu merak ediyorum yazılımcı gibi. bi ara 80 ytl mi ne öyle birşey diye okumuştum ama emin değilim. nedir cezası?

Kardeşim sana yazmısız 800 ytl ye patlar sana dıye sen okumuyosun bak herseyı yazmısım altına gelmıssın yıne 80ytl yazmıssın zaten boyle şeyler meşru deıl boşversen 800ytl cıvarına çıkar
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.