Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm herkeze Egreat Mediaplayer R200s Pro Real 3D Mediaplayer bunu alamyi düsünüyorum kullanan veya bilgisi olan yaza bilirmi nasil bir iyi bir ürünmü.
  • Arkadaşlar, cihazda normalde bir sorun yok ancak bugün çalıştırdığımda "please wait for usb update"tanımı çıktı ve ekran bu yazı ile sabit duruyor. Aç kapa,kablo çıkar tak vs tüm denemelerde sonuç yok.konuyla ilgili ustalardan yardım talep ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gündür 10gb üzeri filmlerde takılma yapıyor, 3 4 değişik yazılım yükledim hepsinde aynı, daha küçük boyutlu filmlerde sorun yok, harddisktemi sorun var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrim3

2 gündür 10gb üzeri filmlerde takılma yapıyor, 3 4 değişik yazılım yükledim hepsinde aynı, daha küçük boyutlu filmlerde sorun yok, harddisktemi sorun var acaba?

Nasıl bi takılma???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScreamEagles

quote:

2 gündür 10gb üzeri filmlerde takılma yapıyor, 3 4 değişik yazılım yükledim hepsinde aynı, daha küçük boyutlu filmlerde sorun yok, harddisktemi sorun var acaba?

Nasıl bi takılma???

eskiden çizik vcd ler olan gibi, kasıyor yani, kısa kısa duruyor.
  • quote:

quote:

quote:

Nasıl bi takılma???

hımmm bende de seste takılma var hocam bos bir hdd takarak dene birde...
  • quote:

quote:

quote:

Nasıl bi takılma???

ayarlardan , bittorenti açık bırakmış olabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

quote:

quote:

Nasıl bi takılma???

arkadslar selamlr bir sorum olacak şimdi panosonıc et5 modelinde bildiğiniz gibi sağ sol göz ayarı yok peki 3d film izlerken böyle bir problem ile karşılasırsak egreat media player ile bu sorunu çözebilirmiyiz yani egreat kendi menüsünde bu ayar varmı uygulayabilrmiyiz???

• quote:

Orijinalden alıntı: arkeolog_cnk

quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl bi takılma???

arkadslar selamlr bir sorum olacak şimdi panosonıc et5 modelinde bildiğiniz gibi sağ sol göz ayarı yok peki 3d film izlerken böyle bir problem ile karşılasırsak egreat media player ile bu sorunu çözebilirmiyiz yani egreat kendi menüsünde bu ayar varmı uygulayabilrmiyiz???

evet sağ sol değişimini uygulayabilirsin, öyle bir seçenek var,

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl bi takılma???

kapalı, harddiski pc ye bağlayıp açtığımdada aynı takılma oluyor, harddisk ömrünü doldurdu herhalde 4 yada 5 sene olmuştu alalı, 3,5" sipariş ettim biraz önce, adaptörlü kullanmanın daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.

• Arkadaşlar, Egreat R300 modeli ülkemizde satılıyormu? kesinlikle bu modeli almayı düşünüyorum, linki aşağıda...
    Burada satılıyorsa yurtdışından sipariş vermeye gerek yok bence ama internette satışını yapan bir yer bulamadım.

http://www.ebay.com/itm/Egreat-R300-3D-Full-HD-1080p-HDMI-1-4-Blu-Ray-ISO-Media-Player-Realtek-1186-WIFI-/250933509019
  • Arkadaslar büyük bir sorunum var dün 3d film izlemeye çalıştım:) ama cihaz sinyal yok hatası aldım 6-7 kere daha oncede yapıyordu fakat düzelmişti gene başladı neden olur.film tam başlayacak ekranda cihaz sinyal yok giriş listesi çıkıyor input tuşunun gorevi çıkıyor fakat egreat r6s de film oynamaya devam ediyor .neden olabilir sizce ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber_brain

Arkadaslar büyük bir sorunum var dün 3d film izlemeye çalıştım:) ama cihaz sinyal yok hatası aldım 6-7 kere daha oncede yapıyordu fakat düzelmişti gene başladı neden olur.film tam başlayacak ekranda cihaz sinyal yok giriş listesi çıkıyor input tuşunun gorevi çıkıyor fakat egreat r6s de film oynamaya devam ediyor .neden olabilir sizce ??

Sanırım bir bug var cihazda. Bazı filmlerde öyle yapıyor.
    Sağ ok tuşu ile bir tık ileri alın, genelde görüntü geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proxy1

quote:

Orijinalden alıntı: cyber_brain

Arkadaslar büyük bir sorunum var dün 3d film izlemeye çalıştım:) ama cihaz sinyal yok hatası aldım 6-7 kere daha oncede yapıyordu fakat düzelmişti gene başladı neden olur.film tam başlayacak ekranda cihaz sinyal yok giriş listesi çıkıyor input tuşunun gorevi çıkıyor fakat egreat r6s de film oynamaya devam ediyor .neden olabilir sizce ??

Sanırım bir bug var cihazda. Bazı filmlerde öyle yapıyor.
    Sağ ok tuşu ile bir tık ileri alın, genelde görüntü geliyor.

anladım da bug nedemek daha oncede vardı cihazı değiştirdim bu ikinci cihazım filmlerde mi sorun var arada mı yapıyor anlamadım.ileri alıncada herzaman düzelmiyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tufan74

Arkadaşlar, Egreat R300 modeli ülkemizde satılıyormu? kesinlikle bu modeli almayı düşünüyorum, linki aşağıda...
    Burada satılıyorsa yurtdışından sipariş vermeye gerek yok bence ama internette satışını yapan bir yer bulamadım.

http://www.ebay.com/itm/Egreat-R300-3D-Full-HD-1080p-HDMI-1-4-Blu-Ray-ISO-Media-Player-Realtek-1186-WIFI-/250933509019

kardeş türkiyede satan yok ancak yurtdışından alırken iki kere düşünün derim bakınız Egreat S2 yurt dışı satın alma maceram bu alet muhakkak 2 kg'nun üstündedir posta kargosuyla alamazsın kargo firmaları %1500 gümrüğe takarlar sadece gümrük vergileri ile de yırtamazsın buradaki himedia veya r160s fiyatının iki katına gelir r300 ile aynı özelliklerde r160s satıyor popcornhour türkiye garantili bence ona bak

• indirdik.com dan sparişi verdim.bakalım cıhaz yeterli olacakmı..
  • yeni offical fw çıkmış bulunmaktadır. 2.5.6.0
  • quote:

yeni offical fw çıkmış bulunmaktadır. 2.5.6.0

Offical fwhttp://www.mediafire.com/download.php?ocalus74mjsk6j7
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

quote:

Üstat R6 S bu yeni yazılımını alttaki linkte kendi yerlerine koymamışlar. Bu yeni yazılımı yükleyen varmı?

http://www.mediafire.com/r6s

• quote:

Orijinalden alıntı: arapnasri

quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

quote:

Üstat R6 S bu yeni yazılımını alttaki linkte kendi yerlerine koymamışlar. Bu yeni yazılımı yükleyen varmı?

http://www.mediafire.com/r6s

en üstteki official fw ye girince en alttaki en son çıkanı.

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.