Şimdi Ara

Ege Üniversitesi yemekhane sistemi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ege Üniversitesinde okuyupta yemekhane sistemini detaylı anlatabilecek yardımsever bir arkadaş var mı ?

1-Öğün başına ücreti ne kadar ?
    2-Önceden para yatırma şeklinde mi yemek alınıyor ? Ne kadar zaman önce ?
    3-Yemeklerden şikayetiniz var mı ?
    4- Mesela ben Pazartesiden Cumaya 5 gün hem öğlen hem akşam yemek yemek istiyorum. Bana maliyeti ne kadar olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1- 2,75 TL
    2- Cuma günü saat 3 veya 4 e kadar süren var. Öncelikle para yatırıyorsunuz yemekhane'de sonra yemekhane'nin sitesi var oradan istediğiniz öğünü ve yemeği seçip alabiliyorsunuz.
    3- Kesinlikle yok gayet güzel yemekler yapıyorlar, dışarı da en az -gerçekten en az- 15 lira'ya yiyeceğiniz yemekleri 2,75 TL'ye yiyorsunuz ve sağlıklı.
    4- 2,75 den 2 öğün 5 gün hesaplamanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EknCn -- 19 Mart 2016; 12:48:33 >
  • EknCn kullanıcısına yanıt
    Cuma Yemekhaneden para yatirip onumuzdeki hafta icin siteden secmeden yemek yiyemiyoruz yani ? Anladım teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: 742793

Cuma Yemekhaneden para yatirip onumuzdeki hafta icin siteden secmeden yemek yiyemiyoruz yani ? Anladım teşekkürler.

Aynen yani siz bu hafta cuma'ya kadar para yatırır ve yemek seçerseniz diğer haftanın -yani 28 mart'dan sonra- yemeğini yiyebilirsiniz bu hafta alamıyorsunuz maalesef. Rica ederim ama kesinlikle tavsiye ederim yemeklerini.
  • EknCn kullanıcısına yanıt
    Hemen parayı yatırdığımız hafta olsaydı iyi olurmuş hocam. 28 marttan sonra yemeye başlıyorum 2 öğün teşekkür ederim yardımlarınız için.

• quote:

Orijinalden alıntı: EknCn

1- 2,75 TL
    2- Cuma günü saat 3 veya 4 e kadar süren var. Öncelikle para yatırıyorsunuz yemekhane'de sonra yemekhane'nin sitesi var oradan istediğiniz öğünü ve yemeği seçip alabiliyorsunuz.
    3- Kesinlikle yok gayet güzel yemekler yapıyorlar, dışarı da en az -gerçekten en az- 15 lira'ya yiyeceğiniz yemekleri 2,75 TL'ye yiyorsunuz ve sağlıklı.

Hocam birsey soracaktim bende kendi sitesinde ki bilgi bolumunde eger menu secmessek 4.5 tl ye yiyebiliriz gibi birsey yaziyor ama net yazilmamis varmi oyle bir sansimiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuchiki

quote:

Orijinalden alıntı: EknCn

1- 2,75 TL

Hocam birsey soracaktim bende kendi sitesinde ki bilgi bolumunde eger menu secmessek 4.5 tl ye yiyebiliriz gibi birsey yaziyor ama net yazilmamis varmi oyle bir sansimiz

Bende ilk kez duydum pazartesi bir sorayım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege vs Yeditepe
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yemekhane de yemek için nereye (karta yoksa başka şekilde mi) ( Kartça eğer onu nerden yemin edebiliriz.) para yatiriyoruz yada nasil yemek ücretini odiyoruz biri bana net olarak açıklayabilir mi ?

• Su bükücü S kullanıcısına yanıt
    Öğrenci kartına para yatırıyorsun yemekhaneden. En son 1 öğün 3 liraydı. Diyelim 1 hafta boyunca hep akşam yemekleri yiyeceksin 5×3=15 lira yatırıyorsun. Sonra cuma gününe kadar sonraki hafta için yemek yiyeceğin günleri seçiyorsun internet sitesinden.

O hafta yemek yiyeceksen önceki hafta en geç cuma günü para yatırıp seçim yapman gerek.

• konuyu hortlatıyorum ama
    bu yıl kazandım Ege'yi öğlen ve akşam yemeklerini yemek istiyorum siteden almam gerektiğini biliyorum ama benden ilk girişte aktivasyon kodu ve sicil no istiyor bunları nereden alabilirim bilen var mı ?
  • dinozor55 D kullanıcısına yanıt
    Öğrenci kimlik kartın ile giriş yapıyorsun yemekhaneye. Aktivasyon kodu için okuldaki yemekhanenin gişesine gidip kod alman gerekiyor. Öğrenci numaranı biliyorsan pazartesi günü oraya gidip öğrenci numaranı söyle, geçici kart verirler.
  • Kayıt olurken öğrenci kartı verdiler,güvenlikten de aktif hale getirmiştim keşke dönmeden halletseymişim bunu yine de teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.