Şimdi Ara

EFX Denge Bilekliği Yorumlar? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
1
Favori
101.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: masterchief1903

Ama hepsiburada satiyor u-balance 35 tl efx 75 di sanirim
    Tamamen kandırmaca olduğunu düşünüyorum, şimdi diyebilirsiniz önce bir dene sonra yorum yap diye ama boşa para veripte deneyecek değilim.. Bileğine taktığın birşey (ve sadece bileğinde kalan, hiçbir işlem yapmadığın) bileklik insana nasıl esneklik denge katabilir?

Bana nasıl esneklik katabilir Allah aşkına, bu bilekliği takmadan ayak parmaklarımı değemiyorum ama bilekliği takınca birden parmaklarıma değebiliyorum sonra çıkarıyor yine değemiyorum.. Böyle birşey vaadediyorsa saçma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli
    Tamamen kandırmaca olduğunu düşünüyorum, şimdi diyebilirsiniz önce bir dene sonra yorum yap diye ama boşa para veripte deneyecek değilim.. Bileğine taktığın birşey (ve sadece bileğinde kalan, hiçbir işlem yapmadığın) bileklik insana nasıl esneklik denge katabilir?

Bana nasıl esneklik katabilir Allah aşkına, bu bilekliği takmadan ayak parmaklarımı değemiyorum ama bilekliği takınca birden parmaklarıma değebiliyorum sonra çıkarıyor yine değemiyorum.. Böyle birşey vaadediyorsa saçma..

Peşin hukumlusunuz...

Bilekligi deneyebileceginiz birçok yer olduğu gibi güvenli alışveriş sitelerinden alıp deneyerek etkisi olup olmadıgını, o degemediginiz ayak parmaklarına ( göbeğe çaresi yok tabii ki) degince veya arkanizdaki bir noktaya dönüp degebildiginizi kolayca görebilirsiniz.

Denemeden peşin hukumle yazmayın, orijinal olmayan bilekliklerin de etkisi olmadıgını unutmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Enistgok

quote:

Peşin hukumlusunuz...

Bilekligi deneyebileceginiz birçok yer olduğu gibi güvenli alışveriş sitelerinden alıp deneyerek etkisi olup olmadıgını, o degemediginiz ayak parmaklarına ( göbeğe çaresi yok tabii ki) degince veya arkanizdaki bir noktaya dönüp degebildiginizi kolayca görebilirsiniz.

Denemeden peşin hukumle yazmayın, orijinal olmayan bilekliklerin de etkisi olmadıgını unutmayın.

Ayak parmak uçlarıma değememem kilodan vs. değil zaten zayıf biriyim. Ama esnek olamadığımdan kolay değemiyorum, şimdi insanın hiç inanası gelmiyor bir bileklikle vücudun normalde yapamayacağı hareketi yaptırmak.. Hadi yapıyor diyelim bunu nasıl başarıyor. Bileğimde sallanan şey kemiklerime kaslarıma eklemelerime nasıl etki edebilir mantıklı bir açıklaması olsa anlayacağımda yok işte..

Bu bileklikler mağazalarda vs. satılıyor mu nasıl görebiliriz, sırf işe yaramadığını göz önünde görmek istiyorum.

Bileğe takmak yenine cepte sırt çantasında taşıyıncada işe yarıyor mu peki

• Vücudunuza yakın, tercüman cilde temas edebilecek kadar yakın. ( bence cep olur) olması yeterli.

Bileklik degil muhafazasindaki yonga etki ediyor. Bileklik sadece kozmetik görünümü sağlayan bir taşıyıcı.

Bir kerelik deneyin bence... Inter spor'larda deneniyor diye biliyorum.
  • quote:

Vücudunuza yakın, tercüman cilde temas edebilecek kadar yakın. ( bence cep olur) olması yeterli.

Bileklik degil muhafazasindaki yonga etki ediyor. Bileklik sadece kozmetik görünümü sağlayan bir taşıyıcı.

Bir kerelik deneyin bence... Inter spor'larda deneniyor diye biliyorum.
    Ürün artık İnter sport mağzalarında yok.Ürünün daha önce 2 adet türkiye dağıtıcısı vardı.İnter sport şuanda ürünün satışını yapamıyor.Neden mi?çünkü Elinden dağıtıcılığı alınan firmayla çalışıyordu.Şu anda Türkiyede sadece DEMO DIŞ TİCARET ve PAZARLAMA AŞ. var.www.efx.com.tr.Tek yetkili dağıtıcı.Garantili,GERÇEK ÜRÜN satan.Bakın arkadaşlar,zart balance,zurt balance x,y,z, balance...HEPSİ HİKAYE...EN ETKİLİ VE ETKİSİ DİĞER ÜRÜNLERE GÖRE EN AZ 3 KAT FAZLA ÜRÜN E F X .Evet alacaksanız bu ürünü tavsiye ederim.Ben eski bir sporcu olarak merakımdan dolayı hepsini denemiş biri olarak tavsiyem bu marka...Ama unutmadan tekrar söylemek istiyorum,ÜRÜNÜ YETKİLİ KİŞİLERDEN VE BU İŞİ LEGAL YAPAN MAĞZALARDAN ALMANIZ...

• quote:

quote:

quote:

Peşin hukumlusunuz...

Ayak parmak uçlarıma değememem kilodan vs. değil zaten zayıf biriyim. Ama esnek olamadığımdan kolay değemiyorum, şimdi insanın hiç inanası gelmiyor bir bileklikle vücudun normalde yapamayacağı hareketi yaptırmak.. Hadi yapıyor diyelim bunu nasıl başarıyor. Bileğimde sallanan şey kemiklerime kaslarıma eklemelerime nasıl etki edebilir mantıklı bir açıklaması olsa anlayacağımda yok işte..

Bu bileklikler mağazalarda vs. satılıyor mu nasıl görebiliriz, sırf işe yaramadığını göz önünde görmek istiyorum.

Bileğe takmak yenine cepte sırt çantasında taşıyıncada işe yarıyor mu peki

bence tamamen psikolojik

• Olay psikolojik veya degil, etkisi ortada. Denediğinizde de görüyorsunuz zaten.

Efx'in bahtsizligi, ilk distribütörün işportaci akliyla bu ise girmesi, mevcut distribütörün ise Ayaklarının yere basmamasindan kaynaklanıyor. Malın Kralı'nı bulmusum elimi öpene veririm dersen 3ncu distribütöre yerini verirsin.

Ya da bizim gibi paralel ithalat ile getirenlerle rekabet etmek zorunda kalırsın.

Urun alırken mutlaka sahte olup olmadıgını kontrol edin. Yurda kacak yollardan gelmiş, hele ki uzakdoğu menseili bileklikler külliyen sahtedir.

Alacağınız urunun ithalat ile toplu olarak getirildiğini söyleyen satıcıdan GUMRUK giriş beyannamesinin bir suretini istemeniz yeterli.

Bu evragin uzerinde hem hangi ülkeden geldigi hem de fiyat bilgilerini görebilirsiniz.

Ayrıca Barkodu olmayan hiçbir urunun ABD veya EU da satilmadigini unutmayın . Barkodsuz ürünlerin sahte oldugunu aklınızdan çıkartmayın.

• Enistgok sanırım sen bu ürünün ateşli bir savunucususun!?! Bugün ürünü alan (orjinal) arkadasım bana mutlaka denetmek istemesi üzerine ürünü denedim. Yaklaşık 20 test yaptım. Pek tatmin oldugumu söyleyemem. Esneme olayında evet 2.denemede daha fazla dondüm ama bilekligi çıkardıktan sonra da aynı oranda dondüm. Ellerin arkada birleştiği deneyde yine pek tatmin olmadım. Aynı deneyi elime çakmak alıp yaptım bastırma açısına bağlı olarak denge kaybı yasamadım ya da yaşatmadım. Bastırılan ve bastıran ikisini de denedim. Vs vs... Yani pek tatmin olmadım ama belki bende ters placebo etkisi yaratmış olabilir :) bu arada ürünü deneten arkadasıma bu konularda çok güvenirim bu sebeple özellikle denedim. Sonuc olarak o tatmin olmuş almış, ben tatmin olmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umcu
    Enistgok sanırım sen bu ürünün ateşli bir savunucususun!?! Bugün ürünü alan (orjinal) arkadasım bana mutlaka denetmek istemesi üzerine ürünü denedim. Yaklaşık 20 test yaptım. Pek tatmin oldugumu söyleyemem. Esneme olayında evet 2.denemede daha fazla dondüm ama bilekligi çıkardıktan sonra da aynı oranda dondüm. Ellerin arkada birleştiği deneyde yine pek tatmin olmadım. Aynı deneyi elime çakmak alıp yaptım bastırma açısına bağlı olarak denge kaybı yasamadım ya da yaşatmadım. Bastırılan ve bastıran ikisini de denedim. Vs vs... Yani pek tatmin olmadım ama belki bende ters placebo etkisi yaratmış olabilir :) bu arada ürünü deneten arkadasıma bu konularda çok güvenirim bu sebeple özellikle denedim. Sonuc olarak o tatmin olmuş almış, ben tatmin olmadım.

Unlemlere, soru işaretlerine gerek yok; yazdım yukarılarda defalarca, ürünü satıyorum ben.

Sizin yaptığınızı biz de yaptık, yapıyoruz. Bilekligin testini bir kere de kor dediğimiz kalem, toka vs. İle yapıyoruz. Testin hemen akabinde yapılınca bileklik kadar olmasa da etki gösteriyor bunlar da..

Sizin gözlemlediğiniz de bu olay.

Hic konudan haberi olmayan birine önce sizin çakmak, sonra da Bileklik ile test yapın hicbirsey söylemeden.

Sonra bir kere daha konuşalım bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben Ressam

peki bundan 10-15 tane taktığımız zaman süpermanmı olacağız?

Alıntıları Göster
    Haberde dydum öyle bişey yokmuş deney yapmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fxgxhx_türev

Yazdım o haberle ilgili geniş kapsamlı bir Yazi...

Deneyi yapan resmi veya üniversite kurumu var mı? yok ... You tube'a video yukleten bir adam sadece...

İsin Asli başka bir marka olan POWER Balance'in Avustralya distributorununun ABD veya EU'dan farklı olarak etkilerini bilimsel olarak kanıtlanmış gibi sunması. Avustralya yetkili kurumları da müdahale eder tabii haklı olarak.

Olayın EFX ile hiçbir bağı olmadıgı gibi haberin sadece ATV'de verilmesinden de anlatacağınız gibi, haber özel olarak servis edilmiş bir sipariş.

Yukarıda geniş olarak açıklamıştım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fxgxhx_türev

Yazdım o haberle ilgili geniş kapsamlı bir Yazi...

Deneyi yapan resmi veya üniversite kurumu var mı? yok ... You tube'a video yukleten bir adam sadece...

İsin Asli başka bir marka olan POWER Balance'in Avustralya distributorununun ABD veya EU'dan farklı olarak etkilerini bilimsel olarak kanıtlanmış gibi sunması. Avustralya yetkili kurumları da müdahale eder tabii haklı olarak.

Olayın EFX ile hiçbir bağı olmadıgı gibi haberin sadece ATV'de verilmesinden de anlatacağınız gibi, haber özel olarak servis edilmiş bir sipariş.

Yukarıda geniş olarak açıklamıştım.

Alıntıları Göster
    ben bugün markafoniden tanesi 50 liraya balance extreme markası adı altında 2 tane bileklik aldım. ben bu bilekliği daha önce denemiştim. özellikle denge testi ilginç gelmişti. umarım işimize yarar. benim asıl amacım şu negatif iyon davası. bakalım kullanıcaz görücez. bu markayla ilgili bir bilgisi olan varmıdır acaba. iyimidir kötümüdür.

• quote:

Orijinalden alıntı: obaskan

ben bugün markafoniden tanesi 50 liraya balance extreme markası adı altında 2 tane bileklik aldım. ben bu bilekliği daha önce denemiştim. özellikle denge testi ilginç gelmişti. umarım işimize yarar. benim asıl amacım şu negatif iyon davası. bakalım kullanıcaz görücez. bu markayla ilgili bir bilgisi olan varmıdır acaba. iyimidir kötümüdür.

Alıntıları Göster
    yorumunu bekliorum obaskan

geçen gün ender sporda gördüm.
    test falan yaptırasım gelmedi hiç yapsaymışım keşke :D

• quote:

@obaskan

bilekliği test ettinmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben Ressam

peki bundan 10-15 tane taktığımız zaman süpermanmı olacağız?

Alıntıları Göster
    ben ne işe yaradığını bilmeden, lacivertini sevgilimden çökmüştüm

EFX Denge Bilekliği Yorumlar?

• quote:

Balance Extreme, Ağustos- Eylül aylarında uzakdoguda diger yan markalar gibi ortaya çıktı.
    Hatırladığım kadarıyla ilk çıktığında trade sitelerinde 100 adedi 350$ civarından satılıyordu.
    Şimdi belli ki bir ithalatçı tarafından getirtilip pazarlanmis. Yongada kullanılamaz materyal hakkında bilgim yok ancak Çin menseili ve dediğim fiyat oldugunu biliyorum.

Belki yakın veya denk etki gosteriyordur.

• quote:

quote:

Balance Extreme, Ağustos- Eylül aylarında uzakdoguda diger yan markalar gibi ortaya çıktı.
    Hatırladığım kadarıyla ilk çıktığında trade sitelerinde 100 adedi 350$ civarından satılıyordu.
    Şimdi belli ki bir ithalatçı tarafından getirtilip pazarlanmis. Yongada kullanılamaz materyal hakkında bilgim yok ancak Çin menseili ve dediğim fiyat oldugunu biliyorum.

Belki yakın veya denk etki gosteriyordur.

Alıntıları Göster
    bileklik henüz gelmedi arkadaşlar. malum markafoni ancak 1-2 haftada gönderiyor ürünleri. ama geldikten sonra yazıcam görüşlerimi. yalnız bu balance extreme sitesindeki adres bilgileri hollanda diye görünüyo. çin malı olduğuna eminmisiniz. eğer çinse geldiği gibi göndericem bileklikleri. çin malı davasına acaip uyuzum.

• quote:

bileklik henüz gelmedi arkadaşlar. malum markafoni ancak 1-2 haftada gönderiyor ürünleri. ama geldikten sonra yazıcam görüşlerimi. yalnız bu balance extreme sitesindeki adres bilgileri hollanda diye görünüyo. çin malı olduğuna eminmisiniz. eğer çinse geldiği gibi göndericem bileklikleri. çin malı davasına acaip uyuzum.

Alıntıları Göster
    an ıtıbarıyle satıcı fırma gerı adım attı özür diledi
    soyledıklerının hıcbırının bılımsel olmadıgı
    dıleyen her musterıye
    faturasıyla basvurdugunda tum odemesını gerı vercegını acıkladı.

http://www.bbc.co.uk/news/business-12067154

http://www.ibtimes.com/articles/97279/20110104/power-balance-says-sorry-offers-customer-full-refund.htm

uretıcıler bıle ıse yaramıyor derken :D
    ınanlar olması hala cok sasırtıcı

• quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

an ıtıbarıyle satıcı fırma gerı adım attı özür diledi
    soyledıklerının hıcbırının bılımsel olmadıgı
    dıleyen her musterıye
    faturasıyla basvurdugunda tum odemesını gerı vercegını acıkladı.

http://www.bbc.co.uk/news/business-12067154

http://www.ibtimes.com/articles/97279/20110104/power-balance-says-sorry-offers-customer-full-refund.htm

uretıcıler bıle ıse yaramıyor derken :D
    ınanlar olması hala cok sasırtıcı

Alıntıları Göster
    şu an orjinal ve güvenlli alabileceğimiz bir site var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BLue1xiR

şu an orjinal ve güvenlli alabileceğimiz bir site var mı ?

Aynen orjinal kapıda ödemeli ve uygun olarak alabileceğimiz site varmı?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.