Şimdi Ara

egzoz gazı ile intihar etmek (karbonmonoksit zehirlenmesi) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
7.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birşeyler yazardım da açık açık suç delili olur.
  • İntihar edecek adam gelipte buraya yazmaz. Geçiniz efendim.

Çok gördük böylelerini adam konu açıyor intihar edicem, en acısız nasıldır???? Egzoz gazı ile nasıl ölünür??? tecrübelilerden cevap bekliyorum (acil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AJFA -- 20 Nisan 2013; 1:33:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

İntihar edecek adam gelipte buraya yazmaz. Geçiniz efendim.

Çok gördük böylelerini adam konu açıyor intihar edicem, en acısız nasıldır???? Egzoz gazı ile nasıl ölünür??? tecrübelilerden cevap bekliyorum (acil)

Ciddi ciddi dusunuyorum. Acil falan diye de yazmadim, ne olur etkili olur mu diye sordum. Bu kadar basit...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intiharın en kolay ve acısız yolu şırıngayı alabildiği kadar havayla doldurup sol koldan vucüda hava basmak. o hava kalbe ulaştığında kalbin teklemesine neden oluyor, kalp krizi geçirip ölüyorsun. gaz seni zehirlemeyecek, nefes almanı engelleyecek. çok çok daha acı bir ölüm yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

intiharın en kolay ve acısız yolu şırıngayı alabildiği kadar havayla doldurup sol koldan vucüda hava basmak. o hava kalbe ulaştığında kalbin teklemesine neden oluyor, kalp krizi geçirip ölüyorsun. gaz seni zehirlemeyecek, nefes almanı engelleyecek. çok çok daha acı bir ölüm yani.

Arastiracagim. Tesekkurler.

• Yapma etme bir kız için değermi be kardeşim.Senin için değerli olan insanları düşün.Empati kur.Kafanı dağıt ne bileyim tatile git spora başla.Kafanı boşaltacak aktiviteler bul kendine.Unutmaki bu bir sınav hayatın her günü güllük gülistanlık geçmez.Psikiyatriye gidip içini dökebilirsin.
  • Daha öncede böyle bi konu açılmıştı cocuk gazı açtım ne zaman ölürüm falan diyordu forumda insanlar perişan olmuştu adminlerden ip isteyen mi dersin polisi arayan mı dersin vs. Daha sonra tabii ki Sazan.avi
    Harbidende intihar edicek adam buraya konu açmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

Daha öncede böyle bi konu açılmıştı cocuk gazı açtım ne zaman ölürüm falan diyordu forumda insanlar perişan olmuştu adminlerden ip isteyen mi dersin polisi arayan mı dersin vs. Daha sonra tabii ki Sazan.avi
    Harbidende intihar edicek adam buraya konu açmaz...

benimde o konu geldi aklıma,. Sabah merakla açıp foruma bakmıştım, ortalık fena karışmış o gece

• Senin toyotaya noldu pert e cikmisti aldinizmi parayi

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Şu adamlara tavsiye vermeyin sonra intihar ederse vicdan azabından yaşayamazsınız

Forumda daha öncedende böyle bi konu açan arkadaş vardı bundan 3-4 sene önce balkondan atlayıp intihar etmişti bilenler bilir. çocukla o zamanda dalga geçmişlerdi.
  • O kızın öleceğini bilemezdin ki bunda bir suçun yok.
  • Karbonmonoksit olayı tehlikeli ölmeyip sadece baygınlık geçirirsin ve beyin hasarı sonucu kleptomani (hırsızlık) pedofili gibi hastalıklara yakalanabilirsin. Sen en iyisi kendine hayatta yeni bir hedef bul düşünme böyle şeyleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Bu siralar ciddi ciddi dusunuyorum bunu. Arabanin egzozuna hortum baglayip hortumu iceri vermeyi, hatta hortumu soktugum camin acikta kalan yerlerini de bantlayip hava alimini tamamen engellemeyi dusunuyorum. Bu isi yapmadan once de 2 gun uyumayacagim ve gazi iceri vermeye basladigimda ise sert bir ickiyi dikecegim. Sizce etkili ve acisiz olur mu ?

Hocam yapma ya yazik ediyorsun kendine. İnanç meselesine baglamayacagim ama direnmelisin, direneceksin dertlesmek istiyorsan bi tik uzagindagi(z) m

• quote:

Orijinalden alıntı: Clint Sexwood

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Şu adamlara tavsiye vermeyin sonra intihar ederse vicdan azabından yaşayamazsınız

Forumda daha öncedende böyle bi konu açan arkadaş vardı bundan 3-4 sene önce balkondan atlayıp intihar etmişti bilenler bilir. çocukla o zamanda dalga geçmişlerdi.

Senin de vardı sanırım intihar konusu.

Ayrıca konuyu açan arkadaşım,mal varlığı varsa hepsini bağışla da git bence.Burs olarak alabilirim.
  • bu yöntem acısızlıkta soğuktan donmak ile yarışır.

edit: bileğini sakın kesme, oldukça acı verici bir süreç olur. tansiyonun düşer, miden bulanır kusarsın hatta kestiğine pişman bile olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 20 Nisan 2013; 4:02:08 >
  • İntihar edecek adam konu açmaz. Ayrıca nasıl öleyim diye araştırmaz. Millet kendini yakıyor , 7 kattan betona atlıyor sen daha bileklerini kesmekten korkuyorsun. Yav he he ayrıca ya. Yine bu tip mesaj. Öldürmeyeceksin işte kendini buraya gelip duygu sömürüsü yapma.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

intiharın en kolay ve acısız yolu şırıngayı alabildiği kadar havayla doldurup sol koldan vucüda hava basmak. o hava kalbe ulaştığında kalbin teklemesine neden oluyor, kalp krizi geçirip ölüyorsun. gaz seni zehirlemeyecek, nefes almanı engelleyecek. çok çok daha acı bir ölüm yani.

Arastiracagim. Tesekkurler.

Hayır sakın yapma bunu.Muhtemelen enjeksiyon yapmamışsındır daha önce.Acemilik yapıp havayı yanlış verirsen hem damarın patlar hem de (asıl kötü olan) kesinlikle her türlü beyninde hava kabarcıkları oluşur ve patlar.Felçli sakat bile kalabilirsin.Ayrıca inanılmaz canın yanar.Düşün beyninde küçük küçük patlamalar oluyor veya kocaman kocaman.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bilim Hamamı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bilim Hamamı

millette ne dertler var senin derdin nedir genç

Yasamayi sevmiyorum. Eski kiz arkadasim 26 martta öldu olmeden once defalarca benden af diledi kabul etmedim, hatta sovdum umarim geberirsin dedim kiz uzgun gitti bu vicdan azabini kaldiramiyorum. Sonra baskasi ile de iliskim oldu, cok umutluydum onunla da yurumedi. Bunlarin hepsi su bir aylik donemde oldu ve ben artik gercekten hic bir sey istemiyorum.

başın sağolsun ölümde var hayatta.Bu dünya geçici max yaşayacağımız şurda 45-50 sene sabret 45-50 sene için öbür tarafı riske atma.Her şey güllük gülistanlık olsa adı imtihan olmazdı.

Acikcasi bu konuyu dini kavga cikarmak icin acmadim, sadece obur dunya gibi bir inancim yok, olsaydi bu sefer de her seyi goze alip ozur dilemek icin bile intihar ederdim.

Konuyu acmadan once arastirdim ciddi ciddi, mesela gecen senelerde bir kimya ogretmeni evde mangal yakarak intihar etmis. Karbonmonoksit zehirlenmesinden olenlerin bu kadar cok ve olumlerin sinsice olmasindan dolayi en acisiz olum oldugunu dusunuyorum.

Bilek kesmeyi de dusundum, hatta kesmeden once buzlu suda 1 saat kolu tutmayi oyle kesmeyi dusundum ama kol donmus olacak kan akisi yavas olacak vaz gectim.

Sen intihar falan etmiceksin belli. Sadece oturup bazı şaşkınları foruma toplayıp eğleniyosun. İşin gücün yokmu senin hıyar herif , milletle uğraşıyosun. Yok intihar edicekmiş, dine inanmıyomuş. Ulan bunu kabul edecek kadar ahmaksan sana zaten söz geçmez de...

Dünyanın 6 milyar yılık ömrunden bu yana insanlık var idi. Bulunan taş fosillerinin içerisinde bozulmadan kalmış milyar yıllık tarım aletleri var. Daha dinazorların olmadığı çağlara ait çekiç , tokmak gibi aletler bulunmuş. Bu açıkça insanlığın dünya ile beraber varolduğunu gösterir. Sen ister inan ister inanma , geçmişte ve gelecekte dindışı inançlara sahip toplumlar geride kalmışlardır. Din beraberinde yaşam ve gelişmişlik getirmiştir. Bunların dışindaki herkes ahmak ve bedbahttir.
  • Yavaş ölüm derler bunun adına çocuk.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.