Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliği Ege vs Dokuz Eylül

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dokuz Eylül Bilgisayar mı ? Ege Bilgisayar mı ?
    Bölüm imkanları, hocaları mezun olduktan sonraki imkanı vs. Fikrinizi alabilir miyim ?

• Sıralama kaç ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LifeforRelic kullanıcısına yanıt
    36 bin
  • Hocam ben de dediğiniz yerleri düşünüyorum (32k). Ceng için Ege 1 tık önde. Size 9 eylül gibi duruyor ama ikisi de olmayabilir. Mezuna kalmayı düşünmüyorsanız en arkaya Eskişehir Teknik Ceng öneririm 45k. %100 ing ve Akredite nedeniyle. Tabii siz kadro ve imkanlarına bakın yine.

• LifeforRelic kullanıcısına yanıt
    sakın bu arkadaşı dinleyip estü yazma. nedenlerini forumda orada okuyan arkadaşta anlattı zaten.

soruna gelirsek ege biraz daha iyidir ama 36k ile gelmeyebilir. sen dokuz eylül ve arkasına yazacağın yer hakkında araştırma yap bence.
  • Vioman kullanıcısına yanıt
    Ben akredite ve ingilizce olmasına bakarak önderdim. Benim 24. tercihimde. Neden yazılmaması gerektiğini forumda bulamadım. Link atabilir misiniz? Ben de bilgilenirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs ODTÜ Makina
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abdullah Gül üniveristesi de yazmayı düşünüyorum tam emin olmamakla beraber bu sene 28binle kapatmış ondan önce 15 bin bu sene de kontenjan artırmışlar gelme şansı var onun dışında gebze teknik yazmayı düşünüyorum başka bilgisayar mühendisliği tercihi yapmayacağım sanırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam yalnız size gebze de dokuz eylül de ege de gelmeme ihtimali bir hayli yüksek. Zaten bilgisayar yükselişte. Böyle bile kalsa kesin tutan dokuz eylül var. Bunları da yazın tercihe orası ayrı ama zaten bunlardan biri gelicek diye yazmayın.
  • --CarpeDiem-- kullanıcısına yanıt
    Evet hocam katılıyorum ama onunda altına içime sinerek yazabileceğim bir bilgisayar mühendisliği bulamadım bu konuda da tavsiyelerle açığım bu yüzden başka anlanlardan tercih yapacağım arkasına ytü elektrik kontrol otomasyon gibi muhendislikleri yazmayı düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kaq Kaq K kullanıcısına yanıt
    Farkındaysan bunun sıkıntı yok o zaman. Bilgisayar dışındaki mühendislikler hakkında bilgim de yok ne yazık ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.