Buna göre direksiyon uygulama sınav sonuçları en başarısız olan iller Denizli, İzmir, Antalya, Çorum, Ordu ve Burduroldu. Direksiyon sınavında yüzde 85-90 başarı sağlayan iller ise Şırnak, Hakkâri, Siirt, Kars, Muş ve Iğdır olarak gerçekleşti. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F92CEA8E2 -- 13 Haziran 2020; 17:12:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ehliyet sınavı geçme oranları

-
-
Küçük yerlerde neden bıraktıkları mâlum, denetçi sayısı az olunca katılanların yarısını bıraksan kendine extra mesai kazandırıyorsun. Ha bunun haricinde tabiki namuslu insanlar da var, öğrenciler kendi başarısızlıklarından da eleniyor.
Doğu için de yorum yapamayacağım amaaan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuzhaan -- 13 Haziran 2020; 17:47:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim suçum ne acaba kadıköyde yaşıyorum diye ehliyeti hakketmiyorum herhalde
Benim kardeşim de kaldı bugün iyi oldu. Tam hakim olmadan ehliyet almamalı kimse. Bende kalmıştım 1 kere
quote:
Orijinalden alıntı: Puantum
Benim kardeşim de kaldı bugün iyi oldu. Tam hakim olmadan ehliyet almamalı kimse. Bende kalmıştım 1 kereO zaman bedava yapsın sınavı doğudaki adam benden iyi mi kullanıyor?
Sınava keleşle gelmişse eğitmen korkup geçirmiştir
-
Sınavın zorluk seviyesini Almanya gibi yapmaları lazım.
-
Boşu boşuna devlet benden para kopartıyor
Doğudayım, ben de 1 kez kaldım, ne alaka?
:)))
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğuda malum örgüte/partiye mensup olduğunu söylersen zaten direk ehliyet hazır olur sınava, ücrete falan gerek yok.
İzmirde ehliyetimi ilk seferde aldım 1 kere stop ederek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 13 Haziran 2020; 22:13:22 >
Küçük yerlerde torpil oluyor.adamın hocası falan çıkıyor.Tanıdığı için geçiriyor.Bazı yerlerde ise çok sert oluyor.En ufak hatada görmezden geliyorlar.Birde doğudaki çocuklar daha çok araba kullanmışlardır.Küçüklükten adam biliyordur yani.Acaba online sınavda en çok kalan geçen hangi illler?
Sadece bir kaç derse gidip parkuru öğrendim sonra sınava gidip tekte geçtim üstelik kadıköyde haftasonu trafiğinde yaptım. Yani aslında zor bir şey yok geçemeyenler neyden kalıyor merak ediyorum.
-
doğuda ehliyet sınavı yapılmıyor :)) adamlar park mark hak getire. ehliyet alma 2013 te zorlaşmaya başladı, bu işin kaymağını yiyen de çok. Neyse ki çoktan aldım. Şimdiki şoförü koy, o bile zor geçer ama batıda. Ehliyet alamayan varsa doğuya gidip alsın.
-
Bilincli insanlari gormek her zaman moral veriyor.
Tebrik ederim hocam.
Paralel parkda dubalara mi carptin yoksa geri mi gidemedin.
İstanbul trafiginde bunlari yapamiyorsan zaten araba kullanma.
Ben pır pır adlı tarım aletini solladım neyse adam bırakacaktı hafız ne ayaksın filan diyor araç solladın
Halbuki o pır pır araç değil bana diyor araç solladın araç olmayan şeyi nasıl solladım hafız hayırdır filan sonra geçirdiler zaten bende radyoda açıktı arkadan da konuşuyordular kendi aralarında susun demiştim
Ülke değil, zengin yedirme noktası. Bir sürü devlet bedava yapıyor ehliyet işini.
Ayrıca Manuel araç saçmalığı bizde anca 2017 de kalkabildi.
Ülke değil, haksızlık yuvası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Benim kardeşim de kaldı bugün iyi oldu. Tam hakim olmadan ehliyet almamalı kimse. Bende kalmıştım 1 kere
|
Sınava keleşle gelmişse eğitmen korkup geçirmiştir |
Benzer içerikler
- genç emeklilere tavsiyeler
- türev integral kalktı mı
- israil asgari ücret
- sezen aksu pkk
- filistin türkiye'ye ne yaptı
- togg kampanya 0 faiz
- bitcoin haram mı diyanet
- türkiye"nin en değerli şirketleri
- tcg izmir
- e sim nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X