Şimdi Ara

Eğitim Vadisi yayınlarını nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
17.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu yayının modüler soru bankalaro var böyle kolay orta zor diye ayrılmış dershanem dağıtıcak da daha gelmedi eğer aranızdan çözen bilen varsa fikrini almak isterim. Sizce çözmeye değer kaynaklar mıdır?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eğitim Vadisi Yayınlarının Zorluk Derecesi

Eğitim Vadisi Yayınları, öğrencilere yönelik ders kitabı ve yardımcı kaynaklar sunan bir yayınevi olarak bilinmektedir. Yayınlarının zorluk derecesi, öğrencilerin geri bildirimlerine ve uzman incelemelerine göre değişmektedir.

Bazı öğrenciler Eğitim Vadisi Yayınlarının zor olduğunu ve konuları derinlemesine işlediklerini belirtmektedir. Bununla birlikte, bazıları da kitapların net ve anlaşılır olduğunu, sınavlara hazırlık için uygun olduğunu düşünmektedir.

Eğitim Vadisi Yayınlarının zorluk derecesi, kullandığınız kitaplara ve kendi öğrenme seviyenize bağlı olarak değişebilir. Yayınların yorumlarını okumak ve farklı kitapların örneklerini incelemek, sizin için doğru olup olmadığına karar vermenize yardımcı olacaktır.

Eğitim Vadisi Yayınları Hakkında Yorumlar

Eğitim Vadisi Yayınları hakkında öğrencilerin yorumları genel olarak olumludur. Öğrenciler, kitapların konuları kapsamlı bir şekilde işlediğini, iyi organize edildiğini ve anlaşılır bir dille yazıldığını belirtmektedir.

Bununla birlikte, bazı öğrenciler yayınların zor olduğunu ve bazı konuları daha detaylı bir şekilde ele alınmasını istediklerini ifade etmektedir. Genel olarak, öğrencilerin yorumları yayınevinin kaliteli ve güvenilir eğitim kaynakları sunduğunu göstermektedir.

Eğitim Vadisi Yayınlarının kalitesinin zamanla değişebileceğini ve farklı kitapların zorluk derecesinin değişebileceğini unutmamak önemlidir. Bu nedenle, belirli bir kitap hakkında bilgi edinmek için en son yorumları okumak ve örnekleri incelemek faydalı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tyt matematiği arkadaşımda vardı, arada bakıp incelerdim. İdare eder bence.

• LawLove kullanıcısına yanıt
    Seviyesi nasıldı sizce? Her seviyeden soru varmış fakat yine de sorayım

• Dediğiniz gibi her seviyeden ve her tarzdan soru var hocam. ( şekilli mekilli tyt tarzı sorular da var, dümdüz sorular da.) Bu yüzden seviyesi şudur diyemem net olarak, ama asla çözülmez boş kitap demem, mutlaka çözülmeli de demem bu kitaba.

• LawLove kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler.

• Çözülürse bişiler katar çözülmezse bişi kaybedilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende vardı baya iyi bazı soruları var ama hoca bile çözemiyor du 3 bölüme ayrılmış kırmızı sorular mavi sorular yeşil sorular yeşiller en kolay maviler orta kırmızılar zor kırmızılardan bazen aşırı zor sorularda çıkıyordu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kimya özeli nasıl bilirsiniz?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abicen kullanıcısına yanıt
    Kırmızılar hariç çözsek iyi o zaman 😀😀

• Dershanede dağıtmışlardı (çözüm) Ayt'sinin bazı konularını çözdüm konuyu tamamen bitirmek uzun sürüyor çok test var ama güzeldi soruları özellikle sonlara doğru zorlaşıyor ayt mat için konuşuyorum diğerlerine dokunmadım pek fiziği çok güzel değildi

• Biyolojisi var bende,baslangic icin cok guzel bence.Fizik ve kimyasi orta seviye.Testlerinde zor sorularda var

• Ayt fiziği çözdüm beğenmedim açıkcası kırmızı soruları zaten saçma diğerleride genelde işlem

• thesmileofdawn kullanıcısına yanıt
    Mavi denemeleri varmış onları olcaz ortaymış galiba

• tyt geometrisi vardı. idare ederdi ama video çözümleri yoktu o kötü
  • almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum çözümleri olsa mükemmel yayın

• Benim her yıl kimya için kullandığım kaynak. Bazı soruları saçma olsa da çok çeşitli soruları var. Ayt güzel tytde türkçe 3lü olunca çözülmüyor. Tyt matta aynı şekilde.

• 11. Sınıfta biyoloji için kullanmıştım direk terim soruyorlar soruda yorum yeteneği gerektiren bir soru yoktu içinde. kimyasında ya da biyolojisinde (tam hatırlamıyorum ama kimyaydı galiba) hatalı sorular vardı ve fiziğinde de arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla kasıntı sorular fazlaydı. Benim hiç sevmediğim bir kaynak açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigerimsoldu -- 28 Ağustos 2019; 1:6:8 >
  • Matı zor diğer testleri kolay tam dengeyi tutturamamış

• Up

• Çözüm yayınlarinin kitapları dershanelerinde dağıtırlar güzeldir bence

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.