Şimdi Ara

EGM tarifesini uzatma yolu var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
4
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tarife değişiklikleri 30 günde 1 oluyor o yüzden. EGM tarifesini uzatma yolu var mı? 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sadece 3 sayfa ve ilk 2 sayfada anlatılan verilen cevapları aynen soranlar var. Çok sayfalı konularda " son 10 sayfayı okudum cevabı bulamadım" deyip soruluyor ama şu konuda sadece son 2 sayfayı okusan cevap var.
    Hatta ben durum daha iyi anlaşılması için bir arkadaş ile soru-cevap yaptım,detaylı anlatım sağladım.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Yok üstad kamu çalışan tariflerine geçişi kast etmiştim...
    referans ile EGM 15 e geçmiş, 30 gün sorna çalışan kamu (daha uygun olduğundan) ya MH aracılığı ile geçebileceğini.söylediği için merak ettim

EGM ler MH aracılığı ile çalışan kamu tariflerine geçebilir mi?
    Çalışan kamu 4GB: 96,49 ₺
    Çalışan kamu 8GB: 116,80 ₺
    Çalışan kamu 12GB: 137,11 ₺
    Çalışan kamu 20GB: 177,74 ₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkmçvş -- 2 Aralık 2024; 21:44:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bkmçvş B kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum sormak lazım denemek lazım yani eski fiyattan kullandığımdan gerek duymuyorum

• nightmare46 N kullanıcısına yanıt
    Üstad 26 Kasım'da taahhüt bitti , 27 Kasım'da EMNİYET YENİ 30 yazarak 5555 gönderdim, 12 aylık taahhüt bittiği için önceki mesajlarda yazdığım , dönüş yapıldı ve emniyet yeni 30 geçişim kabul edilmedi

TT merkez müdürlüğüne gittim olayı anlattım, bilgisayardan baktilar yapacakları bişey olmadığını söylediler

29 Kasım'da 444 1 444 aradim durumu anlattım kayıt açtılar .. 1 Aralık'ta mesaj atarak emniyet yeni 30 tarifesine geçebilirsiniz diyerek dönüş yapıldı fakat attığım mesaja yine tarifeye uygun değilsiniz şeklinde mesajla dönüş yapıldı

1 Aralık'ta tekrar müşteri hizmetlerini aradım halen daha geçemediğimi anlattım , müşteri hizmetlerindeki bayan 20 dakikanın sonunda emniyet yeni 30 tarifesine geçirdi hattımı,

Burdaki kilit nokta şu bence taahhüt bitmeden önce atarsanız mesajı,, sorunsuz kabul ediliyor yeni tarifeniz.Fakat 1 fatura döneminiz boşuna gidiyor.Nerden biliyorsunuz derseniz bu ayın 9 bitecek olan çocukların taahhütleri için attığım yenileme mesajları sonucu sorunsuzca, emniyet yeni tarifelerine geçtim, babamın hatla beraber 3 hat.Fakat 1 fatura dönemi kaybettik

Fatura dönemi kaybım olmasın derseniz benim gibi sizde mesajla geçemeyeceksiniz , 444 1 444 ararsanız sizide geçireceklerdir , forumda başka arkadaşlarda yazdı taahhüt bittikten sonra kabul edilmedi mesajlar diye fakat müşteri hizmetleri ile telefonda geçiş sağladıklarını

Mevcut kullandığınız paketin bir üstüne geçmenizi kabul ediyorlar

Değerli kamu 20 İdim, Emniyet yeni 30 geçtim 280 TL civarında sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenugur -- 2 Aralık 2024; 23:44:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• alperenugur kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim hocam. Sayenizde halledebildim benim pakette 9 aralıkta bitiyordu uğraşmak istemediğim için Yeni Emniyet 30 yazıp 5555 gönderdim. Üstüne Söz yazıp 5555 gönderdim onaylamak için onay yazıp cevaplayın dedi onay yazıp gönderdim geçişim sağlandı. Söz yazıp gönderilmediği takdirde 547,1 tl imiş söz mesajı sonrası 273.5 tl oldu tarife. Bahsettiğiniz gibi geçiş öncesi 105 yazan faturam 235 oldu bu ay için.

Teşekkür ederim hocam geçiş yaptım.

• nightmare46 N kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.
    Ufak bir hatırlatma;
    Taahhüt öncesi emmiyet yeni tariflere geçecek olan forum üyeleri taahhüt onaylarını yeni fatura döneminde yaparsa 1 ayları kaybolmaz. Sadece taahhütsüz olarak kullandıkları günü taahhütsüz fiyattan öderler.
    O yüzden son gün geçip ( 09 Aralık örneğin) 10 Aralık da taahhüt vermeleri 1 ayı kurtacaktır.

Yeniden hatırlatmak istedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İşlemi yanlış yaptığınız için boşa gidiyor yani mundar oluyor

Ekim ayında taahhütü bitmiş tarifeleri yeni EGM ye geçiş yaptırdım sorun da olmadı

Sizin kilit nokta dediğiniz işlemi son gün tarife değişikliği yapıp yeni Fatura dönemine girince taahhüt vererek yaparsanız 1 fatura dönemini kaybetmemiş mundar etmemiş olursunuz

• Herkese merhaba, ben de icisleri 20gb tarifesine gecirilmistim forumdan bir arkadas aracılığıyla ama konusu silinmis, bulamiyorum. Bunu uzatabiliyor muyum yoksa Turkcell yilin son firsatlarina mi gecmeliyim?

EGM tarifesini uzatma yolu var mı?

• Arkadaşlar bu egm tarifelerinde arayanıbil ücretsizdi ya, faturamda her ay paket dışı olarak 10 lira arayanıbil ücreti gözüküyor. Geçen ay kayıt açtırıp idesini almıştım ama bu ay yine eklenmiş. Başına gelen var mı böyle? Problem neyden kaynaklanıyor?

• _THANOS_ _ kullanıcısına yanıt

Nasıl üye oldunuz siz?

Üye olurken yenilenirken ücretsiz yenilecektir diye mesaj geliyor sizede gelmesi lazım.

Tekrar müşteri hizmetlerine durumu iletin

Ücretsiz görünüyor zaten tarifelerde de ücretsiz

Hocam arayanıbil üyeliğiniz ücretsiz yenilenmiştir diye SMS geliyor zaten onda sıkıntı yok, ama her nasılsa 10 lira ekleniyor yenilenme anında. Geçen sefer temsilci de anlamadıydı, kayıt açtı 3 günlük inceleme sonrası iade edilmişti. Ben her ay böyle kayıt mı açtıracam anlamadım.

• _THANOS_ _ kullanıcısına yanıt

1 kere daha açın aynısını yazın illa düzeltirler EGM tarifesini uzatma yolu var mı? 

Taahhüt bitmeden yenilemiyor demek ki. Taahhüt bitince de yeni müşteri alımına kapalı falan der heralde. Daha uygun bir tarife vb. var mı bilinmez bu fiyata. Zor geçilir artık

• phorever kullanıcısına yanıt

Taahhütünüz olduğu için yenilememesi doğal.

Artık bitip yeni döneme girince belli olur EGM tarifesini uzatma yolu var mı? 

Hocam anlamak istemiyorsunuz sanırım yada ben anlatamadım

Sizin önceki mesajlarınıza istinaden 27 Kasım da biten taahhütüme 28 Kasım'da mesajları attım kaybım olmasın diye

Önceki mesajlarda belirttiğim olumsuz dönüş yapıldı ve yeni tarifeye geçemedi, ildeki müdürlüğe gittim çözüm üretilmedi, telefonla müşteri hizmetlerinde kayıt açtırdım, iki gün sonra mesajları atarak geçiş sağlayabilirsiniz şeklinde dönüş yapıldı yine olmadı en sonunda telefonda 20 dk uğraşarak müşteri hizmetleri kendisi geçirdi
    Aynı olayları kendi arkadaşımda yaşadı , o interneti fazla kullanmadığı için vadafone geçti, forumda başka arkadaşlarda aynı serüveni yaşadığını ifade etti

Ekim ayında sorun değildi demekki, Kasım'da böyle bir sorun var Aralık'ta ne olur bilemem yazan olursa anlariz

Okuyan arkadaşlar kendi kararını verecektir,,olurda Ekim ayında böyle bir mesaj yazan olsaydı, bir ay kaybımı düşünmez bir kaç gün önce taahhütü yeniler ve hiç uğraşmazdım müdürlük, müşteri hizmetleri kayıt,takip stres falan filan
    Saygılarımla

Yeni kampanyaların Aralık'ta çok daha uygun fiyatlarla yürürlüğe gireceğini bilseydim 😃😃{ bana babama ve çocuklara 10 GB paket fazlasıyla yeterli } hiç uğraşmaz git gel yapardım,, hatta ciddi ciddi düşünüyorum yarın taşıyabilirimde babam ve Kendi hattımı babam 100 TL kendime 180 lik fazlasıyla yeterli olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenugur -- 5 Aralık 2024; 1:34:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ben sizin dediğinizi anlıyorum size yolu gösterdim yazdım bu şekilde de yapabilirdiniz diye.

O şekil hata alınıyorsa yazdığım şekilde yapabilirdiniz diye.

Anlamayan sizsiniz ki hatalı tarihler ile cevap yazmışsınız,

• Turktelekom yildizli tarifeler varken su an emniyet tarifesinde durmanin avantaji varmi mevcutta kamu15 tahhutlu 309₺ tarifem ve ay sonu yeniemniyet 20gb yapacagim o da 220₺ kusur tahhutlu fiyati su an yildizli gunlerde 20 gb 180₺ 2 hafta once gectigim kamu 15 den tahhut bozarsam 27₺ ceza ve gun bazli fatura cikacak gitgel yaparak yildizli tarife gecmek mantiklimi

• sarigol45 kullanıcısına yanıt

Kamudaki dakika avantajı lazım değilse heryöne 1000 dk yeterliyse tabi ki düşünceniz kazançlı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.