ENİSTGOK arkadeşımız bilekliği o kadar savunuyorki sanki ortağıı...arkadaşım sitenin başında satıyorum demişşin ve mala ortak gibi savunuyorsun...ben olsam işe yaramıyor veya yarıyor ama siz bilirsiniz ister inanın ister inanmayın der geçerimm... ne herşeye cevap veriyorsun her inanmayana ortağımısın yoksa SATIYORMUSUN?:ddddddddd ANLAYAN ANLADI SANIRIM TÜRK HALKI ZEKİDİR
ABD sitesinden turkiye yolluyorlarmi
sahibinden.com da falan var ama orjinalmidir ki?
quote:
Orijinalden alıntı: ::ExtremE::
sahibinden.com da falan var ama orjinalmidir ki?
Belli olmaz hepsiburadan felan al alcaksan
4-5 tane alın hatta bilekliği takınca herkül gibi oluyorsunuz
Eğer ABD den turkiyeye yolluyorsalar süper bilen varmi
bunlar "amaaarikanın" oyunları aldanmayın
quote:
Orijinalden alıntı: swat882
bunlar "amaaarikanın" oyunları aldanmayın
quote:
Orijinalden alıntı: yildizli44 ENİSTGOK arkadeşımız bilekliği o kadar savunuyorki sanki ortağıı...arkadaşım sitenin başında satıyorum demişşin ve mala ortak gibi savunuyorsun...ben olsam işe yaramıyor veya yarıyor ama siz bilirsiniz ister inanın ister inanmayın der geçerimm... ne herşeye cevap veriyorsun her inanmayana ortağımısın yoksa SATIYORMUSUN?:ddddddddd ANLAYAN ANLADI SANIRIM TÜRK HALKI ZEKİDİR
Sevgili arkadasım, size bu bilekligin "KAFAYA" takılanından bizzat hediye etmek istiyorum.
Belki 10 defa yazdım burada " ben şa-ti-yo-rum "
Nasıl bir zeka kapasitesi varmış sizde Boyle...? Muhakemenize hayran kaldım :)
Bilekligin beyin icin olan modeline denek olursanız, bilime katkınız buyuk olacak...
cin malları ise yarıyormu acaba? Zira 50tlde verilmez buna
quote:
Orijinalden alıntı: Exhell cin malları ise yarıyormu acaba? Zira 50tlde verilmez buna
Maalesef yaramıyor. Yongaları sahte, üretildikleri materyal äsanayi silikonu veya atıklardan imal. Tabi Boyle olunca saglık icin zararlılar bence..
Bırakın ya, bi sıkınf arkadaşım almış, mal mal takıyor. Bi de sordum ne özelliği var diye. Geçti karşıma, elini geriye doğru esnetti, sonra çıkarıp bidaha esneyyi neymiş, esnemiyormuş. Saçmalık!
Aman rica ederim inanmayın. Hiç aklınız kesiyor mu; ABD de 29.90 USD, İngiltere'de 29.90 POUND, AB'de 29.90 EURO.. Türkiye'de 19.90 TL ..!!!! üstüne kargo da yok .. Bir de o sitenin aldığı %10 komisyon ve ilan parası var daha ...
Utanmadan bir de orijinal yazıyorlar..!! Eğer ilandaki bilekliğin birebir aynısını istiyorsanız size 1 dolara ye bulurum. Çünkü tanesi 1 USD bu sahte bilekliklerin Çin sitelerinde. !!! Adam 1.5 TL ye alıp 20 TL ye satıyor.
Bu adamlar yüzünden EFX ithal edip satmayı bırakıyorum. Gittigidiyor bile şikayetlerimize rağmen müdahale etmiyor bu sahte mal satanlara. Stoğumuzdakileri indirimli satıp bir daha da girmeyeceğiz bu ürüne ..
Burada daha önce defalarca yazdığım gibi: Barkodu olmayan, Çin'den gelmediğini ispat edemeyen kişilerden almayın. Toplu halde aldık indirim oldu diyenlere, "toplu halde aldığını gümrükten evraksız geçiremeyeceğine göre gümrük giriş beyannamesi nerede?" diye sorun. O evrakta hangi ülkeden geldiği açık net yazar. Hiçbir EFX veya PB ürünü ÇİN'den gelmez. ..
EFX HOLOGRAFİK TEKNOLOJİ.YANİ EFX PERFORMANS BİLEKLİKLERİNİ YASA DIŞI SATAN,SAHTE SATAN KİŞİ,DÜKKAN,İNTERNET SİTESİ VEYA KURUM HER KİMSE TEKTEK TESPİT EDİLİYOR VE DAVALAR EFX USA NIN YETKİ VERDİĞİ TÜRKİYEDEKİ AVUKATI ARACILIĞI İLE TAZMİNAT DAVALARI AÇILIYOR..
ARTIK SAHTE ÜRÜN SATIŞI GİDEREK AZALACAK.SİZDE EĞER SAHTE ÜRÜN SATTIĞINI BİLDİĞİNİZ YADA SİZE SAHTE ÜRÜNÜ SATAN KİŞİYİ BİLİYORSANIZwww.efx.com.tr adresindeki info@efx.com.tr ADRESİNE FAKE ÜRÜN BİLDİRİMİ YAPIN.
TÜM TÜRKİYEDE ORJİNAL ÜRÜNÜN SATIŞ FİYATI 79.00 TL.DİR.ARKASINDA BANDROL VE DEMO DIŞ TİCARET ve PAZARLAMA A.Ş. ETİKETİ MEVCUT OLUP TAMAMEN VAKUMLU KUTUDA SATILMAKTADIR.ÇOK YAKINDA KUTUNUN ARKASINA BİRDE GÜVENLİK NUMARASI EKLENECEK OLUP.SİSTEMDEN SAHTE OLUP OLMADIĞI DENETLENEBİLECEKTİR.
SEVGİLERİMLE...
İZMİRDE YAŞAYAN VE BU ÜRÜNÜ ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN GERÇEK ORJİNAL ÜRÜN SATAN (DEMO DIŞ TİCARET VE PAZARLAMA A.Ş. BAYİLERİ)MAĞZALARIN İSİMLERİ AŞAĞIDA VERİLMİŞTİR.GÖNÜL RAHATLIĞI İLE ALABİLECEKLERİ MAĞAZALAR VE SEMTLERİ...
YALI SPOR-TÜM İZMİRDEKİ MAĞAZALAR VE DİĞER İLLERDEKİ MAĞAZALARI,
WELLNESS IN TOWN-PİLATES -ALSANCAK
OKAN SPOR-BORNOVA
CAREL ALIŞVERİŞ MERKEZİ-GAZİEMİR
ÇAĞDAŞ ECZANESİ-ALSANCAK
CS CARD-ALSANCAK
YILMAZ TENİS-BOSTANLI
SUNDU BİSİKLET-BOSTANLI
Orjinalini Aldik diyelim etki mekanizmasi ne sakilde calisabilir. Manyetik degildir demissiniz urunde calisabilecek herhangi bir elektronik yada mekanik mekanizma yok ancak manyetik olabilirdi onada siz degil diyorsunuz negatif iyon yuklu demissiniz. Gercekligini ve etkinligini kanitlar bir rapor yada arastirma sunabilrmisiniz bize? Negatif iyon evet faydali bende evimde bir negatif iyon jenaratorlu hava temizleme cihazi kullaniyorum. Ama onun ne sekilde calistigi ortada. Ya sizin urun?
denemek isteyenler intersport mağazalarında deneyebilir bende başta hiç inanmamıştım denedikten sonra inanamadım. arkadaşlarla iddeaya bile girdim ertesi gün. sonucunda iddeayı kazanan ben oldum
Hepimiz sürekli olarak hem iç hem de dış etkilere tepki veren Doğal bir enerji alanı ile çevriliyiz..Günümüz
dünyası hepimizin etrafında elektronik kirlilik yaratan terminallerin, kablosuz ve teknoloji güdümlü cihazların
bulunduğu bir ortamdır. Bu kirlilik vücudun doğal biyoelektrik enerji alanını yıkıcı etkisiyle” statik “hale
getirerek hücreler, organlar ve kaslarda ciddi sorunlara yol açar. İnsan vücudu, düzgün çalışması için
biyoelektrik üretir.Biyoelektrik beyinsel faaliyetleri düzenler adrenalin tetikler , kas hareketlerini yönetir ve
hatta kalbimizin atmasını sağlar. Vücudumuzda oluşan'statik' yapı bu süreçlere engel olabilir ve zayıf kaslar,
kötü denge ve enerji kaybına yol açmaktadır.EFX ürünlerindeki hologramlar içerdiği 100 ‘ü aşkın algoritma
sayesinde vücudun doğal frekanslarını yeniden düzenleyerek “statik oluşumu filtre eder ve bu sayede
hücrelerin iletişimini tekrar olması gereken düzeye çıkartır. EFX ürünlerindeki hologramların içinde NEGATİF
İYON yoktur.hologramın içersinde bio elektrik yüklüdür.