Şimdi Ara

Eğer hala yalnızsanız.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Allah sizi birilerinden koruyor olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mantıklı
  • Şimdi değilde bunun 5 6 sene önce gerçekleştiğine eminim.

Çocukluk arkadaşlarımın çoğu sigara,cigara,otcu,biracı falan tipler oldu bide bunları övünerek anlatırlar hiçbirinin ağzında diş kalmadı.

5 6 senelik arkadaşım tabi o zamanlar 5 6 sene kankam benle takılırken bırak otu motu sigara bile içmezdi.Ben bi 3 ay tatile gittim geldiğimde çocuk keş olmuştu resmen aynı şekilde diğer arkadaşlarımda sonradan oldu.
  • Biz istemiyos zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çekilişe katılmak istiyorum
  • Bazı şeylerde öyle düşünüyorum eski çevrem olsaydı kızlar herşeyim olurdu ama hayırsız evlat olurdum.
  • Yalnızım ama sosyal olup da yalnız olanlardanım. Arkadaşlarım var ama hepsi yalan dolan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Wild Bunch

Yalnızım ama sosyal olup da yalnız olanlardanım. Arkadaşlarım var ama hepsi yalan dolan.

Bende öyleyim hocam ama her ne kadar sosyal olsan da çevre olmayınca pek etki etmiyor.

• Kendini avutma yolları ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

Kendini avutma yolları ...

Ben normalde ciddi bir insanımdır yani küçücük şakalar bile yapmam belkide bu yüzden oek arkadaşım olmaz. Çevremdekilerle hep ciddi konular konusurum

• quote:

Orijinalden alıntı: The Wild Bunch

Yalnızım ama sosyal olup da yalnız olanlardanım. Arkadaşlarım var ama hepsi yalan dolan.

hocam ozaman çevreni değiştircen. ben öyle yaptım şuan yinede çok arkadaşım var ama iki tane kardeş gibi adam var. 3ümüz bi araya gelince yapamıcağımız anlaşamıcağımız bişey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hm Ok

quote:

Ben normalde ciddi bir insanımdır yani küçücük şakalar bile yapmam belkide bu yüzden oek arkadaşım olmaz. Çevremdekilerle hep ciddi konular konusurum

Çok arkadaşın olmaz ? Yani en azından bir tane arkadaşın var yoksa ben mi yanlış anladım ? Eğer öyleyse sen daha yalnızlık ne onu öğrenememişsin.Ben reelde kimseyle konuşmam hep tek başınayım.
  • Ya da Alllah birilerini benden koruyor da olabilir
  • Adam haklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4MerdanEl

çekilişe katılmak istiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hm Ok

quote:

Çok arkadaşın olmaz ? Yani en azından bir tane arkadaşın var yoksa ben mi yanlış anladım ? Eğer öyleyse sen daha yalnızlık ne onu öğrenememişsin.Ben reelde kimseyle konuşmam hep tek başınayım.

Hocam 2 tane arkadaşım vardı ama biri kendini bozdu kızlar yüzünden ve arkadaşları yüzünden
    Diğeriyle çok takılırım iyi biridir ama pek genel kültürü yok yani konuşcak konularımız pek olmuyor hep aynı konular

Artık bu sene bitti seneye daha düzgün arkadaşlıklarım olur umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ice King

Ya da Alllah birilerini benden koruyor da olabilir

• Korumasın. Bir de öyle deneyelim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.