Bildirim
Ehliyetimde gözlük yada lens yazıyo
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
yemezler lazer yaptirdiysan git tekrar rapor al ehliyeti yenile derler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam neden ceza olarak düşünüyorsunuz anlamadım? Benimde gözlerim çok azda olsa miyop ve ehliyetimi dün aldım bende de gözlük yazıyor. Ben memnun bile oldum yazmasına. Sonuçta trafikte hayatımız ve başkalarının hayatı söz konusu, gözlük takmayınca o çok hafif bulanıklık bile dikkatinizi dağıtabilir...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç problem yaşamadım gözlerim iyi görüyo aslında sadece ygs dönemi taktım ve doktora da öyle gitmiştim öyle yazdı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mertmertmertx
Hiç problem yaşamadım gözlerim iyi görüyo aslında sadece ygs dönemi taktım ve doktora da öyle gitmiştim öyle yazdı
Ben saglik raporu alirken, hekim hic gozlerin bozuk mu diye sormadi, surayi oku dedi her satirini okudum gozumde lens vardi. Kendim soyledim -4.75 miyopum lens kullaniyorum diye. Lens yazdi.
Ehliyetimdede gozluk yada lens yaziyor. Lens kullaniyorum zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X