|
Teşekkürler bilgilendirme için. Kamu tarifelerine referans ile geçiş ile ilgili sıkıntılar ve anlaşılmazlıklar var. Denilenleri yapıyorum yine de geçiş olmuyor yazanlar oluyor. Demek ki zaten Turk Telekom faturalıda olanlar referans bulursa Kamu tarifelerine turktelekom.com.tr üzerinden online işlemlere girip Referans işlemleri menüsünden geçiş işlemini sağlayabiliyor. Başka operatörden hattını taşıyarak Turk Telekom kamu tarifesinde referans ile hattının açılması konusunda sıkıntı ve çözümsüzlük şikayetleri çok. Onda da İl yada İlçe Türk Telekom Müdürlüklerinden hat taşıyarak direk kamu tarifelerine hat taşınabildiğini yazanlar oldu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki