Şimdi Ara

Ehliyet sınavı kolay mı beyler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 4-5 ayın çıkmış sorularını çözdüm geçiyorum hepsinden çok farklı sorular çıkma ihtimali var mı ? girenlerden bilgi bekliyorum

• çok kolay
  • hayatında görebileceğin en kolay sınav
  • 1 yılda çıkan sınav sorularını ezberlersen 85-90 dan aşağı almazsın.
  • Motordan 100 almıştım . Okadar kolay yani . Netteki hazır sınavları çöz . Zaten %90 aynısı olacaktır. En zoruda İlkyardım oluyor dikkat etmelisin.
  • bende son bikaç ayın sorularını çözdüm hep 3-4 yanlış çıkıyor bi bölümden. bu da geçmek için yeterli sanırım ?
  • b sınıfı çıkmış sorulara nerden bakıyoruz beyler ? (1 yıl olsa yeter)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler şu ana kadar hiç çalışmadım sınava yarın çalışmaya başlasam geçer miyim nerelere çalışmalıyım?

•  Ehliyet sınavı kolay mı beyler.
  • Ben hiç kitapçığa çalışmadan geçtim. Senin dediğin gibi geçmiş testleri cevapladım, yanlış yaptığım sorularıma çalıştım ve tekrardan cevapladım artık şıkkı ezbere biliyordum neredeyse çözecek test kalmamıştı ama sonunda rahat bir şekilde sınava girip hemen hemen tüm soruları doğru cevaplamayı bildim.

Aklını çelmeyeyim senin alacağın eğitim, kitapçık çalışman da yararına dokunur sadece testler ile kendini hazır hissedebiliyorsan böyle bir şekilde gir derim.
  • ben son gun cikmis sorulari cozup dogru yanlis saglamasini yaptim ,motor 90 saglik 93 ilkyardim 100.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapboy3one

ben son gun cikmis sorulari cozup dogru yanlis saglamasini yaptim ,motor 90 saglik 93 ilkyardim 100.

ziyaaaaaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omq

quote:

Orijinalden alıntı: rapboy3one

ben son gun cikmis sorulari cozup dogru yanlis saglamasini yaptim ,motor 90 saglik 93 ilkyardim 100.

ziyaaaaaaaa

sen calisip yapamadiysan o senin kapasiten.Sorularin tamami ayni ,son 3 yili harmanlayp katmislar.İlkyardim bilgim gordugum derslerden dolayi, benim calistigim tek motor konusuydu.

• 95
    96
    90 almıştım vakti zamanında anlıcagın cok basitti. üstelik hiç çalışmamıştım da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanayvaz41

Ehliyet sınavı kolay mı beyler.

GİRDİ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.