Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eddy123

quote:

Orijinalden alıntı: ugursah

selam arkadaşlar r6s i bende aldım ancak benım evde internet yok acaba iphone un internetini kişisel erişim noktasından falan bu cihazda kullanabilirmiyiz ?

Eğer evinizdeki herhangi bir cihaz görüyorsa o bağlantı noktası bu da görür. Kablosuz alıcıyı takınca zaten yayınları buluyor. Oradan istediğiniz erişim noktasını seçiyorsunuz.

Yani normalde bilgisayara baglayip kullanabiliyosun iphone un internetini ama r6s e baglayorum gormuyor ayarmi yapmak gerekiyor acaba
  • quote:

quote:

quote:

selam arkadaşlar r6s i bende aldım ancak benım evde internet yok acaba iphone un internetini kişisel erişim noktasından falan bu cihazda kullanabilirmiyiz ?

Eğer evinizdeki herhangi bir cihaz görüyorsa o bağlantı noktası bu da görür. Kablosuz alıcıyı takınca zaten yayınları buluyor. Oradan istediğiniz erişim noktasını seçiyorsunuz.

Yani normalde bilgisayara baglayip kullanabiliyosun iphone un internetini ama r6s e baglayorum gormuyor ayarmi yapmak gerekiyor acaba

Kablosuz ve kablolu hariç bağlantı kurulamaz. Yani usb den takıp direk gösteremezsiniz iphoneyi. Sonuçta bunun işletim sistemi de sınırlı özellikler barındırıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinemrah

quote:

Orijinalden alıntı: yasinemrah

Merhaba Popcorn hocam. sizden aldığım ürün az önce geldi. iş yerindeki sıradan bir lcd de ürün çalışıyormu diye denedim. sorunum şu sıradan bir film açtım. dilm oynarken subtitles tuşundan türkçe vs ayarını yaptım ok tuşuna basıyorum ama o ekran gitmiyor. return tuşuyla çıkış yapıyorum türkçe karakterler hala bozuk. tekrar sub tuşuna basarak giriyorum yaptığım ayarlar kaydolmamış. bunu nasıl nerden yapacağız çözemedim

cevabı kendim buldum :) türkçe olunca altyazı tuhaf oluyordu. utc mi nedir onu seçtim düzeldi. ayrıca r6s için uygun bir wifi bulan varmı?

Dark Wireless N 150Mbit 802.11b/g/n Ekstra Kazanımlı Antenli Kablosuz USB Adaptör.Ben aldım kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akg58 -- 6 Mayıs 2012; 10:42:20 >

• arkadaşlar bu cihazda video çıkış sinyal ayarında 1080p 23.976hz seçeneği yok sadece 1080p 50hz ve 1080p 60hz seçenekleri var altlardaki 24p özelliğini açıp kapattığımdada sanki hiç bişey değişmiyor izlediğim 1080p filmlerde bazı sahnelerde hafif titremeler oluyor bu sorunu yaşayan arkadaşlar varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkblt85

arkadaşlar bu cihazda video çıkış sinyal ayarında 1080p 23.976hz seçeneği yok sadece 1080p 50hz ve 1080p 60hz seçenekleri var altlardaki 24p özelliğini açıp kapattığımdada sanki hiç bişey değişmiyor izlediğim 1080p filmlerde bazı sahnelerde hafif titremeler oluyor bu sorunu yaşayan arkadaşlar varmı?

Bu doğru, ancak ben bunun media player den mi TV den mi olduğuna pek karar veremedim.
    TV Panasonic 4SGT20E plazma (hesapta 600hz olandan)
    Player R6S.
    Film : The.Ides.of.March.2011.BluRay.1080p.DUAL.DTS.x264-CHD(HDA).mkv 00:03:15 ile 00:04:10 arasındaki bolca pan scan sahnelerini incelemek gerekir.
    TV de IFC (Intellegent Frame Creation- Akıllı kare üretme) özelliğini kapalı. (Açıkken sorun yok)

Titreme çok fena oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

quote:

arkadaşlar bu cihazda video çıkış sinyal ayarında 1080p 23.976hz seçeneği yok sadece 1080p 50hz ve 1080p 60hz seçenekleri var altlardaki 24p özelliğini açıp kapattığımdada sanki hiç bişey değişmiyor izlediğim 1080p filmlerde bazı sahnelerde hafif titremeler oluyor bu sorunu yaşayan arkadaşlar varmı?

Bu doğru, ancak ben bunun media player den mi TV den mi olduğuna pek karar veremedim.
    TV Panasonic 4SGT20E plazma (hesapta 600hz olandan)
    Player R6S.
    Film : The.Ides.of.March.2011.BluRay.1080p.DUAL.DTS.x264-CHD(HDA).mkv 00:03:15 ile 00:04:10 arasındaki bolca pan scan sahnelerini incelemek gerekir.
    TV de IFC (Intellegent Frame Creation- Akıllı kare üretme) özelliğini kapalı. (Açıkken sorun yok)

Titreme çok fena oluyor.

bende LG50PZ250 plazma kullanıyorum 24p destekliyor ama tv de herhangi bir ayar yok bununla ilgili sanırım otomatik yapıyor nette biraz araştırdım media player ayarlarından 1080p 23.976Hz seçmek gerekiyormuş sanırım ancak bu cihazda sadece 50 ve 60Hz seçilebiliyor diğer seçenekler neden yok anlamadım

• R6S te Setup > Video menüsünde 24p ayarı var. On/Off seçilebiliyor. Ama ben bir fark göremedim 24/50/60 arasında...
    Bu arada modlu yazılım için yazıyorum orj yazılımda da vardır herhalde.
  • Arkadaslar ben bu urunu yeni aldim 3d filmi secip oynattigimda ( yan yana iki goruntu olanindan ) alt yazida yanyana iki tane oluyo altyazi ayarlarindan duzeltemedim yani onunla ilgili bi ayar bulamadim nasil yapilabilir acaba ?
  • quote:

R6S te Setup > Video menüsünde 24p ayarı var. On/Off seçilebiliyor. Ama ben bir fark göremedim 24/50/60 arasında...

evet 24p ayarını on yaptığımda hiç bişey farketmiyor ama ben çıkış sinyalini 1080p 23.976Hz yapmak istiyorum böyle bi seçenek çıkmıyor
  • quote:

quote:

R6S te Setup > Video menüsünde 24p ayarı var. On/Off seçilebiliyor. Ama ben bir fark göremedim 24/50/60 arasında...

evet 24p ayarını on yaptığımda hiç bişey farketmiyor ama ben çıkış sinyalini 1080p 23.976Hz yapmak istiyorum böyle bi seçenek çıkmıyor

Böyle filmin fps sine göre ince ince ayar yapabileceğimiz bir player var mı bildiğiniz?

@ugursah,

3D Half SBS izlerken filmi başlattıktan sonra TV kumandasından 3D moduna almayıp, egreat kumandasında menü tuşuna basarsanız ve oradan 3D side by side seçerseniz altyazıda bozulma olmaz.

Bu arada yeni modlu yazılımda altyazı fonu, kodlaması,rengi ve boyutu setuptan ayarlanabiliyor, her seferinde ayarlamak zorunda kalmıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnizca -- 6 Mayıs 2012; 17:22:05 >

• quote:

quote:

quote:

Böyle filmin fps sine göre ince ince ayar yapabileceğimiz bir player var mı bildiğiniz?

WD Live kullanmıştım daha önce onda tüm sinyaller çıkıyordu ama çok detaylı ayarlarda yoktu

• quote:

quote:

quote:

@ugursah,

3D Half SBS izlerken filmi başlattıktan sonra TV kumandasından 3D moduna almayıp, egreat kumandasında menü tuşuna basarsanız ve oradan 3D side by side seçerseniz altyazıda bozulma olmaz.

Bu arada yeni modlu yazılımda altyazı fonu, kodlaması,rengi ve boyutu setuptan ayarlanabiliyor, her seferinde ayarlamak zorunda kalmıyoruz.

Hocam cok tesekkurler bu aksam denicem hemen

• quote:

quote:

quote:

quote:

@ugursah,

Hocam cok tesekkurler bu aksam denicem hemen

@ Yalnizca dostum dedigini denedim ama yine olmadi filmi acinca tv kendisi 3d modunda aciyo bana sadece ok lemek kaliyo o asamada r6s in kumandasindan dedigini yapiyorum ama yine olmuyor

• quote:

bende LG50PZ250 plazma kullanıyorum 24p destekliyor ama tv de herhangi bir ayar yok bununla ilgili sanırım otomatik yapıyor nette biraz araştırdım media player ayarlarından 1080p 23.976Hz seçmek gerekiyormuş sanırım ancak bu cihazda sadece 50 ve 60Hz seçilebiliyor diğer seçenekler neden yok anlamadım

Tv ayarlarında " real cinema " gibi bir ayar varsa " on " yaparak deneyin.
    Tv, 24p oynatıma otomatik geçmez mutlaka menulerde bu tür bir ayar olmalı.
  • Arkadaşlar selamlar,

Bu cihazı alırsam elimdeki anfi Denon 1312 3d 1.4 Hdmi özellikli.Elimde ki bütün 3 dler half sbs.Türkçe altyazılarda sorun yaşanırmı.Bilgilendirebilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedy35 -- 7 Mayıs 2012; 19:20:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madcapfrog

quote:

Tv ayarlarında " real cinema " gibi bir ayar varsa " on " yaparak deneyin.
    Tv, 24p oynatıma otomatik geçmez mutlaka menulerde bu tür bir ayar olmalı.

kardeş ben bulamadım öyle bir ayar yok

• merhaba wifi aparatını aldım ama taktığımda cihaz algılamadı sanırım bunun bir ayarı varmı arkadaşlar yoksa cihaz otomatik mi tanıyor wifi dongle???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScreamEagles

merhaba wifi aparatını aldım ama taktığımda cihaz algılamadı sanırım bunun bir ayarı varmı arkadaşlar yoksa cihaz otomatik mi tanıyor wifi dongle???

Takıldığı anda wifi plug in yazıyor. Ondan sonra ayarlar kısmından kablosuz ağları aramak kalıyor geriye.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ScreamEagles

merhaba wifi aparatını aldım ama taktığımda cihaz algılamadı sanırım bunun bir ayarı varmı arkadaşlar yoksa cihaz otomatik mi tanıyor wifi dongle???

Takıldığı anda wifi plug in yazıyor. Ondan sonra ayarlar kısmından kablosuz ağları aramak kalıyor geriye.

teşekkürler işin garibi aynı markanın aynı modelini denemiştim realtek yazıyordu kapalı başka paket aldım aynı ürünü içinden başka bir çipset çıktı enteresan.yarın gibip denediğim ürünü alıcam:)
  • arkadaşlar birşey merak ediyorum,

video ayarlarından cıkış olarak 1080p 24p/50/60hz şeciliyken, mesala 23.976fps bir bluray izlerkez cihaz otomatik olarak cıkışı 24p yapıyormu yoksa 60hz mi yapıyor, birde 25fps film izlerken 50hz mi yapıyor yoksa 60hz mi yapıyor, bunu merak ediyorum lütfen deneyip cevaplarmısınız, mesala esiden egreat m34a kullanırken yazılımda sorun vardı cıkış 1080p 24p/50/60hz bu şekilde seciliylen 25fps bir dvd seyrederken cihaz cıkışı 50hz yapması gerekirken 60hz yapıyordu bü yüzden film olağan akışında gitmiyordu.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.