Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Teacher

Arkadaşlar ben bu cihazı almayı düşünüyorum bazı sorunlardan bahsediliyor. Ne dersiniz bu cihazı öneriyormusunuz yada önerilen başka bir cihaz varmı. Sony hx 720 ile kullanacağım

Bilgi verirseniz sevinirim

Bana sorarsanız öneririm ama beklentilerinizi de bilmek lazım.

@ugursah, son modlu yazılımı atmanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnizca -- 11 Mayıs 2012; 21:06:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

quote:

Arkadaşlar ben bu cihazı almayı düşünüyorum bazı sorunlardan bahsediliyor. Ne dersiniz bu cihazı öneriyormusunuz yada önerilen başka bir cihaz varmı. Sony hx 720 ile kullanacağım

beklentilerim internette gezinmede işime yaradın yani flash desteği olsun. torrent indirdsin 3d iso ve diger formatlar çalışsın ses sistemine çıkış olsun. wifide önemliharddisk yada kayıt önemli değil .

birde 3d bluray isoyu digelim ki wifi üzerinden pcden bu alete okutmaya çalıştık wifi hızı yetermi. çünkü kablolardan kurtulmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Egreat R6S mi Philips HMP5000 mi?
    arkadaşlar bu ikisi arasındayım, son bi yardım ve fikir alabilir miyim?
    bu ikisi arasındaki + ve - leri söyleyebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugursah

quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

quote:

quote:

quote:

seyrettiğiniz 3D film nedir ?

SBS , TAB , 3D-BD ?

Sbs ustad

Simdi yine ayni sey oldu filmi belli bir sure syretttikten sonra ekran tamamen yesil oluyo ve adaptoru cikarip birkac saat bekledikten sonra duzeliyo yine film izlemeye baslayinca ayni sorun tekrarlaniyo nedir sorun acaba

Bu sorunuma kimse cevap vermedi tekrar soruyorum filmi yaklasik 1 saat izledikten sonra (57. Dakika falan) ekran yesil oluyor ve cihaz kumandasi iptal oluyor sanki sadece on-off tusu calisiyor oda bi ise yaramiyo. Boyle bisey yasayan oldumu acaba yardim lutfen

her film'de mi yapıyor , yoksa sadece bir filmin 57. dakikasında mı ?

Hocam tum filmlerde yapiyor ve 57. Dakikada degil o sadece ilk izlenimimdi diger filmlerde denedim 10. Dakikadada oluyo bazen ileri sardiriyorum 1 saat mesela oradan izlemeye baslayinca yine bir sure aonra ekran yesil hani yesil ekranin gidip gelmeai falan degil tamamen yesil ve birkac saat bu sekilde kaliyor ne yapicam bilmiyorum

1. HDD' nizde sorun olabilir , başka bir HDD ile deneme yapın.
    2. Egreat'in güç adaptöründe sorun olabilir , yakın değerlerde bir adaptör bulabilirseniz , deneme yapın.
    3. Egreat'in kendisi sorunlu olabilir , yukarıdaki iki seçenek ile netice alamazsanız , cihazı bize göndermeniz gerekebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beetleguese

Egreat R6S mi Philips HMP5000 mi?

Philips eski RTD1185 işlemciyi kullanıyor ve 3D Blu-ray desteği & android desteği yok.
    Egreat R6S ise RTD1186 işlemciyi kullanıyor ve 3D Blu-ray desteği & android desteği var.
    Ayrıca R6S isin işlemcisi 750MHz ve DDR31600MHz Ram kullanıyor.
  • Teacher , 3d bluray iso için wifi hızı yetmez.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

seyrettiğiniz 3D film nedir ?

SBS , TAB , 3D-BD ?

Sbs ustad

Simdi yine ayni sey oldu filmi belli bir sure syretttikten sonra ekran tamamen yesil oluyo ve adaptoru cikarip birkac saat bekledikten sonra duzeliyo yine film izlemeye baslayinca ayni sorun tekrarlaniyo nedir sorun acaba

Bu sorunuma kimse cevap vermedi tekrar soruyorum filmi yaklasik 1 saat izledikten sonra (57. Dakika falan) ekran yesil oluyor ve cihaz kumandasi iptal oluyor sanki sadece on-off tusu calisiyor oda bi ise yaramiyo. Boyle bisey yasayan oldumu acaba yardim lutfen

her film'de mi yapıyor , yoksa sadece bir filmin 57. dakikasında mı ?

Hocam tum filmlerde yapiyor ve 57. Dakikada degil o sadece ilk izlenimimdi diger filmlerde denedim 10. Dakikadada oluyo bazen ileri sardiriyorum 1 saat mesela oradan izlemeye baslayinca yine bir sure aonra ekran yesil hani yesil ekranin gidip gelmeai falan degil tamamen yesil ve birkac saat bu sekilde kaliyor ne yapicam bilmiyorum

1. HDD' nizde sorun olabilir , başka bir HDD ile deneme yapın.
    2. Egreat'in güç adaptöründe sorun olabilir , yakın değerlerde bir adaptör bulabilirseniz , deneme yapın.
    3. Egreat'in kendisi sorunlu olabilir , yukarıdaki iki seçenek ile netice alamazsanız , cihazı bize göndermeniz gerekebilir.

Tamam hocam denicem en kisa zamanda yalniz normal bir flash bellekteki filmle yada muzikle denesem olurmu yani gb si yuksek bi hdd olmasi sart degil dimi

• quote:

quote:

Philips eski RTD1185 işlemciyi kullanıyor ve 3D Blu-ray desteği & android desteği yok.
    Egreat R6S ise RTD1186 işlemciyi kullanıyor ve 3D Blu-ray desteği & android desteği var.

Philips HMP5000 ev ağına kablosuz çok güçlü bağlanıyor.mesela dreambox un içindeki hdd dahil bilgisayarıma bağladığım her hddyi gördüğü halde R6s kablolu bağlandığı halde sadece bilgisayara bağladığım hdd lerin bir kısmını görüyor.500 ün en önemli özelliklerinden biride yine bir prğramı sayesinde kablosuzolarak bilgisayar ekranını televizyonunda görebiliyor ve vekullanabiliyorsun fiatıda yarıya yakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdizdar -- 12 Mayıs 2012; 11:32:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sdizdar

quote:

quote:

Philips HMP5000 ev ağına kablosuz çok güçlü bağlanıyor.mesela dreambox un içindeki hdd dahil bilgisayarıma bağladığım her hddyi gördüğü halde R6s kablolu bağlandığı halde sadece bilgisayara bağladığım hdd lerin bir kısmını görüyor.500 ün en önemli özelliklerinden biride yine bir prğramı sayesinde kablosuzolarak bilgisayar ekranını televizyonunda görebiliyor ve vekullanabiliyorsun fiatıda yarıya yakın.

peki pc deki sadece masaüstününü gösteriyor yoksa pc de kaliteli 1080 p fiilm oynatırken tv dede sağlıklı gösteriyormu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

beklentilerim internette gezinmede işime yaradın yani flash desteği olsun. torrent indirdsin 3d iso ve diger formatlar çalışsın ses sistemine çıkış olsun. wifide önemliharddisk yada kayıt önemli değil .

birde 3d bluray isoyu digelim ki wifi üzerinden pcden bu alete okutmaya çalıştık wifi hızı yetermi. çünkü kablolardan kurtulmak istiyorum

Hocam sen çok şey istiyorsun bu istediklerinin hepsini yapan bir cihaz bulursan banada bildir :) torrent indirme bu tip cihazlarda hayal, internet de gezinmede zor, zaten her cihaz asli görevini yapmalı bütün film formatlarını oynatsın yeterli, 250 tl lik bir cihazda çok beklentiye girmemek lazım. Bence parasını hakeden bir cihaz.

5 Mayıs yazılımını yükleyen arkadaşlar yorumlarını yapsalar yüklemelimi eskide kalmalımı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sdizdar

quote:

quote:

peki pc deki sadece masaüstününü gösteriyor yoksa pc de kaliteli 1080 p fiilm oynatırken tv dede sağlıklı gösteriyormu.

evet.

• öncelikle ürün gayet başarılı..fakat dün akşamdan buyana kumandadan açıyorum tv de egreat logosu çıkıyor bir süre duruyor ardından logo kayboluyor ve siyah ekranda kalıyor..cihaz üzerinde 'GUIDE' yazıyor..fakat ekran hala simsiyah,10 dakika bekledim,herhangi bir değişklik yok..HDMI kablosu yada tv'de arza vardır diye farklı tv ve HDMI kablosunda deniyorum sonuç aynı..bir önerisi olan tavsiyesi olan varmı..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cyber_brain

Onceden olmuyordu tekrar restore mo etsek ki acaba gerçi. Turkce de değiller oda sıkıntı

Dünden buyana server'da sorun var ve HD kanallar açmıyor.
    Yazılım değiştirmekle uğraşmayın , hem yenisinde hem de eskisinde göstermiyorlar.

Bayadır HD kanallar açılmıyor. Problem giderildi mi yoksa sorun devam ediyor mu?
  • arkadaşlar
    netmaster wi-fi adaptör denedim çalışıyor.
    üstelik 21 TL
    link
  • Selamlar. Ürünle ilgili birkaç sorum olucak sayfaları gezip arama yaptım ama tam net cevaplarını bulamadım.
    1-Cihaz full sbs oynatıyormu?
    2-.iso indirdik diyelim harici altyazı ekliyebilirmiyim ekliyebilirsem nasıl oluyor tam olarak yani sonuçta menüden filmi oynat dedikten sonra nasıl altyazı ekleniyor?
    3- Cihaz frame sequential filmleri oynatabiliyormu?
    4- Cihaz tüm 3d filmleri frame sequential modundamı yolluyor tv ye örneğin h sbs yada full sbs çeksem yine frame sequential şekildemi yollıycak? Sanırım bu olamaz ama..
    5-Örneğin 3d torrents de
    Ice Age: Dawn of the Dinosaurs [Panasonic Exclusive] (2009) Blu ray 3D 1080p AVC DTS 5 1 = 46 gb
    Ice Age 3 Dawn of The Dinosaurs 3D BD25 Remaster 1080p Eng Fre Ger DTSHD MA7 1 Multi Subs = 21 gb
    Filmler var bu 2 sinin arasında 3d kalitesi bakımında aralarında fark varmıdır ? 1 tanesi orj double layer bluray sanırım diğeri bd 25 fakat orjinal mi bu yoksa sonradan encoder lar tarafından yapılmış bir release mi? Ve bd25 ler ile full sbs ve h sbs arasında fark varmı? Cihaz bd25 leri oynatırmı?
    6- Tv olarak lg lw 4500 var bende bu cihazı alsam tv nin verdiği 3d den daha iyi bir 3d deneyimi kazanmış olurmuyum? Çünkü hd 5650 ekran kartı laptopumla denediğim 3d kalitesi tv dekinden daha kötü.
    Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone -- 14 Mayıs 2012; 4:45:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: makaşo

arkadaşlar
    netmaster wi-fi adaptör denedim çalışıyor.
    üstelik 21 TL
    link

performans nedir hocam benim tplink mini 2 diş çekiyordu diğer odadan iade ettim:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: arapnasri

quote:

quote:

quote:

Hocam sen çok şey istiyorsun bu istediklerinin hepsini yapan bir cihaz bulursan banada bildir :) torrent indirme bu tip cihazlarda hayal, internet de gezinmede zor, zaten her cihaz asli görevini yapmalı bütün film formatlarını oynatsın yeterli, 250 tl lik bir cihazda çok beklentiye girmemek lazım. Bence parasını hakeden bir cihaz.

5 Mayıs yazılımını yükleyen arkadaşlar yorumlarını yapsalar yüklemelimi eskide kalmalımı?

hocam cihaz özelliklerinde torrent ve internet sörf oluyor yazıyor ama. en azından flash özellikli siteleri açıyormu acaba

• Merhaba arkadaşlar forumda boyna geziyorum ama aklıma takılan sorunun cevabını bulamadım.Bu aleti aldık diyelim,galiba cihazın HDMI çıkışı 1.4 bende 42LW4500 var onun HDMI nın da mı 1.4 olması gerek benim 3D.İSO ları tam anlamında izlemem için.42LW4500 ün HDMI ı 1.3 mü 1.4 mü açıkası bilmiyorum.Bu HDMI 1.4 yada 1.3 kabloyla alakalı değil mi arkaşlar yoksa ben mi yanlış biliyorum.Tv HDMI 1.3 ise ben bu cihazdan tam 3D.iso alamaz mıyım yani ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkaplans

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cyber_brain

Onceden olmuyordu tekrar restore mo etsek ki acaba gerçi. Turkce de değiller oda sıkıntı

Dünden buyana server'da sorun var ve HD kanallar açmıyor.
    Yazılım değiştirmekle uğraşmayın , hem yenisinde hem de eskisinde göstermiyorlar.

Bayadır HD kanallar açılmıyor. Problem giderildi mi yoksa sorun devam ediyor mu?

Arkadaşlar yok mu cevap verecek kimse? Tv kanallarını ve HD kanalları seyredilebiliyor mu? Önceki yazılımda 1-2 gün oynatabildi fakat daha sonra oynatılamıyor uyarısı verdi. Dün akşam da internetten son yazılımı scriptslari felan revize ettim. Route yaptı açıldı gene tık yok. Oynatılamıyor uyarısına devam.

Ayrıca internet için sitelerde dolaşırken sadece sayfalarda kumada ile sadece yukarı aşağı gidebiliyorum. Ne bir linke tıklayabiliyor ne de sörf yapabiliyorum doğru dürüst. Kumandayı mouse gibi kullanabiliyor muyuz? Bunun için bir işlem mi yapmak lazım. Yoksa başka bir aparat ve takım mı almak gerekiyor klavye mouse için. Yeni aldığım bir cihaz ve doğru dürüst yeni kullanmaya başladım henüz. Yardımlar için şimdiden teşekkürler.

• Yanlış anlaşılmak istemem ama aletten beklentilere bakıyorum da bana göre çok fazla şey bekleniyor.
    Sörf yaptıracak(pc), hd ve standart tv kanallarını izletecek(hd receiver +diji/dsmart), torent indirecek, hd ve 3d iso veya ripleri takılmadan oynatacak vs vs.

Alt tarafı 250 liralık cihaz ve bu cihaz bir medya oynatıcı.
    Bir hd receiver görüntü kalitesi beklemeyin veya pc ile nette sörf yapma performansı beklemeyin.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.