Şimdi Ara

eft gecikmesi İsbank>Enpara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar sabah 10:20 de isbankası hesabından enparadaki hesabıma iban ile para gonderdim fakat hala gelmedi nezaman gelir acaba bilginiz varmı

• dekontlardan iban numarasını bir daha kontrol et. yanlışlık yok ise,

çoktan gelmesi gerekirdi. işbankası ile görüş paranı geri istesinler.
  • FlyingHigh F kullanıcısına yanıt
    su saat itibari ile hala gelmedi iban i kontrol ettim iban numarasıda dogru ilk basta enparayı aradım islem no gibi birsey var onu istediler vverdim boyle bir kayıt bulunmamaktadır muhtemelen hala merkez bankasındadır lutfen isbankasını arayıp bilgi alın dediler aradım isbankasını para sizden cıkmıs merkez bankasında oradanda diger hesabınıza gidecektir " 72 saat " suresi varmıs bu islemin sabahın korunde denedik gelmedi hadi hayırlısı

edit: umarım sadece bu gune ozgu bi durum olur cunku en para kartımı cok aktif sekilde kullanmayı planlıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loses -- 26 Ağustos 2014; 2:17:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: loses

su saat itibari ile hala gelmedi iban i kontrol ettim iban numarasıda dogru ilk basta enparayı aradım islem no gibi birsey var onu istediler vverdim boyle bir kayıt bulunmamaktadır muhtemelen hala merkez bankasındadır lutfen isbankasını arayıp bilgi alın dediler aradım isbankasını para sizden cıkmıs merkez bankasında oradanda diger hesabınıza gidecektir " 72 saat " suresi varmıs bu islemin sabahın korunde denedik gelmedi hadi hayırlısı

edit: umarım sadece bu gune ozgu bi durum olur cunku en para kartımı cok aktif sekilde kullanmayı planlıyordum

Geldi mi hocam :) ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtyg

quote:

Orijinalden alıntı: loses

Geldi mi hocam :) ?

geldi 72 saat diye tutturdular her aradıgımızda 72 saat sonra aradık gondermeye calıstıgımız gun iptal edilmis zaten dediler

Mağradan çıkartıp oturtmuslar koltugun basına isbankasındaki calısanları

Sorun: iban dogruymus isimde bi harfi yanlıs yazılmıs bu yuzden kabul etmemis banka kontrol edip aynı gun tekrar denedik 30 saniye sonra hesabımdaydı para

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    enpara bloke
    8 yıl önce açıldı
    İninal kart ödeme sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.