EFX bile işe yaradığına dair bilimsel bir çalışmanın olmadığını itiraf etmişken ve iade kabul ediyorken hala mı tartışıyorsunuz bunları.
Evde var 2 adet bundan biri Power B. diğeri Perfect B. , 2 gündür perfect kullanıyorum denge konusu hakkında bir şey diyemeyeceğim inanmadım zati duruma, ancak uyku sorunumu çözdü mü ne!! 5 saat uyku ile daha dinç uyanıyorum 2 gündür .Büyük bir alışveriş merkezinde Medikalciden aldım medikalci perfect i önermişti power balance ın etkisini kendisi de görememiş uyku problemini çözdüğünü öne sürmüştü (çevreden de duymuştuk ) aldık kullanıyoruz bakalım,ciddi insana dinç hissediyor kendini ahanda bileklik taktım dengesizliğim gitti spider-man gibi güçlü çevik oldum gibisinden hissedebilrisiniz bir dönem psikolojik olarak oldukça etkili bir ürün.
Galatasaray olanını aldım fark var mı yok mu bilmiyorum görüntü için takıyorum
inansam bende alıcam 100 200 tl önemli değil ama emin olmak lazım
öncelikle kendim, perform band http://www.performxturkiye.com/main/default.asp marka bu bilekliklerden kullanıyorum. 3 sayfa yorumu okudum. kendi görüşlerimi yazmak istiyorum. öncelikle bu ürünlerin etkisi varmı yokmu ? ister plasebo etkisi diyin, ister başka bişey.ben etkisi olduğuna inanıyorum. negatif iyonların sağlımız için faydası bilimsel olarak kanıtlanmıştır. insan deniz kenarında, ormanda, yada bir şelalenin yanında kendini daha iyi hisseder. buralar negatif iyonların fazlaca bulunduğu alanlardır. düz mantıkla gidersek. bu bilekliklerde (sahteleri hariç) 1000-2000 arası iyon bulunmaktadır. (benim kullandığımda 1500-2000 arası iyon vardır.) bana soracak olursanız. ürünü alın derim. herkeste aynı faydayı sağlamayacağı muhakkak.ama plasebo ama başka birşey kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.sadece ürünü alırken iyon sayısını öğrenin derim. fiyata etki eden de zaten bu.en aşağı 1500 iyon olanı tercih edin.
quote:
Orijinalden alıntı: Astorix
öncelikle kendim, perform band http://www.performxturkiye.com/main/default.asp marka bu bilekliklerden kullanıyorum. 3 sayfa yorumu okudum. kendi görüşlerimi yazmak istiyorum. öncelikle bu ürünlerin etkisi varmı yokmu ? ister plasebo etkisi diyin, ister başka bişey.ben etkisi olduğuna inanıyorum. negatif iyonların sağlımız için faydası bilimsel olarak kanıtlanmıştır. insan deniz kenarında, ormanda, yada bir şelalenin yanında kendini daha iyi hisseder. buralar negatif iyonların fazlaca bulunduğu alanlardır. düz mantıkla gidersek. bu bilekliklerde (sahteleri hariç) 1000-2000 arası iyon bulunmaktadır. (benim kullandığımda 1500-2000 arası iyon vardır.) bana soracak olursanız. ürünü alın derim. herkeste aynı faydayı sağlamayacağı muhakkak.ama plasebo ama başka birşey kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.sadece ürünü alırken iyon sayısını öğrenin derim. fiyata etki eden de zaten bu.en aşağı 1500 iyon olanı tercih edin.
Hocam iyon sayısını nerden bileceğiz ? benim adlıklarımda ne kutusunda yazıyor ne bir şey, iki bileklik de orjinal eminim buna.
Bizim ofiste her masada var bu bileklikten, hatta bi arkadaş 2 tane takıyor, aduket çekicek sanki
quote:
Orijinalden alıntı: Astorix
yuh firma bile bu açıklamayı yapmadı sen bu işten sanki para kazanır gibi savundun
tam bir sarıklı zihniyeti onu alanlar o kadar para verenler
Fake ürün kullanıyorsunuz.Tıpkı pazardan çakma corverse alıp orjinal aldığına inanalar gibi.
Orjinal ürün budur."Powerbalance"
Websitesi:http://www.powerbalance.com/
Buda sertifikası:
Artık herşeyin sertifikası var. Güvenmemek lazım. Gerçek test
1- Vaat ettikleri ilk testi uygulayın( Bileklik ile ) 2- O pozisyonda iken arkadaşınızın gözlerini bağlayın 3- Denge bilekliğini çıkarıp herhangi bir bileklik takın 4- Aynı testi yapın bakın ne oluyor :)
baktılar krizde boş boş oturucaz coni yine iş başına geçti lastiğin içine bastı civayı al sana denge sür piyasaya...2-3 tanede bilinen adamın cebine para koyup tak koluna reklamını yapsın ondan sonra patladı gitti....para verip satın alan arkadaşlara geçmiş olsun ama takınca belki psikolojik olarak bir rahatlama hissi verebilir 70 liranın acısını ordan dindirirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: kdr_
Aldım denedim harbiden dedikleri oluyor
Kusura bakma konuyu hortlattım ama geçmiş olsun kardeşim..özentilik kurbanısın.
Ne kadar ilginç insanlar var , yok iyon sayısıymış yok bilmemne. Şirket kendi bile itiraf etti yok öyle bir şey diye
adım kadar emınım kaynatıp suyunu ıcende olmustur sıfalı bıleklık dıye...
Şuan her iki bileğimde de powerbalance var. Dünden beri takıyorum. Hiç bir işe yaramıyor. Saygılar.
sabri bunu kullandığı maçta ceza sahası dışından gol attı servet kullandı rövaşata gol attı
adam sağlam pazarlamacı konuşmasından belli böyle kanıtlar sunmalar ciddi konuşmalar gidin şunu öğrenin bunu deneyin gelin tarzında konuşmalar çok bilmişlik taslamalar hafiften aşağılamalar. çok antpatik.. müşteri kaybediyorsun dostum biraz daha ılımlı yaklaş bi iki tane fazladan satarsın belki