Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ScreamEagles

quote:

Orijinalden alıntı: eddy123

quote:

merhaba wifi aparatını aldım ama taktığımda cihaz algılamadı sanırım bunun bir ayarı varmı arkadaşlar yoksa cihaz otomatik mi tanıyor wifi dongle???

Takıldığı anda wifi plug in yazıyor. Ondan sonra ayarlar kısmından kablosuz ağları aramak kalıyor geriye.

teşekkürler işin garibi aynı markanın aynı modelini denemiştim realtek yazıyordu kapalı başka paket aldım aynı ürünü içinden başka bir çipset çıktı enteresan.yarın gibip denediğim ürünü alıcam:)

Olabilir markalar üretim bandında farklı tarihlerde aynı üründe farklı çipler kullanabiliyor. Adamlar karı ve temin etmesi hangisi kolaysa o çipi kullanıyor. Çin'in işleri işte :) Bakkkaldan alır gibi çip alıyorlar adamlar.

• arkadaslar selam benım bır sorum olacak. 3d fılmı takıp oynatıyorum fılm normal 3d gosterıyor ancak altyazı sagda ve solda ıkı tane gozukuyo tek hale getıremedım bır turlu sagolsun @yalnızca bana bu cevabı vermıstı daha once sordugumda ama denedım yıne olmadı cevap buydu

3D Half SBS izlerken filmi başlattıktan sonra TV kumandasından 3D moduna almayıp, egreat kumandasında menü tuşuna basarsanız ve oradan 3D side by side seçerseniz altyazıda bozulma olmaz.

baska bırsey dahamı yapmak gerekıyo acaba bılgılendırırsenız sevınırım arkadaslar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugursah

arkadaslar selam benım bır sorum olacak. 3d fılmı takıp oynatıyorum fılm normal 3d gosterıyor ancak altyazı sagda ve solda ıkı tane gozukuyo tek hale getıremedım bır turlu sagolsun @yalnızca bana bu cevabı vermıstı daha once sordugumda ama denedım yıne olmadı cevap buydu

3D Half SBS izlerken filmi başlattıktan sonra TV kumandasından 3D moduna almayıp, egreat kumandasında menü tuşuna basarsanız ve oradan 3D side by side seçerseniz altyazıda bozulma olmaz.

baska bırsey dahamı yapmak gerekıyo acaba bılgılendırırsenız sevınırım arkadaslar..

Hocam altyazı dosyasını 3d subtitle programı ile oluşturmadınız değilmi. Bildiğimiz divxplanet altyazısı ile sorun yok. Hangi altyazı bu? link verirsen indirip deneyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

quote:

arkadaslar selam benım bır sorum olacak. 3d fılmı takıp oynatıyorum fılm normal 3d gosterıyor ancak altyazı sagda ve solda ıkı tane gozukuyo tek hale getıremedım bır turlu sagolsun @yalnızca bana bu cevabı vermıstı daha once sordugumda ama denedım yıne olmadı cevap buydu

Hocam altyazı dosyasını 3d subtitle programı ile oluşturmadınız değilmi. Bildiğimiz divxplanet altyazısı ile sorun yok. Hangi altyazı bu? link verirsen indirip deneyeyim.

dostum ıste bu buyuk sıkıntı cunku fılmlerı ben ındırmedım cokta anlamam o ıslerden aslında hdd ye fılm atan bır tanıdıgımdan aldım fılmlerı o nerelerden ındırdı kımbılır hanı ben sadece bı ayar yapılarak duzeltılıyordur dıye sordum ama galıba yapamıcam dedıklerını ama yardım etmek ıstedıgın ıcın cok tesekkur ederım artık fılm attırırken turkce olanları alırım durum bunu gosterıyo.

• @ugursah dert ettiğin şeye bak. filmin olduğu klasördeki dosyaların isimlerini uzantıları ile buraya yazarmısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

@ugursah dert ettiğin şeye bak. filmin olduğu klasördeki dosyaların isimlerini uzantıları ile buraya yazarmısın?

Hocam suan isteyim yarim yazicam buraya hepsini bakalim neymis benim derdim :) cok sagol yarin gorusuruz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba wifi aparatını aldım ama taktığımda cihaz algılamadı sanırım bunun bir ayarı varmı arkadaşlar yoksa cihaz otomatik mi tanıyor wifi dongle???

Takıldığı anda wifi plug in yazıyor. Ondan sonra ayarlar kısmından kablosuz ağları aramak kalıyor geriye.

teşekkürler işin garibi aynı markanın aynı modelini denemiştim realtek yazıyordu kapalı başka paket aldım aynı ürünü içinden başka bir çipset çıktı enteresan.yarın gibip denediğim ürünü alıcam:)

Olabilir markalar üretim bandında farklı tarihlerde aynı üründe farklı çipler kullanabiliyor. Adamlar karı ve temin etmesi hangisi kolaysa o çipi kullanıyor. Çin'in işleri işte :) Bakkkaldan alır gibi çip alıyorlar adamlar.

Tp-linkin TL-WN723N 150mbps mini wirless N usb adaptörünü aldım ve uyum sağladı.Merak eden arkadaşlar bu modeli alabilirler.

Birkaç wifi ayarı vardı sanki önceki sayfalarda bulamadım ne gibi ayar yapmam gerekiyor acaba wifi için??

• Arkadaşlar elimde 1 aylık R6s var popcornhour dan sıfır satın aldım satmak istiyorum almak isteyen varsa ankara içi elden satabilirim fiyat 200tl
  • quote:

ayarlar => advanced => sbs/tab external subtitle = auto olmalı
  • @popcornhour

1-Cihaza bağladığım 1 tb harici diskimi samba yardımı bile bilgisayar üzerinden görebiliyorum aynı şekilde cihaz üzerinden bilgisayardaki hddleri görebilir miyim?

2-Filmler için afiş olayını bir türlü beceremedim cihazdan yapacağım bir ayar varmı denildiğiğ gibi dosya isimlerini değiştiriyorum 20 tane filim buluyor indirmeye başlıyor daha sonra nereye indirdiğinide göremiyorum cihazda da bir hareket yok bunun için farklı bir yöntem mevcut mu?

3-Verilen script ile hd kanalları izleyemiyorum dosya oynatılamıyor dşye hata alıyorum türk jkanallarda sorun yok.

4-Cihaz ipsini pc nin browserına giriyorum network kısmından dnsi değiştiriyorum fakat daha sonra girdiğim dns ordan kayboluyor bu normal mi?

Yanıtlarsanız çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

Ustad dedigini yaptim daha dogrusu zaten dedigin ayardaymis cihaz sonra bende auto yerine kapali konumuna getirdim secenegi tam bunu yaptiktan sonra biraz devam etti fiilm ve ekran tamamen yepyesil oldu cihazi kapatip aciyorum yine duzelmiyo adaptoru cikarip taktim yeniden basladi tamam duzeldi dedigim anda yine gitti ekrar yesil suan bu nedir acaba ? Ne yapmaliyim

• quote:

quote:

quote:

Ustad dedigini yaptim daha dogrusu zaten dedigin ayardaymis cihaz sonra bende auto yerine kapali konumuna getirdim secenegi tam bunu yaptiktan sonra biraz devam etti fiilm ve ekran tamamen yepyesil oldu cihazi kapatip aciyorum yine duzelmiyo adaptoru cikarip taktim yeniden basladi tamam duzeldi dedigim anda yine gitti ekrar yesil suan bu nedir acaba ? Ne yapmaliyim

Buarada auto yerine kapali konuma getirince altyazi tek parca gosteriyo o duzeldi.

• seyrettiğiniz 3D film nedir ?

SBS , TAB , 3D-BD ?
  • quote:

@popcornhour

1-Cihaza bağladığım 1 tb harici diskimi samba yardımı bile bilgisayar üzerinden görebiliyorum aynı şekilde cihaz üzerinden bilgisayardaki hddleri görebilir miyim?

2-Filmler için afiş olayını bir türlü beceremedim cihazdan yapacağım bir ayar varmı denildiğiğ gibi dosya isimlerini değiştiriyorum 20 tane filim buluyor indirmeye başlıyor daha sonra nereye indirdiğinide göremiyorum cihazda da bir hareket yok bunun için farklı bir yöntem mevcut mu?

3-Verilen script ile hd kanalları izleyemiyorum dosya oynatılamıyor dşye hata alıyorum türk jkanallarda sorun yok.

4-Cihaz ipsini pc nin browserına giriyorum network kısmından dnsi değiştiriyorum fakat daha sonra girdiğim dns ordan kayboluyor bu normal mi?

1) zeki müren de bizi görcekmiş gibi olmuş ama evet...
    2) Şuanki jukebox tam stabil değil.
    3) oradaki kanallar bazen server ile alakalı açılmamazlık edebiliyorlar , siz kanal listesinde iken kumandadan 2 tuşuna basıp server değiştirin.
    4) dns yi cihazın kendi menüsünden değiştirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 9 Mayıs 2012; 15:33:18 >

• 8 Mayıs Tarihli CS 4.4 Yazılımı :

http://www.mediafire.com/download.php?mn3mh0nty8md88b

Not : Türkçe Menü seçeneği yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 10 Mayıs 2012; 14:30:52 >
  • quote:

seyrettiğiniz 3D film nedir ?

SBS , TAB , 3D-BD ?

Sbs ustad
  • quote:

quote:

seyrettiğiniz 3D film nedir ?

SBS , TAB , 3D-BD ?

Sbs ustad

Simdi yine ayni sey oldu filmi belli bir sure syretttikten sonra ekran tamamen yesil oluyo ve adaptoru cikarip birkac saat bekledikten sonra duzeliyo yine film izlemeye baslayinca ayni sorun tekrarlaniyo nedir sorun acaba
  • Merhabalar,
    Sizlere danışmak istediğim husus Egreat R6S cihazına Android uygulamaları nasıl yükleyeceğiz.
    Örneğin Dizi İzle - Film izle şeklinde android uygulama var. Bu uygulamayı cihaza yüklesek çalışır mı?
    Saygılar
  • 8 mayıs tarihli yeni yazılım içeriği hakkında bilgi lütfen.
  • quote:

quote:

@popcornhour

1) zeki müren de bizi görcekmiş gibi olmuş ama evet...
    2) Şuanki jukebox tam stabil değil.
    3) oradaki kanallar bazen server ile alakalı açılmamazlık edebiliyorlar , siz kanal listesinde iken kumandadan 2 tuşuna basıp server değiştirin.
    4) dns yi cihazın kendi menüsünden değiştirin.

Cvplar için teşekkür ederim,biraz daha aydınlatırsanız sevinirim.

Cihaz üzerinden pcye bağlı disklerimi nasıl görebilirim?

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.