Şimdi Ara

EFX Denge Bilekliği Yorumlar? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
210
Cevap
1
Favori
101.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • EFX TÜRKİYE BASIN VE KAMOYU AÇIKLAMASI AŞAĞIDADIR.08.09.2011 TARİHLİ;

EFX TÜRKİYE
    KAMUOYUNA DUYURU-BASIN AÇIKLAMASI

EFX Türkiye , EFX PERFORMACE CO,USA in Türkiye Tek yetkili distribütörü olarak EFX hologram Teknoloji ürünlerinin satış ve dağıtımını saygın mağaza zincirleri,eczaneler,satış noktaları ve İnternet üzerinden yaklaşık bir senedir gerçekleştirmektedir.Bu süre zarfında onbinlerce memnun müşteri güvenle ürünlerimizi kullanmaktadır.Almış olduğumuz memnuniyet mesajları ürüne olan inancımızı her geçen gün pekiştirmekte ve bizi motive etmektedir.

Hologram Teknoloji ürünlerinin herhangi bir FDA onayı olmadığı için EFX ürünlerini kesinlikle MEDİKAL ürün sınıfına sokmadığımız gibi ürün tanıtımı ve satışı sırasında herhangi bir hastalığın tedavisi amacıyla kullanılmaması ve etkilerin kişiden kişiye değişebileceği uyarısında bulunulmaktadır.,”Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti”konusunda,müşterilerimiz bilgilendirilip ,
    üründen memnun kalınmadığı takdirde bir ay içerisinde iade garantisi verilmektedir. Ayrıca üründen kaynaklanan bir sorun söz konusu olduğunda belirtilen süre zarfında ürün değişimi hiçbir sorun yaşanmadan yapılmaktadır.

Tüm dünyada her türlü spor dalından binlerce sporcu ve popüler isim tarafından ISRARLA kullanılan EFX , “ONAYLI MEDİKAL SİLİKON” malzemesi ve trendy model ve renkleri ile Tüm dünyada kendi alanındaki “bir” numaralı markadır.

Dünyanın en ünlü spor markaları “performance” tekstil ürünlerine” EFX HOLOGRAMLARINI”
    adapte edip çok özel koleksiyonlar hazırlamaktadır.Ayrıca Dünyaca ünlü Spor kulüpleri ve Warner Bross gibi kuruluşlar, EFX ile lisans anlaşması yapıp özel logolu bileklikleri taraftarlarının ve fanlarının beğenisine sunmaktadır..
    Ayrıca EFX toplumsal duyarlılık doğrultusunda Kanser, MS ,Yunusları ve denizleri koruma gibi kurum ve vakıflar,ayrıca Deron Williams gibi spor yıldızları ile ortak projeler gerçekleştirip satışlardan bu kurumlara önemli bir pay ayırmaktadır.

Tüm bu kurum , kuruluş ve dünya starlarının etkisinin sadece psikolojik olduğu iddia edilen ürünlerle böyle bir işbirliğine girme riskini almayacağı yadsınamaz bir gerçektir.Kaldı ki ürün testlerimizde etkinin kesinlikle psikolojik olmadığı ve telkin söz konusu olmadan bu etkinin anında görüldüğü kanıtlanmaktadır.Piyasadaki başka hiçbir ürünle bu koşullarda etkinin gerçekleşmediği açıkca görülmektedir.

Son zamanlarda “DENGE BİLEKLİĞİ” başlığı altında çok sayıda sahte,taklit ürün piyasaya sürülmüş olup doğal olarak bunlardan hiç bir fayda görülmemiştir.Konu ile ilgili yasal takipler ve sahte ürün toplatma işlemleri devam etmektedir

Diğer markalarla ilgili basına yansıyan hiçbir haber EFX ürünleri için söz konusu olmayıp,EFX ürünleri ile ilgili bilimsel çalışmalar tüm dünyada devam etmektedir ve sonuçlar kısa bir süre içinde tüm dünyada kamuoyunun bilgisine sunulacaktır .Bu konuda Türkiye de bir Devlet Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan “BİLİMSEL ÇALIŞMA” da ürünlerimizin etkisi kanıtlanmış olup bu konudaki raporu arzu eden tüm müşterilerimizin bilgisine sunabileceğimizi gururla belirtiriz.

EFX TÜRKİYE olarak etik değerlere ve ürünlerimize olan inancımızda hiçbir taviz vermeyeceğimiz gibi ürünlerimizi dolaylı olarak ilgilendiren ve markamızla hiçbir ilişkisi olmayan haberler hakkında haklı tepkimizi ortaya koymayı da bir görev olarak gördüğümüzü belirtir ve değerlendirmeyi kamuoyunun takdirine bırakırız.

Saygılarımızla /EFX TÜRKİYE www.efx.com.tr Tel: 0212 323 29 92-93

• e-plus sanıyorum sen buraya reklam yapmak için üye oldun :). Foruma katılım gösterdiğin tarihten bu yana yorum yazdığın her konu EFX üzerine. Firmanın ellerindeki plastikleri 80 90 TL'ye kaktıracağı başka insanlara mı ihtiyacı var? Yoksa bu forumdan malum birisinin fake accountumusun?

Hem ne yani bu firma uçuran bir ürün çıkartsa, uçuramadığını bizzat test edip görsek bunun üzerine de bu firma uçuruyor diye bir metin yayınlasa inanacakmıyız? Yukarıdaki mesajımı oku orjinal sitesinden alışmış lisanslılarını denedik bu ürünler yalan diyorum var mı ötesi?

Yok bilimsel rapormuş bilmem neymiş, hangi bilimsel rapordan bahsediyorsun sen, bakkaldan mı aldınız bu raporu

Tek kelime ile bana şunu açıkla. Her yıl dünya çapında ordular silahlanma ve mükemmel askerler için benim zikredemeyeceğim rakamlar harcıyor, neden dünya çapında tek bir ordu kendi askerleri için benzeri bir denge bilezinki yaptırıp ta askerlerinin koluna takmıyor?

Bırakın bu işleri benim halkım zaten zor geçiniyor, cebimizdeki kredi kartlarını da elin amerikalısına, çinlisine, cinlisine peşkeş çekmeyin. Söz bir türk firma üretsin bu plastiklerden ses çıkartmayacağım. Ancak bu plastik bileziklerin parasının çoğu patent ve üreticisi olan ülkelere gidiyor. Zaten resmi makamları ve ülke politikaları ile kanımızı emecekleri kadar emiyorlar. Hiç olmazsa uyanıkları, üçkağıtçıları elini eteğini çeksin üstümüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elaman -- 13 Eylül 2011; 22:08:28 >

• Ürünün üreticisi sanırım yaptığı açıklamada bilekliğin bir işe yaramadığını söylemişti??? Alan arkadaşlara geçmiş olsun diyebiliriz

http://www.youtube.com/watch?v=qYszr9Oqwt0
  • 2 ay önce Major League Lacrosse Serisinden MLL Chesapeake Bayhawks bilekliği kendime,eşimede EFX Oval Silikon Bilekliklerden Transparan- Beyaz olanı aldım.Daha 2 ay olmasına rağmen benimki hologram olan kısmın yan tarafındaki birleşme yerinden kopmaya başladı.Aldığım yere götürdüğümde artık efx satmadıklarını demoefx firması ile görüşmemiz gerektiği söylendi.Şimdi ne yapmalı?

EFX Denge Bilekliği Yorumlar? EFX Denge Bilekliği Yorumlar?

• kullanamadan yorum yapan arkadaşlar size bayılıyorum ya. bildiğinizle yaşamaya devam edin. efx işe yarıyor.
  • Selamlar saygilarm bu urunu ilk olarak 3yil once falan izmir hediyelik esya fuarinda gordum 3kisiydik denedik baktik ki amcalara bile tesir ediyor aldik hemen. bos keseden konusanlar yok mu hayret yaa alin bi deneyin en inanmayan kiside bile oluyor. Benimsu an kullandigim 2.bilekligim. Omur boyu garantisi var ilki kopunca degistirmistim sorgusuz degistordiler. Izmirde Ok&an spordu onceden simdi yukarda bir arkadasin dedigi gibi demodisticaret olmus su anki bilekligimde asindi okan spora gittigimde artikilgilenmediklerini soyleyip demo ya yonlendirdiler. Mail attim. Gonderdikleri adrese yollarsam bi hafta icinde yenilerinin yollanacagini ilettiler. Bu kadar basit . alacak arkadaslar kimseye itibar etmeyiniz kendi sitesinden orijinal! Urunu aliniz. Ayrica fasofiso cikan kendi ureticilerinin de ise yaramadigini kabul edip slognini *renkli, her elbiseye uygun bileklikler* olarak degistiren power balance. Yani onun efx le bir ilgisiyok. Bi arkadas gunluk hayatta ne ise yaricak tek ayak ustunde mi duruyoruz demis. O hareketler urunu test etmeniz icin var. bir ornek vereyim bugun halisaha macinda bilekligi evde unuttugum icin tikandim :D gecen hafta bileklikli performansim daha iyiydi. Yine yukarda bir arkadasin soyledigi gbi bilek guresinde de fark ediyor bir kiza takin yapin bkalim :) cok uzattim. Saygilar

• Şu olaya kanmayın lütfen arkadaşlar?
    Firma bir işe yaramadığını açıkladı, kullanan ünlülerin bunu para karşılığı yaptığı ortaya çıktı. İşe yarıyor diyenler lütfen plasebo etkisi nedir diye bir araştırsın.
    Bu konuya yorumumu bloğumda yazmıştım.
    http://www.yasamdanizler.com/2012/03/denge-bilekligi-misyonunu-tamamlad.html
  • Merhaba arkadaşlar bende bu konu üzerine baya demim Bikaç yıldır ara sıra araştırıyordum
    bu bileklikle 2010 da tanıştımm Bir arkadaşımın kolunda görüp ne işe yarıyor dememle almam 1 oldu zaten
    ister placebo deyin ister buda ne dediğini bilmiyor deyin yaklaşık 3 gün taktım çok aşırı
    hareketliydi işlerimiz o zaman restaurant işletiyorduk.Bn bu yüzden peşini bırakmadım kullandığım zamanlarda
    yorgunluk stres sinir yok oluyordu.
    palacebo da olsa başka bilmem zamazingoda olsa
    inanın insanlar farklı farklı.Kendinize iyi hissettiren bişi ne olursa olsun bi zararıda yokzaten işi madiiyata döken arkadaşlarada para benim değilmi isster yırtarım ister atarım cebimin kayhasımısın
    olumsuz yorum atan arkadaşlara bakıyorumda hep aynı videolarla aaaa doğruymuş hhakkiten
    bırakın arkadaşlar türkiyede medyamı var adam çıkmış sporcuymuş yaşı 60 ı geçmi,ş daha konuşmasını bilmiyor
    ayrıca komuyu sonuna kadar okudum gereksiz bi sürü showman arkadaşım varsa kanıtın göster yoksa ordan burdan toplayıp uydurup gelme dalgada geçiyo ama inanın bu lafa hala gülüyom
    yaşın ve başın orta 0kul terk

• hortlatmak gibi olucak ama hepsiburadadaki yorumlara bakılırsa ki çok güvenilir bir site sadece kullanıp yorum yapanlar var
    ve sitedeki %100 ürünlerin hepsi orjinal olduğunu varsayarsak
    bu ürün işe yarıyor bencede ürünün iyonlar hakkındaki bilimsel açıklaması vardır illaki bilmeyenler için nasıl olucak bileğime takınca dengelimi olucam güçlümü olucam diyenler vardır
    ama orjinalini kullanıpta olumsuz yorum görmedim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.