Şimdi Ara

EHLİYETİ EN ERKEN NE ZAMAN ALABİLİRİM?????? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 8 şubatta dooduruyorum 18 yaş dolmadan kayıt yaptıracam oluyo diye duymuştum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Can

Ehliyetini 18 yaşını doldurup 19 dan gün almaya başladığın andan itibaren herhangi bir kurs dönemine kayıt yaptırabilirsin.

2006 kurs dönemleri yılbaşından sonra belli olur ama genelde nisan ortası ve sonu kurs dönemleri vardır.Tahminimce 15-25 Nisan arası kayıt yaptırabilirsin.

Kursa gitme gibi bir zorunluluğun yok.Ama kurs parasını vermek zorundasın :)

@ can a katılıyorum..

@ m.c.k gıtsen daha ıyı olur aslında faydasını gorursun..uygulamalı anlatılıyor hersey..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eleny -- 9 Eylül 2005, 13:26:37 >
  • Daha 3 senem war
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeandan

Daha 3 senem war

alırsın ınsallah acele etme..
  • quote:

Ehliyetini 18 yaşını doldurup 19 dan gün almaya başladığın andan itibaren herhangi bir kurs dönemine kayıt yaptırabilirsin.

2006 kurs dönemleri yılbaşından sonra belli olur ama genelde nisan ortası ve sonu kurs dönemleri vardır.Tahminimce 15-25 Nisan arası kayıt yaptırabilirsin.

Kursa gitme gibi bir zorunluluğun yok.Ama kurs parasını vermek zorundasın :)

Anca 29-30 nisanda sınav tarihi olursa gider...
    Sınav ücretini yatırırken belgelerini vermek zorunda, Yaşıda doldurması gerek.
    Kurs zamanında... milli eğitime bağlı olduğu için eğer müfettiş gelir ve yoklamada gözükmezse gördüğü kurs iptal olur.
  • Hocam ben hiç gitmedim.Diğer arkadaşlarımda gitmedi.Müfettiş gelse bile kurs seni idare eder hasta filan diye.Öyle bi kerede görülmezse iptal filan edilmez.
  • quote:

Hocam ben hiç gitmedim.Diğer arkadaşlarımda gitmedi.Müfettiş gelse bile kurs seni idare eder hasta filan diye.Öyle bi kerede görülmezse iptal filan edilmez.

Kurs idare ediyor zaten... Müfettiş her kurs döneminde gelmiyor...
    Ama gelirse idare etme gibi bi şansı yok
  • Kursa para vermeden olmuya maalesef... Ama taksitle para işini kolaylaştırabilirsin...
  • Allahım ya bende 5-10 senelik şöförlerle konuşuyorum sandım pff.
    Yaw sizin daha ehliyetiniz mi yok ? Töbe töbe ben ne yaptım yaw

• quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

Allahım ya bende 5-10 senelik şöförlerle konuşuyorum sandım pff.

Sen boşver onları. Bizimkiler benim ön koltukta oturmama bile izin veriyor, biz beraber takılalım. Hatta geçen gün sunrooftan kafayı çıkardım, babam oğlum gir içeri sünnette çıkarsın dedi. Tamam dedim.
    Bir de araba çalışmıyorken gizlice binip ileri sürüş teknikleri çalışıyorum. Hem sürüş kabiliyetimi arttırıyorum, hem de benzin yakmıyor.
    Yalnız aklında olsun teyp çok açık kalınca aküyü bitirirmiş. Birde arabanın içine kek kırıntıları düşünce babamın tansiyonu yükseliyor. Bu da ilkyardım bilgisi olsun.

Ayrıca Demir Bükey sana sesleniyorum. Seni tanıdım ve sana laflar hazırladım.

• quote:

• Babanı mahkemeye ver yaşını küçült git al :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: andydark

Babanı mahkemeye ver yaşını küçült git al :)

Sonra kimin otomobiline binecek
  • quote:

O adamın şöförlüğü 5 seneden fazladır belki...

Ama ne adamlar var ehliyeti 10 senelik... Daha el arabasını sürmeyi bile beceremiyorlar.
  • benim almama daha 5 sene var oda laf mı.
  • quote:

aynen katılıyorum

• quote:

Akıl yaşda değil başdadır bunu yaz biryere
  • Akıl yaşta değil baştadır, doğruda 13-14 yaşında trafiğe çıkmaya başlayan adamın, bu izin veren ailenin aklına şaşarım. Anamız babamız çolumuz çocuğumuz var sokakta. Ayağı daha yeni pedala değen adamı sokağa salarsan ne olur ? Ya arkadaşlar hadi ne zaman trafiğe çıktınız beni endişeye sokar sadece de bare yazıları yazarken 40 yıllık şöför gibi öğütler vermeyin insanlara. Babanız yaşındaki adamlara 30-40 milyarı nereye harcayacağı konusunda öğütler veriyorsunuz. Aman yaw yavaş olun, burası Oyun bölümü değil insanların emekleri hayatları söz konusu...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.