Şimdi Ara

EFT/HAVALE ücreti ne kadar ? en ucuz bankayı bulalım....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    internet üzerinden veya ATM aracılığıyla kendi bankanız farklı hesaplara ve aynı banka hesaplarına
    ne kadar ücret alıyor havale/eft için..

BANKASYA ücretsiz idi 1 Eylül itibarı ile kendi hesapları 0,75 - 70 Kuruş Farklı hesaplara 2 TL alıyor.
    canımı sıktı bu durum. yıllık hesap ücreti yoktu bu sene tekrar çıktı azar azar 3 aylık kesinti var..
    sizinki...

BANKASYA
    farklı hesaplara 2TL int. üzerinden

• up
  • ziraat bank 21kr.
  • Halkbank bedava.
  • Kuveyt Türk bankası.hesap işetim ücreti + havale eft beleş.bayram sonrasında bankasya hesabımı kapatıp orda hesap açıcam.
  • of off....
  • Kuveyt Türk'ün internet sitesi oldukça problemli, defalarca sistem hatası yüzünden ödeme gönderemedik, vergi ödemesi yapamadık.

Ben de bir bankasya müşterisi olarak hesaplarımı aktarmayı düşünüyorum. Halkbankası'nin internet şubesinden memnun mu acaba arkadaşlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: greentooth

Kuveyt Türk'ün internet sitesi oldukça problemli, defalarca sistem hatası yüzünden ödeme gönderemedik, vergi ödemesi yapamadık.

Ben de bir bankasya müşterisi olarak hesaplarımı aktarmayı düşünüyorum. Halkbankası'nin internet şubesinden memnun mu acaba arkadaşlar?

türkiye finans verelim size.halk bankın saçma sapan mevzuatları var.
  • Evet o da olabilir, zaten biraz önce halkbankası'nın internet sitesinden yapılabilen işlemleri inceledim, vergi ödemesi bulunmuyor? Ssk ve bağkur ödemesi var, vergi yok ???

Şimdi Türkiye finans'ın internet şubesini inceledim, beğendim. Sadece bağkur ödemesi yok, bunun için de bir eposta gönderdim. Yarın sabah her halükarda gidip bir hesap açtıracağım
  • Akbank'ta herşey bedava, Yapıkredi'de yalnızca EFT 3 TL.
  • maaş hesaplarından yapılan tum işlemler ucretsiz oluyor zaten ona göre bilgi verin yanlıs yonlendirme olmasın.
  • Yapı Kredi Beleş
  • akbank 0.21 kuruş alıyor
  • işbankta atm'den havale ücretli mi? bilginiz var mı?
  • türkiye finans bedava galiba
  • Türkiye finans katılım bankası ücret almıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

işbankta atm'den havale ücretli mi? bilginiz var mı?

3 lira
  • İş bankası ilk imza : BELEŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhandemiray

quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

işbankta atm'den havale ücretli mi? bilginiz var mı?

3 lira

Kendi şubendeki ATM den yaparsan ücretsiz, başka ATM lerden yaparsan 3 lira. Denenmiştir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.