Haftalardır takımı eleştiren ben , ayakta alkışlıyorum bütün herkesi. CARVALHAL dahil! Ama yinede Beşiktaş'ın antrenörü değilsin!
Ayrı olarak , EGEMEN KORKMAZ VE CENK GÖNEN'e bir çift lafım var ;
ADAMSINIZ!! HARİKASINIZ!! ALDIĞINIZ PARA HELAL OLSUN SİZE!
Umarım uzun yıllar Beşiktaş'ta ve Milli Takım'da görev yaparsınız. !
---
Ayrıca Egemen'in maç sonu çektirdiği 3'lüyü HD kalitede çeken arkadaşımız varsa , açısıda güzelse çok makbule geçer. Heyecandan çekemedik. İnternetteki çekimlerde çok kötü.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
TWİTTERDAN TAKİP EDİYORUMDA
3LÜ GÖRÜNTÜSÜ KÖTÜ
BENCE VELİ KAVLAK I TEBRİK ETMEK LAZIM
2 VEYA 3 KERE TOPU KALEDEN ÇIKARDI
Egemen oynadıgı zaman herşeyini ortaya koyuyor.Bjk nin bu sezon en iyi Transferi diyebilirim.Yalnız çok alışmayın.Bizdede üçlü çektirirdi ama Avrupadan Transfer teklifi gelirse gidecektir.Bunu eleştiri olarak kabul etmeyin.Durum bu sadece.
hocam ayrm yapmamak lazım bugün... cenk, egemen, hilbert, sivok, ölümden dönen ismail; ilk defa takım için oynayan q7 ve lider nitelikteki oyuncular simao ile ernst... hepsi elinden gelenin en iyisini yansıttı sahaya, mücadele etmedi diyemeyiz hiçbiri için. o dev gibi vücuduyla almeida bile yeri geldi kaleciye kadar topu kovaladı.
quote:
Orijinalden alıntı: loko
Egemen oynadıgı zaman herşeyini ortaya koyuyor.Bjk nin bu sezon en iyi Transferi diyebilirim.Yalnız çok alışmayın.Bizdede üçlü çektirirdi ama Avrupadan Transfer teklifi gelirse gidecektir.Bunu eleştiri olarak kabul etmeyin.Durum bu sadece.
Niye ortalığı karıştırıyorsun abi..
Gitmez belki biryere..
Provake yapmayalım lütfen.
quote:
Orijinalden alıntı: Lawagolem
hocam ayrm yapmamak lazım bugün... cenk, egemen, hilbert, sivok, ölümden dönen ismail; ilk defa takım için oynayan q7 ve lider nitelikteki oyuncular simao ile ernst... hepsi elinden gelenin en iyisini yansıttı sahaya, mücadele etmedi diyemeyiz hiçbiri için. o dev gibi vücuduyla almeida bile yeri geldi kaleciye kadar topu kovaladı.
Q7 biraz daha kendi için oynasa güzel olacak aslında. Yarı takım , yarı kendi için oynarsa daha çok fayda sağlarız. Bugün bildiğin takıma oynadı..
Ben bu iki oyuncuyu ayrı tutuyorum. Harikalardı bence. Zaten herkesi ayakta alkışlıyorum demiştim.
quote:
Orijinalden alıntı: Senceru
quote:
Orijinalden alıntı: Lawagolem
Q7 biraz daha kendi için oynasa güzel olacak aslında. Yarı takım , yarı kendi için oynarsa daha çok fayda sağlarız. Bugün bildiğin takıma oynadı..
Ben bu iki oyuncuyu ayrı tutuyorum. Harikalardı bence. Zaten herkesi ayakta alkışlıyorum demiştim.
Abi bu taraftarada hiçbirşey beğendiremiyorsun yahu Kendi için oynar bencil dersiniz takım için oynar azda kendi için oynasın dersiniz
Ben bencil demedim valla , oynasın kendi için. Göz zevkimi tatmin ediyor adam hiç değilse..
Futbolda savaşan oyuncu diye bir kavram var. eğer elinizde bunlar yoksa yada yetersizse mücadeleyi kazanmanız zor. İsmail ve Hilbert'i bu gibi nedenlerden ötürü savundum , savunmayada devam edeceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: Am@deus
Futbolda savaşan oyuncu diye bir kavram var. eğer elinizde bunlar yoksa yada yetersizse mücadeleyi kazanmanız zor. İsmail ve Hilbert'i bu gibi nedenlerden ötürü savundum , savunmayada devam edeceğim.
Aynen öyle ama bizim sağ ve sol bek'te marcelo ile ramos olsa daha iyi olur başkan.
quote:
Orijinalden alıntı: Senceru
quote:
Orijinalden alıntı: Am@deus
Aynen öyle ama bizim sağ ve sol bek'te marcelo ile ramos olsa daha iyi olur başkan.
Bahsettiğin adamlar ileri geri 80mt oynuyor üstüne birde top teknikleri var. Ama aynı takımın göbeğinde khedira diye bir adam var , on takımım olsa onunada almam ama adam çok güçlü.
Takım olarak iyiydik hepsini tebrik ederim .
Egemen mac sonrasi 3lu cektiriyor:
quote:
Orijinalden alıntı: bravoecho
ahahah videoda biz de çıkmışız videoya çeken arkadaşın hemen solunda ((:
Süperdi, teşekkürler video için...
quote:
Harika harika.Egemen'in sonunda bağrımıza basabildik.Dün tam anlamıyla Beşiktaş'lı oldu artık.
dün bütün takım iyiydi. sonunda sırtlarındakinin beşiktaş forması olduğunu anlamışlar galiba. q7 ve simao bile çok iyiydi. q7 bencillikten uzak oynayınca ne kadar yararlı olduğunu gösterdi. diğer türlü oynadığı kanat koridora dönüyordu.
İkisi de müthiş şeyler yaptı. Gel de gururlanma şimdi
quote:
Orijinalden alıntı: Blackeagle
İkisi de müthiş şeyler yaptı. Gel de gururlanma şimdi
quote:
Yetmezzz ben sahanın içinde egemen'i çeken adama ulaşmaya çalışıyorum. Onda vardır en güzel 3'lü videosu..
Ya arkadaş bu videoyu tribündeyken nasıl bu kadar düzgün çekebiliyorlar anlamıyorum. Fenerbahçe maçında anı olsun diye çektim bir tane eve geldim pc'ye bağladım videodan başka herşeye benziyor. Yani gören gören zerzele oluyor sanır. Biri de yüzünü kapatmış ben çekim yapıyorum diye