Şimdi Ara

Egeal almak üzereyim yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mevcut aracım 2012 Focus dizel 1.6 95beygir.

Satıcam satıcam diyordum. Galiba anlaştım. Yaklaşık 55 bin tl bütçem var. Bu paraya da Egea dizel almaktan başka bir şey aklıma gelmiyor.

Lütfen yardımcı olur musunuz? Siz de birkaç alternatif sunarsanız çok memnun olurum. Egea Focus ile aynı gücü 1.3 motor ile sunuyor ve parçası ucuz.

Siz neler düşünüyorsunuz?

• Kullanıcısını çağıralım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığı düzelt yoksa işine yaramayacak bolca troll mesaj gelecek :)

• Parasına göre on numara araba, 1.6 alırsanız çok daha keyifli olur. Ama daha düşük km, temiz 1.3 de mantıklı, vergi avantajı da var, yakıt aynı olur 1.6 ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: teneke1236737

Kullanıcısını çağıralım.

• 2012 Focus yeni kasa olan değil mi ? 1,3 Egea dediğiniz easy urban lounge hangi donanım? Eğer easy ise geçtiğinize pişman olursunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle merhaba

egea arabasina fiata verilen paraya acırım benim görüşümce arabada konfora ait gram birsey yok malzeme kalitesi kötü yakıta gelecek olursak basinca gitmedigi icin yakmamasi dogal neden alınır ne amacla uretildi bilmiyorum tavsiyem kendim bindigim 1 sene once 2013 2014 ustude olabilir corolla binebilirsiniz yeni kasa yakitsa cok az performansda o sinif da gayett iyi bide saglam araba kafan rahat olur ve gayet şık bi araba ek olarak arabanizla devam edip butcenizi bir kısım daha artırıp jetta oktavia gibi secenekler dusunebilirsiniz ozellikle oktavia gercende harika araba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onurkeles5 O kullanıcısına yanıt
    Bırakın bu yutup agizlarini

• Ben takside binmistim tank gibi arabaydi tumseklerde sarsmiyordu bile

• quote:

Orijinalden alıntı: onurkeles5

öncelikle merhaba

egea arabasina fiata verilen paraya acırım benim görüşümce arabada konfora ait gram birsey yok malzeme kalitesi kötü yakıta gelecek olursak basinca gitmedigi icin yakmamasi dogal neden alınır ne amacla uretildi bilmiyorum tavsiyem kendim bindigim 1 sene once 2013 2014 ustude olabilir corolla binebilirsiniz yeni kasa yakitsa cok az performansda o sinif da gayett iyi bide saglam araba kafan rahat olur ve gayet şık bi araba ek olarak arabanizla devam edip butcenizi bir kısım daha artırıp jetta oktavia gibi secenekler dusunebilirsiniz ozellikle oktavia gercende harika araba

Ya şu internetteki fikir ve bilgi beyan hakkı iyi olduğu kadar kötü de.Bir konu hakkında bilgisi olanda konuşuyor olmayanda. Sorsan bir kere dahi binmemiştir ancak mahalle karısı gibi ordan burdan duyduklarını abarta abarta anlatıyor.

• Egea' nın 1.4 en boş paketini kiralık olarak yaklaşık 500 km kullanmıştım.(400 km' si ş.dışı.)
    Beklentilerimin üzerinde çıkmıştı açıkcası. Kullanım kolaylığı olsun, vites geçişleri olsun, süspansiyon konforu ve kabine aldığı ses seviyesi olsun gayet iyiydi. Ben Linea ayarında olmasını bekliyordum, Linea' ya bindiğimde hissettiğim incelik,zayıflık hissi Egea' da yoktu. 17 bin kmde hor kullanılmış bir kiralama aracı olmasına rağmen trim sesi duymadım. Fakat malzeme kalitesi en boş donanımda vasat. Linea, Symbol ayarında. 50-60 bin arasına araç alacak olsam düşünürüm fakat 100 bin civarına kesinlikle almam, alana saygı duyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALEXİST -- 12 Şubat 2018; 20:23:8 >
  • bana kaliraa focus 3 ten gecmeye gerek yok. Ne verecek ekstra .

Maşallah ama millet egea övmeye başladi eskiden olsa tefe koyarlardi.

• onurkeles5 O kullanıcısına yanıt
    Corolla 90 ' lı yıllarda kaldı hocam neyini övüyorsunuz malzeme kalitesi deseniz vasat motorlar artık çağdışı bide rakiplerine bakın uçup gitmişler bide eleştirdiğiniz Egea ya bakın 120 beygir 320 tork 1.4 tjet 120 beygir 200 tork otomatik vitesler cabası tam otomatik ve çift kavrama adaptif sistemler ,evet malzeme kalitesi düşük ancak fiyatıda düşük kalkıp toyota gibi 90 lık dizele 100 binden fazla çekmiyorlar .

• Egea kesinlikle güzel bir araba. Ama 1,3 almayın. 1.6 alın zorlayın bütçenizi biraz çok memnun kalırsınız.
  • Mutlaka test edin.

Fiat uzun zamandır "oturaklı" bir sedan sunmadığı için bir refleks olarak Egea'yı da Albea - Linea devamı sanıyoruz ama ilgisi yok.

1.6 benzinli tam otomatik modelini kısa süreliğine de olsa kullandım, aracı özellikle yukarda yazdığım modeller gibi sanarak kullanırsanız düştüğünüz yanılgı o denli artıyor.

Kullanımı kolay, sürüşü akıcı ve konforlu bir model.

Dediğim gibi mutlaka test edin.

• Egea dan memnun kalıp kalmayacağız,focus u ne sebeple değiştirmek istediğiniz ile alakalı.Bazı yönlerden kazanç sağlarken,bazı yönlerden de kayıba uğrayacaksınız çünkü
  • Focusu neden satıyorsunuz?

• Başlık çaresizlik içinde kalmış birisinin yardım çağrısı gibi olmuş. Egea alacağım yardım edin zor durumdayım yardım edelim de arkadaşlar egea almasına engel olalım. Başlık baştan kokar

• tavsiyem bir sorunu yoksa aracınızı satmamanız yönünde olur, eger arac degistirmek sartsa 2016 model az km li bir ton arac var onlara bakın derim, illaki sifır şartsa o zaman 3. secenek olarak egea alınabilir.

• Focus satılıp Egea almamanın mantığı yok.

Egea yı C segmenti bile saysak; Focus ilk 3`e,Egea son 3`e oynar.Üreten adamlar bile belli maliyet kaygısıyla üretmiş ne son 3 u demeyin boşuna.

Ne donanım ne motor ne konfor ne yol tutuş Focus u satıp Egea almak için bir etken.Garip bi seçim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.