Şimdi Ara

Ehliyet Sınavına Girecekler - 20 Ekim 2012 (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.129
Cevap
27
Favori
190.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12-13 Mayısta da direksiyon sınavlarının yapılacağı biliniyordu. Fakat MEB diğer sınavları ile aynı güne denk gelmesi ve bir sonra ki hafta sonu da 19 Mayısa denk gelmesinden ötürü, Şuan için sadece İstanbul ili için Direksiyon Sınav Tarihi geri çekildi. Böylelikle 14 Nisan ehliyet sınavının direksiyon sınavı İstanbul’da 5-6 Mayısta yapılacaktır. Diğer il ve bu illere bağlı ilçeler içinde Direksiyon Sınav tarihi değişiklik göstermektedir. Tarihler hakkında ki en doğru bilgiyi eğitim aldığınız sürücü kurslarından öğrenebilirsiniz.
  • yaa beyler bende hiç pratik yokk araba konusunda yarın 13:00'de dersim var hiç bişey bilmiyorum desem yeridir, zorluk çeker miyim veya bi sorun teşkil eder mi benim açımdan, her bir saat sonunda heyecanım giderek yükseliyor, nal gibi kaldım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SexyJackaL&

yaa beyler bende hiç pratik yokk araba konusunda yarın 13:00'de dersim var hiç bişey bilmiyorum desem yeridir, zorluk çeker miyim veya bi sorun teşkil eder mi benim açımdan, her bir saat sonunda heyecanım giderek yükseliyor, nal gibi kaldım...

Hocalar öğretir hocam. Sıkıntı yok. Kolay zaten. 2-3 kere arabayı rahat kaldırdıktan sonra ayağınız alışır zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SexyJackaL&

yaa beyler bende hiç pratik yokk araba konusunda yarın 13:00'de dersim var hiç bişey bilmiyorum desem yeridir, zorluk çeker miyim veya bi sorun teşkil eder mi benim açımdan, her bir saat sonunda heyecanım giderek yükseliyor, nal gibi kaldım...

kursa niye gidiyorsun,bilse idin gitmezdin,öğrenirsin
  • Bende pazar günü giricem direksiyon sınavına. Saat 7'de kursa gel dedi hoca, ne yapıcaksak o saatte Hayır alfabetik sıraya göre alırlarsa ohooo K harfine gelene kadar öğlen olur. Ama yinede 6:30'da uyanmam lazım. Kendi arabamla gidicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theepeace -- 5 Mayıs 2012; 3:20:39 >
  • bende pazar günü giricem saat 7de ne oluyo arkadaş anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan1588

bende pazar günü giricem saat 7de ne oluyo arkadaş anlamadım

Erken kalkan erken yol alir hocam

Bu arada direksiyon sınavı açıklandıktan, dosyanızda MEB'ten onaylandıktan sonra sürücü kursunuza gidip dosyalanızı alın. Sürücü kursunun bağlı olduğu Vergi Dairesine gidip yaklaşık 250 TL'lik vergiyi yatırın. Sonra ister şoförler odasına gidip, istersenizde soförler odasının verdiği belgeyi sürücü kursundan da alabilirsiniz. 15 TL sanırsam. Sonra İl/ilçe emniyet müdürlüğüne gidip yaklaşık 70-85 TL arası Ehliyet Kart Ücretinide veriyorsunuz. Sonra size yarın gelip ehliyetinizi alabileceğinizi söylüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 5 Mayıs 2012; 10:10:45 >

• Bundan sonra uzun alıntılar yaparak(ısrarla) konunun bütünlüğünü bozan arkadaşlara cezai işlem (ısrarla kural ihlali yapmak'tan..) uygulunacaktır.
  • Dönemeçte dönerken araba önümde durunca bende stop ettim 1 kere Kalkışta problem yoktu. Annem kaldın o zaman dedi ama :(
  • Beyler geçme ihtimali nedir

Kalkarken el frenini unuttum + aracı terk ederken de unuttum.
    U dönüşünde vitesi 1e almayı unuttum stop ettik yine aynı U dönüşünde debriyaja ayağımın kenarıyla basmıştım ayağımı düzeltim diye birden çektim yine stop(Hoca burada bana baya bir tepkiliydi)
    Sollama yaparken adamın önüne sert girdim arabanın içinde serbest salınım yaptık orada sinyali de adamın önüne dönmeye başladıktan sonra verdim.
    Dururken de bir kere frene hafif sert bastım sert durduk biraz.Zaten komisyoncuların ikisi de zebani gibiydi hiç gülmediler.

Bunlar benim bulduklarım belki farkında olmadan daha da çıkar.

Kaldım galiba çok lazımdı ehliyet bu yaz ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Selkêt

Beyler geçme ihtimali nedir

U dönüşünde vitesi 1e almayı unuttum stop ettik yine aynı U dönüşünde debriyaja ayağımın kenarıyla basmıştım ayağımı düzeltim diye birden çektim yine stop(Hoca burada bana baya bir tepkiliydi)
    Sollama yaparken adamın önüne sert girdim arabanın içinde serbest salınım yaptık orada sinyali de adamın önüne dönmeye başladıktan sonra verdim.
    Dururken de bir kere frene hafif sert bastım sert durduk biraz.Zaten komisyoncuların ikisi de zebani gibiydi hiç gülmediler.

Hocam sen ne yaptın ya? 70 üstü alırsan kafidir hocam.

6) Önündeki aracı sollayıp geçme kurallarına uymuyor. 5 puan

16) Aracı harekete geçirmede, yavaşlatıp durdurmada, kumanda panellerine yeterince intibak edemiyor. Vites değiştirme becerisi zayıf. 10 puan

17) Genel olarak direksiyon hakimiyeti zayıf. 10 puan

Bunlardan puanınız kesilebilir. Belki fazla bile kesebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 5 Mayıs 2012; 12:36:15 >

• Emniyet kemerini unuttum.Geri ye kalan herşey tamam yakuşta kalkma dönüş sinyal vs. vs.
  • adasd admine bak sanki ödüllü yarışma

asdsada yaw admin bırak insanlar konusup eyleniyor surada konu dısına bakın siz küfür edenler hakaret edenlerle dolu en kötü mayıs sonu biz bida bu konuya girmeyecez zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 5 Mayıs 2012; 12:38:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

quote:

Orijinalden alıntı: Selkêt

Beyler geçme ihtimali nedir

Hocam sen ne yaptın ya? 70 üstü alırsan kafidir hocam.

6) Önündeki aracı sollayıp geçme kurallarına uymuyor. 5 puan

16) Aracı harekete geçirmede, yavaşlatıp durdurmada, kumanda panellerine yeterince intibak edemiyor. Vites değiştirme becerisi zayıf. 10 puan

17) Genel olarak direksiyon hakimiyeti zayıf. 10 puan

Bunlardan puanınız kesilebilir. Belki fazla bile kesebilirler.

yaw adamlar ona göre kıyak yaparlar zaten biliolar milletin tam hazır olmadıgını hazırlıksız yakaladılar milleti mebin suçu bence insanlara puan verirken bu sınavda daha toleranslı olmalılar her hatada puan kesmemek gibi.

• @ColDasHeLL, hocam alıntı yapmadan cevabımı yazıyorum.

Umarım dediğiniz gibi çıkar. Yoksa gerçekten 5-6 mayıs saçmalıktı. 12-13 mayısa koysalardı, 7-11 Mayıs arasıda Direksiyon eğitimi verselerdi çok güzel olacaktı. Ki benim gittiğim kurs böyle yapıyor.
  • quote:

mebin iş güzarlıgı .mebin iş güzarlıgı . düzgün bir tarih vermedi insanları bilgilendirmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 5 Mayıs 2012; 12:54:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

Aynen. Neyse hayırlısı olsun. Sizin konu hakkında gelişme var mı hocam? (26-27 Mayıs olayı.)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

Aynen. Neyse hayırlısı olsun. Sizin konu hakkında gelişme var mı hocam? (26-27 Mayıs olayı.)

daha bir bilgi yok
  • gecmisim :) simdi sertifika bekleme zamanii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhillous

Adınıza sevindim hocam. Hayırlı olsun şimdiden.
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.