sn.kcekmen kendi orjınal alt yazısı 3d özelikli olduğundan gözleri yormaz,dışardan alt yazı 3d filimlerde zaman zaman görüntünün üzerine bindiği için ciddi şekilde gözleri ağrıtır..filimi kendi orjınal alt yazıyla ızlemek daha güzeldir.. iso fılımlerde alt yazıyı aynı isimde yaptığında çalışır.sizinki çalışmadıysa alt yazıyı subtetle programıyla tekrar seve yapın,bazen böyle duzelıyor.normalde çalışması lazım..başka fılımlerıde deneyın..sıkıntı olmaz..ben hep böyle ızlıyorum..kolay gelsın..
quote:
Orijinalden alıntı: Contreras
Birsey sorcam ben r160s kullaniyorum ama 3d isolarda sikinti yasiyorum. İso dosyasini oynat dedigim zaman sinyal alamiyorum ama ses geliyor ve daha sonrasinda 2d olarak devam ediyor. Ayarlardan mi kaynaklaniyordur acaba? 2d bluraylerde bir sikinti yok
r160 oynatıcının ayarlarından vıdeo bit değerlerini kapat..12bit.10 bit olan kısım,off yap..olmadı kabloyla dene....kolay gelsın..
quote:
Orijinalden alıntı: charnel
quote:
Orijinalden alıntı: Leodan
Bu cihaza Titanic 3D (55,53 Mbps) koysan şanzımanı dağıtır heralde.
Valla Bastcastle çok sağlam ama şimdi söyleyince deneyesim geldi.
Bu arada bildiğim kadarı ile sağlam 3D iso larda kimi sahnelerde bitrate 100,00 Mbps e yakın değerlere sıçrayabiliyor. Olay da orda kopuyor zaten.
Denencek gibi değil 93 Gb
quote:
Orijinalden alıntı: kcekmen
ilk kez Prometheus_3D iso indirdim 45.4 GB tek dosya ve yaşananlar
Media Player : R160S PRO FW : xEgreat R6S 2.6.8.0 DMD 5.8 Modlu yazılım TV LG 47 LM760S - HDMI 1.4 destekli,2 girişe takılı Ses : DTS destekli optik girişli Sony DAV-S400 Kaynak : USB 3.0 1 TB Toshiba HDD USB 3.0 girişe bağlandı
1 - Menüden BD/DVD medyalarda her zaman sor işaretliydi menülü oynat dedim direk başladı otomatik yaptım sonuç değişmedi indirdiğim sitede profil yazmıyordu menüsüz direk açtığına göre profil 2 olmalı.Tabi bu arada birisi mkv medyalarda dosya bilgisi öğrenmek için kullandığımız Media Info tarzı bir proğramın ISO versiyonunu söylerse sevinirim.Böylece izlemeden önce anlamış olurum.Media Info'da denediğimde kitlendi 2 - Otomatik 3D moduna geçti 3 - Filmi bir klasöre koyup .srt uzantıya dokunmadan filmle aynı adı verdim altyazıyı görmedi.Filme dubbed edilmiş altyazılardan türkçeyi seçebildim.Ancak kendi seçeceğim ve ayar yapabileceğim bir altyazıyla izlemek isterdim olmadı 4 - En ufak bir takılma olmadan bir avi oynatır gibi akıcıydı 5 - Digitürk receiver'dan gelen yayınları da ses sisteminden alabilmek için receiver ve egreat TV'ye HDMI ile bağlı ve tv'nin optik çıkışından receiver'a optik bağlantı var.Bu şekilde iken 3 gün öncesine kadar kullandığım Dark Media Mania'da HDMI 1.3 olduğundan DTS filmlerin sesini receiver'dan DTS alamazken Egreat sonrası HDMI 1.4 sayesinde almayı başarmıştım.Ancak Prometheus izlemeye başladığımda bu düzenekle ayarlardan HDMI-RAW seçili iken ses yok.LPCM veya Auto yapınca sesi PCM alabildim.TV'yi aradan çıkarıp R160'ı direk receiver'a optikle bağlayınca da sonuç değişmedi sadece PCM ses alabildim.Oldukça eski bir model olan ancak şimdiye kadar bana sorunsuz hizmet eden Sony DAVS400'ün DTS HD ve TRUE HD gibi güncel formatları desteklemiyor olsa da ben yine de optikle DTS ses alabileceğime emindim.Onca emek ve daha önce tanık olmadığım derinlikteki görüntüleri PCM olarak izlemek gerçekten alacağım zevkin % 40'ını götürdü desem yeridir.Sorunun çözümü için her türlü öneriyi memnuniyetle uygulayıp sonucu burada paylaşırım
Edit : mesajı yazdıktan sonra R6S başlığını okurken tesadüfen HD sesli isolarda ayarlar-ses-başlığındaki çevresel ses kısmındaki ayar 5.1 CH olarak seçildiğinde DTS ses alınabildiğini okuyup denedim sonunda başardım seçeneklerden Yoksay'ı seçince de oldu.Geriye sadece altyazı kaldı.
hocam benim bazı sorularım olacak ben bu ürünü alacağım
1.en iyi modlu yazılımı hangisi ? 2.bluray-1080p-720p filmlerde kasma donma falan yok değil mi? 3.harici hddye torrent indirebiliyor muyuz ? 4.bütün nmt uygulamaları çalışıyor mu ? 5.pcden köntrol edilebiliyor mu ? 6.lig tv ve yabancı ve türk iptv kanalları düzgün çalışıyor mu ? 7.idman düzgün kullanılabiliniyor mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: erdos113
quote:
Birsey sorcam ben r160s kullaniyorum ama 3d isolarda sikinti yasiyorum. İso dosyasini oynat dedigim zaman sinyal alamiyorum ama ses geliyor ve daha sonrasinda 2d olarak devam ediyor. Ayarlardan mi kaynaklaniyordur acaba? 2d bluraylerde bir sikinti yok
r160 oynatıcının ayarlarından vıdeo bit değerlerini kapat..12bit.10 bit olan kısım,off yap..olmadı kabloyla dene....kolay gelsın..
Tesekkurler ise yaradi..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: erdos113
quote:
Tesekkurler ise yaradi..
epson 9100 den memnunmusun..epson başlığında yorumlarını bekleriz..
v1.02 hotfix dosyasını indiriyorum. Sonra zip dosyasını WinRAR ile açmak istediğimde hata mesajı veriyor "install.img içerisindeki yöntem tanınmıyor" diyor. Aynı şey v1.01 için de geçerli.
v1.02 hotfix dosyasını indiriyorum. Sonra zip dosyasını WinRAR ile açmak istediğimde hata mesajı veriyor "install.img içerisindeki yöntem tanınmıyor" diyor. Aynı şey v1.01 için de geçerli.
bendede aynı problem olmuştu hatta hatalı diye 2-3 defa indirdim ama değişen birşey olmadı. aynı dosyayı başka bilgisayarda deneyince çalıştı.. ne tür bir ayardan dolayı bilmiyorum ama aynı winrar dosyası bi bilgisayarda sizinkiyle aynı hatayı veriyor diğerinde ise çalışıyor. winrar sürümüyle alakalı olabilir belki ama tam emin değilim. çok sinir olursanız dosyayı send space e koyabilirim..
cihazda bir kez de olsa menülü bir iso görmek istiyorum şansıma indirdiğim bütün filmler profil 2 olacak ki menüsüz başladı.sizin deneyip menülü açabildiğiniz bir dosyanın tam adını yazabilirmisiniz
Acmak icin Winrar kullanmayin. 7z icinhttp://www.7-zip.org/ sitesinde bedava programi var
Hormetler
Lisans sebebiyle menü olaylarını unutun.
Menü olayını sadece bunlarda değil PCH hatta Dune un çıkacak üst seviye cihazlarında bile unutabiliriz. Muhtemelen bu blu ray full menü olayı Cinavia yüzünden tarihe karıştı.
cihaza ip ile ulaşıp SRJG arayüzünde generate yaptığımda şu uyarıyı alıyorum ''The specified directory doesn't exist: MoviesPath'' ne yapmam gerekiyor?
İyi akşamlar R6s için 3tb 3.0 harddisk aldım fakat cihaz 3 tb desteklemiyor.Bilgisi olan var mı acaba?2 tb ile denedim o zaman harddisk i görüyor.
İyi akşamlar R6s için 3tb 3.0 harddisk aldım fakat cihaz 3 tb desteklemiyor.Bilgisi olan var mı acaba?2 tb ile denedim o zaman harddisk i görüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: orogya
Ben WD 3TB usb 3.0 HDD bağladım ve bir hafta kullandım. Sorun yoktu. Sonra hdd bozuldu, vatan'a geri iade ettim.
quote:
Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar
Benim şöyle bir problemim var. Cihazla pyload kullanarak Netload 2gb part'lı linklerden oluşan 3d iso indiriyorum. Ama inen dosyaları unrar ile açtığımda üçte birinin bozuk indiğini ve CRC hatası verdiğini görüyorum. Bozuk dosyaları aynı linkten tekrar indirince problem çözülüyor ve rar dosyalarını açabiliyorum. Ama zaten 40 gb olan bu dosyalar için 50-60 gb indirmem gerekiyor ve üstüne üstlük birde uğraştırıyor. Bende dreambox muadili VU+ cihaz var ve test amaçlı onda aynı dosyaları pyload ile indirince hiçbir sıkıntı olmuyor ve tek seferde tüm dosyalar indirilip unrar yapılabiliyor. Bu konuyu bast castle'ı geliştiren Ukraynalı arkadaşada yazdım ama yorum yapamadı.
İki şeyden şüpheleniyorum: 1- Ya bu problem tüm r6s'lerde (yahut 1186 çipli cihazlarda) var 2- Ya da benim cihazın RAM'lerinde sıkıntı var ve bazı dosyalar bozuluyor.
b şıkkını elemine etmem için yardımcı olur musunuz?
Bunun için cihaza pyload yükleyip 3d iso indirmenizi rica edeceğim.
Yahut varsa elinizdeki bir test cihazını bana gönderirseniz bunu deneyip birkaç gün içinde cihazı size geri gönderebilirim.
Bı cihazla ilgili mevcutta tek can sıkıcı problemim bu ve bunu çözmezsem cihaz değiştirmeyi düşünebilirim. Çünkü böyle tek tek linklerle unrar'la devamlı uğraşmak zor oluyor.
teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: orogya
WD 3 TB (Usb 3.0) ben kullanıyorum bir sorun yok..
WD 4 TB (Usb 3.0) görmüyor..
quote:
Orijinalden alıntı: buyukbang
quote:
Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar
Benim şöyle bir problemim var. Cihazla pyload kullanarak Netload 2gb part'lı linklerden oluşan 3d iso indiriyorum. Ama inen dosyaları unrar ile açtığımda üçte birinin bozuk indiğini ve CRC hatası verdiğini görüyorum. Bozuk dosyaları aynı linkten tekrar indirince problem çözülüyor ve rar dosyalarını açabiliyorum. Ama zaten 40 gb olan bu dosyalar için 50-60 gb indirmem gerekiyor ve üstüne üstlük birde uğraştırıyor. Bende dreambox muadili VU+ cihaz var ve test amaçlı onda aynı dosyaları pyload ile indirince hiçbir sıkıntı olmuyor ve tek seferde tüm dosyalar indirilip unrar yapılabiliyor. Bu konuyu bast castle'ı geliştiren Ukraynalı arkadaşada yazdım ama yorum yapamadı.
İki şeyden şüpheleniyorum: 1- Ya bu problem tüm r6s'lerde (yahut 1186 çipli cihazlarda) var 2- Ya da benim cihazın RAM'lerinde sıkıntı var ve bazı dosyalar bozuluyor.
b şıkkını elemine etmem için yardımcı olur musunuz?
Bunun için cihaza pyload yükleyip 3d iso indirmenizi rica edeceğim.
Yahut varsa elinizdeki bir test cihazını bana gönderirseniz bunu deneyip birkaç gün içinde cihazı size geri gönderebilirim.
Bı cihazla ilgili mevcutta tek can sıkıcı problemim bu ve bunu çözmezsem cihaz değiştirmeyi düşünebilirim. Çünkü böyle tek tek linklerle unrar'la devamlı uğraşmak zor oluyor.
teşekkürler...
Hocam jdownloader gibi bir güzellik var. Daha kolay değil mi cihazla indirmektense.
Ben de tüm downloadlar için ağırlıklı olarak netload kullanıyorum.