Şimdi Ara

egzoz gazı ile intihar etmek (karbonmonoksit zehirlenmesi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
7.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu siralar ciddi ciddi dusunuyorum bunu. Arabanin egzozuna hortum baglayip hortumu iceri vermeyi, hatta hortumu soktugum camin acikta kalan yerlerini de bantlayip hava alimini tamamen engellemeyi dusunuyorum. Bu isi yapmadan once de 2 gun uyumayacagim ve gazi iceri vermeye basladigimda ise sert bir ickiyi dikecegim. Sizce etkili ve acisiz olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Bir kuş çiz yavrum yüzüme gözyaşınla
    Bir kuş tel tel kirpiklerim kanat olsun
    Bir kuş çırpınan kalbi dudağımda
    Bir kuş yavrum sıcaklığın beni bulsun.
    Bahar gelmiş balam benim
    Bahar gelmiş dayanmış
    Dalda yaprak bebeciğim
    Suda köpük uyanmış
    Kuzulara özenmiş kızım benim
    Körpe sesler dinlenmiş
    Ay ışığında yanmış yavrucuğum
    Onun için beyazmış."
  • millette ne dertler var senin derdin nedir genç
  • Bogulursun yani iyi bir yontem degil.Bilek lerini kes en iyisi sağlam ve acisiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilim Hamamı

millette ne dertler var senin derdin nedir genç

Yasamayi sevmiyorum. Eski kiz arkadasim 26 martta öldu olmeden once defalarca benden af diledi kabul etmedim, hatta sovdum umarim geberirsin dedim kiz uzgun gitti bu vicdan azabini kaldiramiyorum. Sonra baskasi ile de iliskim oldu, cok umutluydum onunla da yurumedi. Bunlarin hepsi su bir aylik donemde oldu ve ben artik gercekten hic bir sey istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: alcarzer44

Bogulursun yani iyi bir yontem degil.Bilek lerini kes en iyisi sağlam ve acisiz.

Evet ama bogulma asamasina gelmeden once bilinc kaybi oluyor deniyor. Bilekleri kesmek de bir cozum ama duzgun kesmezsen falan ya da keserken daha acili olabilir. Birinde dogrudan ellerini kesmen gerekiyor, oburunde ise koltukta oturacaksin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bina su basıncı düşürücü
    10 ay önce açıldı
    doğal gaz kaçağı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Acısız ölüm yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Yasamayi sevmiyorum. Eski kiz arkadasim 26 martta öldu olmeden once defalarca benden af diledi kabul etmedim, hatta sovdum umarim geberirsin dedim kiz uzgun gitti bu vicdan azabini kaldiramiyorum. Sonra baskasi ile de iliskim oldu, cok umutluydum onunla da yurumedi. Bunlarin hepsi su bir aylik donemde oldu ve ben artik gercekten hic bir sey istemiyorum.

başın sağolsun ölümde var hayatta.Bu dünya geçici max yaşayacağımız şurda 45-50 sene sabret 45-50 sene için öbür tarafı riske atma.Her şey güllük gülistanlık olsa adı imtihan olmazdı.
  • Benzin kaç para haberin var mı?
  • Şunu yap aç iken hali ile midende boş olur çiğnemeden bir paket mentos'u yut ardından 1 litrelik coco cola'yı dikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 20 Nisan 2013; 1:19:51 >
  • quote:

quote:

quote:

başın sağolsun ölümde var hayatta.Bu dünya geçici max yaşayacağımız şurda 45-50 sene sabret 45-50 sene için öbür tarafı riske atma.Her şey güllük gülistanlık olsa adı imtihan olmazdı.

Acikcasi bu konuyu dini kavga cikarmak icin acmadim, sadece obur dunya gibi bir inancim yok, olsaydi bu sefer de her seyi goze alip ozur dilemek icin bile intihar ederdim.

Konuyu acmadan once arastirdim ciddi ciddi, mesela gecen senelerde bir kimya ogretmeni evde mangal yakarak intihar etmis. Karbonmonoksit zehirlenmesinden olenlerin bu kadar cok ve olumlerin sinsice olmasindan dolayi en acisiz olum oldugunu dusunuyorum.

Bilek kesmeyi de dusundum, hatta kesmeden once buzlu suda 1 saat kolu tutmayi oyle kesmeyi dusundum ama kol donmus olacak kan akisi yavas olacak vaz gectim.

• Hocam o kadarına gerek yok git kömür al 2-3 kg senin işini görür ama mangal kömürü olmasın linyit tercihimizdir.Her neyse yak bunu kapalı bir ortamda söndür sonra o dumanını iyice içine çek.Karbonmonoksit hemoblobine bağlanarak kanın oksijen taşımasını engeller.Yaklaşık 3-5 dakika içinde öbür tarafta olursun.Psikopatmısın la bi kız için değermi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Şunu yap aç iken hali ile midende boş olur çiğnemeden bir paket mentos'u yut ardından 1 litrelik coco cola'yı dikle.

Ben yaptım onu bir sey olduğu yok karın ağrısı bile olmadı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Acikcasi bu konuyu dini kavga cikarmak icin acmadim, sadece obur dunya gibi bir inancim yok, olsaydi bu sefer de her seyi goze alip ozur dilemek icin bile intihar ederdim.

Konuyu acmadan once arastirdim ciddi ciddi, mesela gecen senelerde bir kimya ogretmeni evde mangal yakarak intihar etmis. Karbonmonoksit zehirlenmesinden olenlerin bu kadar cok ve olumlerin sinsice olmasindan dolayi en acisiz olum oldugunu dusunuyorum.

Bilek kesmeyi de dusundum, hatta kesmeden once buzlu suda 1 saat kolu tutmayi oyle kesmeyi dusundum ama kol donmus olacak kan akisi yavas olacak vaz gectim.

o zaman gazı aç ev dolsun şöyle güzelcene
  • Ahiretini yakma derim
    "intihar edeceksek yaşayarak edelim"
  • Alacaksın 1 kilo otu, kuracaksın kovayı ortaya , yakacaksın kapakları salacaksın, yakacaksın salacaksın. Ölürsem böyle ölmeyi isterim.
  • quote:

quote:

Şunu yap aç iken hali ile midende boş olur çiğnemeden bir paket mentos'u yut ardından 1 litrelik coco cola'yı dikle.

Valla iyi cesaret, ben yapamazdım doğrusu
  • quote:

quote:

quote:

Valla iyi cesaret, ben yapamazdım doğrusu

Amac intihar degil ama merak Beklendigi gibi agizdan kopurme falan olmuyor karnimda hareketlenme bile olmadi mide salgilari olaya el atiyor heralde.

• Şu adamlara tavsiye vermeyin sonra intihar ederse vicdan azabından yaşayamazsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.