Şimdi Ara

Eğitim sistemi hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler lise'ye geçen yil başladim ayağim kirildiği için okulu 1 yil dondurdum ancak bulunduğum okul duz liseydi ve sağlik lisesi olmus..
    Siniflar zaten kalabalikti suan okuyacağim sinif en az 60 kişi değiştirmek istiyorum.
    Sbs'de tercihlerimde Bilişim ve bir anadolu lisesi vardi (tutturdum bunlari) 1 gun geçiktiği için bu iki okula yazilamadim.
    Bu suan gittğim yerdeki eğitim zaten kotuydu ve suan 1. yili okuyacağimdan hep kalanlarla birlikte olacağim. Haliyle zaten ders çalisilamaz hayata bakiş açisi olmayan amaci olmayan belali insanlarla ayni yerde olmak istemiyorum..
    Zaten başari orani çok duşuk. Her yil Lise 1 2 3 4 'de 50 oğrenci arasinda 5 10 oğrenci sinifi geçebiliyor...
    Haliyle okulu değiştirmek istiyorum hiç duz lise kalmadi benim fikrimde meslek lisesine gidip notum iyi gelirse bilişim bolumune girmek olacak eğer olmazsa duşuncem okulu açik oğremtimden bitirmek.
    Ama malesef açik oğretimde 3 bin tl gibi birşey sizce ne yapmaliyim?

Dalga geçecekler, Trolliyecekler gelmesin..
    Bulunduğum bilgisayarin klavyesine sorun olduğu için imla hatalari olabilir duzeleteceğim lutfen goruşlerinizi soyleyin

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.