Şimdi Ara

EFX Denge Bilekliği Yorumlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
1
Favori
101.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aranızda bu bilekliği kullanan arkadaş varmıdır eğer varsa yorumlarını bekliyorum olumlu olumsuz fark etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdr_ -- 4 Aralık 2010; 22:57:13 >

• Up^^
  • bende bekliyorum
  • Aldım denedim harbiden dedikleri oluyor
  • herkes oluyor diyor doğrumu bu
  • Bugün sınıfta Lys çözerken birkaç arkadaş bahsetti taktılar denediler vs. tarihçimizde "İşte ülkenin neden gelişmediğini merak edenler gelsin baksın bunlara" demişti. Öyle birşey işte komik şeyler bunlar.
  • Ya şu ölçülerini anlasam ben de alacağım da. Alacağım şimdi olmayacak bileğime. Orjianal olarak elden nerden alabilirim İstanbul içi? Power Balance da olur aynı şey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broderick

Bugün sınıfta Lys çözerken birkaç arkadaş bahsetti taktılar denediler vs. tarihçimizde "İşte ülkenin neden gelişmediğini merak edenler gelsin baksın bunlara" demişti. Öyle birşey işte komik şeyler bunlar.

Denedin de mi yorum yapıyorsun?

İlkten bende atıp tutuyordum yok olmaz öyle bir şey diye sonra bizzat kendim deneyince demek varmış dedim her zaman olumsuz yaklaşmamak gerekiyormuş. .

@Lars Ulrich

Forumdan birisinden aldım ben bana gelen ürün S bedendi normalde bileğim kalındır elimden geçirirken biraz zorlamdım ama bileğimde rahat sıkma yapmıyor ama bol olsun diyorsan bir büyüğünü almalısın. .

İntersport mağazalarında satılıyor diye duymuştum. .
  • ben test ettım bu bıleklıgı ınanılmaz bısey denge super guc anlatmaya gerek yok bılek guresınde rahat yendıgım arkadas bu bıleklıgı taktı ve benı yıktı 80 lıra bıleklıgın fıyatı ..
  • Benim bileğim aşırı incedir. Benden ince bilekli birisiyle tanışmadım henüz. Küçük değil büyük gelmesinden korkuyorum.
  • bı bıleklıge 80 lıra verecek adam yoktur burda :D sporcular kullanır genelde .atletızm futbol basketbol kayak denge gerektıren sporlar
  • olm sen ne atıp tutuyosun 80 lira diye heryerde 35-30 lira
  • Ben satıyorum ...

Eğer isteyen varsa e-mail adresini özelden göndersin, yollayacağım katalogdan seçtiğiniz model ve beden bilkeliği 75 TL ye satabilirim. Söylemeye gerek yok 25 TL lik. sahte Power Balance'lar gibi 1 dolara Çin'den gelme değil . Orijinal BARKODLU kutusunda. Bilekliği alana ABD .den geldiğini ispat edebilecek Gümrük giriş beyannamesi sureti fotokopisini de verebilirim.

7 inch bileklikler M beden = 17.7 cm
    8 inch bileklikler L beden = 20.3 cm.
    9 inch bileklikler XL beden = 22.8 cm

Ayak bileği için Anklet serisi 10 inch 25.4 cm ve 9 inch ler de değişik renklerde var. . Kolye, Neoprene vs. vs. .

Mutlaka deneyip görün .. Satıcı olduğum için ne desem boş bence ama.... deneyin mutlaka ...
  • Bi deneme fırsatı bulamadım denersem yazarım buraya sonucu ama denemeyenlerin yalan demeside doğru değil.

"Bugün sınıfta Lys çözerken birkaç arkadaş bahsetti taktılar denediler vs. tarihçimizde "İşte ülkenin neden gelişmediğini merak edenler gelsin baksın bunlara" demişti. Öyle birşey işte komik şeyler bunlar"
    Bu ürünün en geç girdiği ülke burası demekki diğerleri bizden geri :D .Ülkenin gelişmemesini bunlara bağlamasıda ayrıca alkışlanacak olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enistgok

Ben satıyorum ...

Eğer isteyen varsa e-mail adresini özelden göndersin, yollayacağım katalogdan seçtiğiniz model ve beden bilkeliği 75 TL ye satabilirim. Söylemeye gerek yok 25 TL lik. sahte Power Balance'lar gibi 1 dolara Çin'den gelme değil . Orijinal BARKODLU kutusunda. Bilekliği alana ABD .den geldiğini ispat edebilecek Gümrük giriş beyannamesi sureti fotokopisini de verebilirim.

7 inch bileklikler M beden = 17.7 cm
    8 inch bileklikler L beden = 20.3 cm.
    9 inch bileklikler XL beden = 22.8 cm

Ayak bileği için Anklet serisi 10 inch 25.4 cm ve 9 inch ler de değişik renklerde var. . Kolye, Neoprene vs. vs. .

Mutlaka deneyip görün .. Satıcı olduğum için ne desem boş bence ama.... deneyin mutlaka ...

Aynı fiyata mağazadan alma imkanları varken neden beklesinler ki?

Yurt dışı fiyatları gayet uygun ve rakipleri fazla power balence var bir marka daha var ıhc mi ne öyle bir şeydi bundan dolayı fiyatları makul seviyede ve bunun fiyatının 80 tl yi hak edeceğiniz düşünmüyorum masrafı en fazla 10-15 tl dir o kadar yoktur bile. .

• quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

Yurt dışı fiyatları gayet uygun ve rakipleri fazla power balence var bir marka daha var ıhc mi ne öyle bir şeydi bundan dolayı fiyatları makul seviyede ve bunun fiyatının 80 tl yi hak edeceğiniz düşünmüyorum masrafı en fazla 10-15 tl dir o kadar yoktur bile. .

Beklemek nereden çıktı ..? Aynı gün Yurtiçi Kargo ile teslim ediliyor.

Yurtdışı fiyatları gayet uygun diyorsunuz da yazdığımı okumamışsınız anlaşılan.. Kendi siteleri dışında ebay, aliexpress, dealextreme vs. den alacağınız mallar sahtedir.

Masrafı 10-15 gerçekten yoktur çünkü sahteleri 1.5$ a dahi var ... Ama bu orijinal malı adam gibi ithal etmeye kalkarsanız nakliyesi+ KKDF %3+ Gümrük Vergisi %6.5+ KDV %18+ Müşavir ve navlun parası derken bunları kümülatif hesaplayacaksınız( kümülatif nedir bilmeyen, 10 TL lik almaya devam etsin). Kaç para çıktığına inanamazsınız.

Distributörlük alınmadan önce 150 TL ye satılıyordu İstanbul'da. Herkes EFX.USA 'ya bakıyor fiyat için. Bir allahın kulu baksa EFX UK ya görecek gerçek maliyeti ...

Barkodlu kutusunda satılmayan tüm ürünler sahtedir... kesin olarak bilin. .. Barkodlu olanların da sahtesi var onun tespit yolu da bizde saklı kalsın ..Sahtekar Şaklabanları yakalamak için kullanıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Enistgok

quote:

Beklemek nereden çıktı ..? Aynı gün Yurtiçi Kargo ile teslim ediliyor.

Yurtdışı fiyatları gayet uygun diyorsunuz da yazdığımı okumamışsınız anlaşılan.. Kendi siteleri dışında ebay, aliexpress, dealextreme vs. den alacağınız mallar sahtedir.

Masrafı 10-15 gerçekten yoktur çünkü sahteleri 1.5$ a dahi var ... Ama bu orijinal malı adam gibi ithal etmeye kalkarsanız nakliyesi+ KKDF %3+ Gümrük Vergisi %6.5+ KDV %18+ Müşavir ve navlun parası derken bunları kümülatif hesaplayacaksınız( kümülatif nedir bilmeyen, 10 TL lik almaya devam etsin). Kaç para çıktığına inanamazsınız.

Distributörlük alınmadan önce 150 TL ye satılıyordu İstanbul'da. Herkes EFX.USA 'ya bakıyor fiyat için. Bir allahın kulu baksa EFX UK ya görecek gerçek maliyeti ...

Barkodlu kutusunda satılmayan tüm ürünler sahtedir... kesin olarak bilin. .. Barkodlu olanların da sahtesi var onun tespit yolu da bizde saklı kalsın ..Sahtekar Şaklabanları yakalamak için kullanıyoruz.

Madem ortaya bir laf attın nie bizde saklı kalsın diyip cümleyi bitiriyorsun? Sen burda şöyle şöyle anlaşılır diye açıklayacaksın ki bizde sana haklısın diyip güvenicez.Biraz tüketici dostu olmak gerek. .

• nedir bu bileklik?
  • quote:

Madem ortaya bir laf attın nie bizde saklı kalsın diyip cümleyi bitiriyorsun? Sen burda şöyle şöyle anlaşılır diye açıklayacaksın ki bizde sana haklısın diyip güvenicez.Biraz tüketici dostu olmak gerek. .

Sn KDR,

Biz zaten tüketici dostuyuz. Fakat bazı bilgiler vardır ki saklanması tüketiciyi korumak için gerekli. Eğer sahte barkodun tespit yöntemini 20-30 liraya sahte ürün satan vatandaşlar öğrenişrse 1.5+lık ürünü size 70-80 TL ye kakalarlar..

Bakınız ben size sahte ürünü ayırd etmenin yolunu net söylüyorum; orijinal ambalajında barkod numarası var mı kontrol edin. Hatta yapabilirseniz farklı model ve renklere bakın ki aynı barkod numarasını kopyalayıp yapıştıran şaklabanları kolay bulabilesiniz.

İkinci yol ise satan adamdan Gümrük giriş beyannamesini isteyin. Gizli evrak değil ya bu .. Bir fotokopi versin size.. Burada malın hangi ülkeden geldiğini görürsünüz. Çin vs. den geliyorsa sallamayın hiç. Yok bunun beyannamesi derse o zaman nasıl getirtiyorsun diye sorun .. Gümrüğe girmeden çok miktarda mal getirmek imkansız... Bu şahısların çoğu "çok miktarda getirttik bu yüzden ucuz" kılıfını kullanır.
    Madem çok miktarda getirttin nasıl soktun ülkeye..?

• gerçekten işe yaradığına dair doyurucu bişey olsa aslında
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.