Egea 1.3 Multijet vs Corolla d4d 2016-2018 manuel
1 Mobil
-
-
D4d multijetten az yakar. Çok daha sessizdir. İki aracın da benzinli modellerini kullandım. Corolla net olarak daha iyi bir otomobil Egeadan.
Performans olarak çok bir fark yaratacağını sanmıyorum. İkisi de ahım şahım giden otomobiller değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Multijetin mtv ve muhtemelen bakımda da fiyat avantajı var, yalıtımı da corolladan iyi ama süspansiyon olarak corolla bi tık önde. Temiz ve daha donanımlı bulduğumu alırdım sanırım. Lounge egea filan düşerse al bence.
Bu mesajı geçen hafta okusam kesinlikle Toyota derdim ama gecen gün arkadaşın Corollasinin bagaj ve yolcu kapılarını açıp kapatınca Multijet derim... Corolla nin bu kadar teneke olduğunu bilmiyordum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Vergi, yakıt tüketimi, performans ve motor ömrü açısından multijet egea avantajlı, marka takıntısı ve daha çok paranız varsa corolla..
Egea 1.3 mjet ülke koşullarında ve bu ekonomik şartlarda müthiş. Corolla'nın adı var ama Egea ile farkı yok. Boş kasa Corolla yerine dolu paket Egea tercih edilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Nobody can interfere everybody's life -
Performans kıyası yapamam (1.6 mjet egea kullandım corolla dan bariz daha iyiydi
) ama yol tutuş,kalite,dayanıklılık olarak corolla diyorum...(2012 d4d kullanıcısıyım aracım servisteyken 45 gün 2014 model corolla d4d kullandım)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2012 COROLLA 1.4 D-4D ELEGANT KAR BEYAZI / PEUGEOT 208 1.4 HDİ ACTİVE ALP BEYAZI -
2012 d4d ile 2014 arasında fark var mıydı performans olarak artı ikisi de manuel miydi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
iki motoru da uzun süre kullandım, corolla d4d daha az yakar + alt deviri daha iyi ve daha seridir yağ eksiltme yoksa ben d4d motoru tercih ederdim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Benimki manüel kiralık olan m/m idi.Performans olarak ikiside aynıydı memnundum ben,sadece hafif yokuşlu virajlı yollarda m/m biraz saçmalıyordu manüele çekmek zorunda kalıyordum...Kiralık corollanın yol tutuşunu baya beğenmiştim,birde arka tarafı daha genişti tam böyle f/p aracıydı (benim için)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2012 COROLLA 1.4 D-4D ELEGANT KAR BEYAZI / PEUGEOT 208 1.4 HDİ ACTİVE ALP BEYAZI -
2010 Auris 1.4 D4D kullandım 35bin kadar, bendeki 6 ileriydi. ara hızlanmalarını pek beğenmezdim ama özellikle sessizliği ve sorunsuzluğu on numaraydı. bu motorlarda zincirli bildiğim kadarıyla. yakıta gayet iyidir. 1.3 egeanın performansıda bu motordan çok iyi olmayacaktır ve sesli çalışması cabası. ikisi arasında kalsam D4D tercih ederdim.
_____________________________ -
Toyota alın. 10 binden 10 bine bakıma gidersiniz sadece. Sessizliği, alt devirlerdeki hareketi bariz daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2020 Ford Focus 4 1.5 Ti-Vct 123 Hp AT6-TrendX
2022 Toyota Corolla 1.5 MDS Dream
2022 Skoda Kamiq 1.0 TSI DSG Elite -
Sanayide japonculara bakın. Bütün japoncu ustalar Toyota, Honda, Mazda vs tek bir servistir. Misal bir dünya Toyota ve Honda araç olmasına rağmen böyledir. Sayıları da azdır.
Fiata bakın her köşe başında illa sadece fiatla ilgilenen bir servis vardır.
İnternet ortamında Fiatla toyotayi kiyaslayip, "Toyota markaya verilen paradır." Diyecek çok Fiat sahibi var ama gerçek dünyada servis yoğunluğuna bakınca böyle işte.
İki araç yakın fiyata satılıyorsa yahut fiyat farkı verilebiliyorsa düşünmeye gerek bile yok.
Toyota alınacaksa benzinli alınmalı japon firmalar dizel de pek başarılı değil Toyota d4d ler yağ yakmalarıyla meşhur zaten pek dikiş tutturamadılar üretimi yok şu anda Fiat gibi dizel konusunda duayen bir markayla kıyas kabul etmez multijet dizel motorlar içinde sorunsuzluğuyla bilinir efsane bir motordur sonuç olarak benzinli alacaksınız Toyota dizel alınacaksa Fiat diyorum
2010lu yılların başında üretilenlerde maalesef kronik sorunlar vardı ancak ondan sonra sorun kalmadı. Dizel motorun üretilmemesi Toyota'yla alakalı değil hiçbir marka üretmiyor. Ona bakarsanız Fiat'ta da yağ yakan 1.4 motor var. Liste öyle uzar gider, ikisi arasında Corolla daha ağır basar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2020 Ford Focus 4 1.5 Ti-Vct 123 Hp AT6-TrendX
2022 Toyota Corolla 1.5 MDS Dream
2022 Skoda Kamiq 1.0 TSI DSG Elite -
Genel olarak Corollanın Egea dan daha iyi bir araç olması sebebiyle ben Corolla derim.Ayrıca 1.4 D-4D motor 1.3 Multijetten hem daha rafine,hem daha sessiz bir motor.Üstelik Corolla 6 ileriyken,Egea 5 ileri ve oranları da oldukça kısa bir şanzıman kullanıyor,bu da daha yüksek tüketim ve ses demek.
Mulijet kendisini sağlamlık ve sorunsuzlık olarak kanıtlamış bir motor, sanayide her yerde servisi ustası parçacısı olması arızasından değil arabanın çok fazla satmış bolca olmasından kaynaklıdır ki multijet motorun adını değiştirip kullanan bir çok marka var.
Benim tercihim lounge donanım 1.3 multijet egea olurdu. Az yakar çok kaçar tam yurdum ekonomi arabası vergisiyle bakımıyla...
_____________________________ İşlemci : İntel Core i7 4790 \\ Anakart : Msi Z97 Pc Mate \\ Ekran Kartı : XFX AMD RX 5700 XT 8 Gb \\ Ram : Corsair Vengeance 16 Gb \\ Hdd : 2.5 TB Sata 3.0 \\ Ssd : Sandisk ssd plus 120gb+480gb \\ Monitör : Lenovo ThinkVision 22” \\ Ses Sistemi : Creative x-fi xtreme gamer sound card -- Creative T6160 5+1 \\ -
Üretmiyor değil emisyondan dolayı markalar düşük hacimli kullanamıyor yüksek hacimli dizel motoru ise yüksek vergilerden dolayı ülkemize getirmiyor volswagen gibimarkalar halen ticari araçlarda ve arazi aralarında ve üst sınıf araçlarında dizel motorr kullanıyor. Bu arada ben fiatın benzinli motorları iyi demedim ki evet fiatın 1.4 fire motorlarıda yağ yakıyor haklısın zaten bende benzinli alınacaksa Toyota dedim dizelse multijet motorlu egea dedim Fiat multijet motor için bile alınabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okumayanadam -- 7 Aralık 2021; 21:59:50 >
İkisi motor performans olarak aynı,diğer konuları sormamışsın ondan cevaplamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ söz bilmezsen sükut eyle seni adam sansınlar
En Beğenilen Yanıtlar
|
Egea 1.3 mjet ülke koşullarında ve bu ekonomik şartlarda müthiş. Corolla'nın adı var ama Egea ile farkı yok. Boş kasa Corolla yerine dolu paket Egea tercih edilir
|
|
Bu mesajı geçen hafta okusam kesinlikle Toyota derdim ama gecen gün arkadaşın Corollasinin bagaj ve yolcu kapılarını açıp kapatınca Multijet derim... Corolla nin bu kadar teneke olduğunu bilmiyordum
|
|
Toyota alın. 10 binden 10 bine bakıma gidersiniz sadece. Sessizliği, alt devirlerdeki hareketi bariz daha iyi.
|
Benzer içerikler
- aracı ruhsat sahibinden başkası kullanabilir mi
- araba giderken el freni ışığı yanıyor
- aynı renk farklı marka antifiriz karıştırılır mı
- liqui moly top tec 4200 5w-30 yorum
- sunpet opet farkı
- mercedes glc 2026 elektrikli fiyat
- toyota corolla 2023 fiyat listesi
- dacia jogger sıfır fiyatı
- togg dijital anahtar
- renault yeni logo
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt