Bildirim
eft gecikmesi İsbank>Enpara
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
dekontlardan iban numarasını bir daha kontrol et. yanlışlık yok ise,
çoktan gelmesi gerekirdi. işbankası ile görüş paranı geri istesinler. -
su saat itibari ile hala gelmedi iban i kontrol ettim iban numarasıda dogru ilk basta enparayı aradım islem no gibi birsey var onu istediler vverdim boyle bir kayıt bulunmamaktadır muhtemelen hala merkez bankasındadır lutfen isbankasını arayıp bilgi alın dediler aradım isbankasını para sizden cıkmıs merkez bankasında oradanda diger hesabınıza gidecektir " 72 saat " suresi varmıs bu islemin sabahın korunde denedik gelmedi hadi hayırlısı
edit: umarım sadece bu gune ozgu bi durum olur cunku en para kartımı cok aktif sekilde kullanmayı planlıyordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loses -- 26 Ağustos 2014; 2:17:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: loses
su saat itibari ile hala gelmedi iban i kontrol ettim iban numarasıda dogru ilk basta enparayı aradım islem no gibi birsey var onu istediler vverdim boyle bir kayıt bulunmamaktadır muhtemelen hala merkez bankasındadır lutfen isbankasını arayıp bilgi alın dediler aradım isbankasını para sizden cıkmıs merkez bankasında oradanda diger hesabınıza gidecektir " 72 saat " suresi varmıs bu isleminsabahın korunde denedik gelmedi hadi hayırlısı
edit: umarım sadece bu gune ozgu bi durum olur cunku en para kartımı cok aktif sekilde kullanmayı planlıyordum
Geldi mi hocam :) ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mtyg
quote:
Orijinalden alıntı: loses
su saat itibari ile hala gelmedi iban i kontrol ettim iban numarasıda dogru ilk basta enparayı aradım islem no gibi birsey var onu istediler vverdim boyle bir kayıt bulunmamaktadır muhtemelen hala merkez bankasındadır lutfen isbankasını arayıp bilgi alın dediler aradım isbankasını para sizden cıkmıs merkez bankasında oradanda diger hesabınıza gidecektir " 72 saat " suresi varmıs bu isleminsabahın korunde denedik gelmedi hadi hayırlısı
Geldi mi hocam :) ?
geldi 72 saat diye tutturdular her aradıgımızda 72 saat sonra aradık gondermeye calıstıgımız gun iptal edilmis zaten dediler
Mağradan çıkartıp oturtmuslar koltugun basına isbankasındaki calısanları
Sorun: iban dogruymus isimde bi harfi yanlıs yazılmıs bu yuzden kabul etmemis banka kontrol edip aynı gun tekrar denedik 30 saniye sonra hesabımdaydı para
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X