|
Bildirim
|
Tam Türk kafası...
Kafadaki tek endişe kuralları nasıl bypass edebilirim... Kestirmeden nasıl giderim... Kafa daima buna çalışıyor... Ortak yaşam kültürü yok, kurallara uyma kültürü yok... Bencil, sadece kendini düşünen, fotoğrafın büyüğüne hiç bir zaman bakamayan, acınası zihniyet... Trafik hepimizin ortak alanı, kurallar hepimizi eşit kılıyor... Ve hepimizi güvende tutmaya çalışıyor... Herkesin sevdiği bazi şeyleri engelleyen kurallar vardır, Toplum yaşamında herkes kurallar gereği, ortak yaşam gereği, kendi konfor alanından bir şeyler feda eder... Siz aldığınız alkol miktarıyla kendinizden emin olabilirsiniz, o halde bir diğeri ben 220 ile giderken asla kaza yapmam kendimden eminim diyebilir Bir öteki makas atarken çok dikkatliyim asla kaza yapmam diyebilir... Bir diğeri kırmızı ışıklar bence gereksiz diyebilir... Yani gelmiş burada 50 promil kuralını suçlu buluyorsunuz.. Şaka gibi... Ama öyle bir şaka ki insanın umudunu azaltıyor... Bir de devlet memurusunuz... Çok yazık... |
33 yaşında 2 çocuk babası devlet memuru birisiyim, doğma büyüme edirneliyim ve malum biz trakyalılar alkolü severiz. Yıllardır araçta çoluk çocuğum varken dahi alkollü araç kullanırım mecbur kaldıkça
Enteresan |
Sen hem alkollü araç kullan milletin canını riske at hemde polislerden merhamet bekle .Yok öyle dünya! Ehliyetine 6 ay için el koyduklarına dua et ben olsam ömrünün sonuna kadar el koyardım. Trafik canavarı seni !
|
Hem polisler merhamet gösterir mi diyorsun hemde seni ne alakadar eder diyorsun. Yaptıkların yanlış daha fazla yazmayacağım
|
Bumu mantık yani kimseyi tehlikeyi atmadan alkol alıyorum. Gerçekten bu yaşta böyle mi düşünüyorsunuz. Bende kimseyi tehlikeye atmadan makas atıp yan yan gidiyorum. Keşke herkes benim gibi sürse. Bumu yani mantık gerçekten ilginçsiniz.
Bişi olmaz size kural mural hakgetire ehliyetsiz çıkın trafiğe en fazla 3 yıllığına el koyarlar ehliyete 3 yıl ehliyetsiz gezersiniz ne olacak ki en fazla. Devam. |
konu sahibi baya sivaya sivaya gidiyo
du bakalim nolcak :) |
Plakanı ver de 155 e ihbar edelim anlayış gösterirler mi denemiş olursun
![]() |
Herifin biri “ben her gece bir büyük rakı içerim, üstüne araba değil uçak bile kullanırım” dedikten hemen sonra içinde eşin ve çocuklarının olduğu arabayı dörde katlayıp soluğu musalla taşında almanı sağlarsa, o adama da bizden kendine beklediğin hoşgörüyü gösterecek misin?
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 22 Mart 2019; 16:29:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 22 Mart 2019; 14:59:46 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 22 Mart 2019; 15:8:50 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 22 Mart 2019; 16:5:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|