Şimdi Ara

Ehliyet Sınavına Girecekler - 20 Ekim 2012 (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
27
Favori
190.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tomb.raider

quote:

Orijinalden alıntı: Akhillous

Adınıza sevindim hocam. Hayırlı olsun şimdiden.

la okadar korkma alıntı yapabilrsin ama daglar gibi olmasın salla yap alıntını sen hayırlı olsun şanslı istanbullu seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 5 Mayıs 2012; 13:14:01 >
  • bende istanbul/pendik-kurtköy ugetamda girdim sınava. Fena değildi.. Herkese başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

Olur mu hocam hiç? Böylesi daha iyi.

quote:

Orijinalden alıntı: AktasarimTr

Hayırlı olsun hocam o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 5 Mayıs 2012; 13:29:08 >
  • quote:

quote:

Olur mu hocam hiç? Böylesi daha iyi.

quote:

Orijinalden alıntı: AktasarimTr

Hayırlı olsun hocam o zaman.

hoca mıyım ben la reyis felan de haci baba de :D hocam hocam bu ne arkadaşım yaww

lee başka bir kursu daha aradım izmirde olan ordada 26-27 mayıs bi bilgi gelmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 5 Mayıs 2012; 13:48:17 >

• Bugün pratiğe gittim,sınav haftaya burda gayet kolaymış aslında ben hep eski arabalarda denediğim için zorlanıyordum
  • quote:

hoca mıyım ben la reyis felan de haci baba de :D hocam hocam bu ne arkadaşım yaww

Klavye alışkanlığı hocam . Reyis gibi lafları pek kullanmıyorum. Yanlış anlama. Ben sana hocam diyeyim hocam.
  • Geçmişim.Darısı başınıza :D
  • quote:

quote:

Klavye alışkanlığı hocam . Reyis gibi lafları pek kullanmıyorum. Yanlış anlama. Ben sana hocam diyeyim hocam.

hocan batsın asdas

• quote:

hocan batsın asdas

Hocamsın
  • beyler benim çok kötü gitti yhaa sürekli azar adama o kadar söyledik daha önce hiç tecrübe pratik yok diye bastı tepkiyi bastı tepkiyi debriyaja yarım basıyosun yokk gaza sert basıyosun yokk kendi istikametinde gitmedin yüksek sesle ''beni dinle beni'' gibicesinden laflar,,yokk sert dönüş yapıyosun hızlı gitme hatta bir keresinde yoldan 4 kız geçiyordu ama kenardan kornaya bas diyo dedim neden hocam bas sen bass neyse bastık, bu sefer de kızlar niye korna bastı şimdi diye tepki gösterdi, birdaha gitmiycem derse, pişman oldum açıkçası sinirden mola verdi bu sefer de üzülme sakin ol kızmıyorum falancasından tavırlar bi daha da gidersem derse....bir de yarın mutlaka gel söz istiyo benden bakarız dedim kapıyı çarptım çıktım arabadan...
  • Hocam direksiyon dersiydi değil mi? Belki hoca birşeye kızıp size patlamıştır. Fakat patlamaması gerekir. Sağlık olsun hocam.
  • Direksiyondan gectigimi belirten mesaj atti kurs ancak puan yazmiyor kurs harici bir yerden ogrenme sansim var midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun geçenlere darısı başımıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydarpaşa62

Direksiyondan gectigimi belirten mesaj atti kurs ancak puan yazmiyor kurs harici bir yerden ogrenme sansim var midir?

Hayırlı olsun hocam. Tebrikler.
  • hayırlısı kardeşim darısı bizim başımıza yarın işallah başarılı oluruz
  • Bende 80'le geçmişim.
  • Tebrik edenlere teşekkür ederim.

Ancak aldığım puan çok düşük geldi 80 vermiş hoca arabayı kaldıramayan insanlar bile var aldığım not çok şaşırttı beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydarpaşa62

Tebrik edenlere teşekkür ederim.

Ancak aldığım puan çok düşük geldi 80 vermiş hoca arabayı kaldıramayan insanlar bile var aldığım not çok şaşırttı beni.

Sinyale, konuşurken adama bakmana, kıla tüye puan kırıyorlar. Önemli değil 80 alman, nasıl olsan geçtin hocam dert etme.
  • 90 la geçmişim direksiyondan
  • Bütün geçenleri tebrik ediyorum. Darısı bizimde başımıza İnşallah.
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.