Şimdi Ara

Garanti hesabıma EFT yapılamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Garanti hesabımla ilgili çok ilginç sorunlar yaşıyorum. Garanti bankasında iki farklı şubeden hesaplarım var. İkisine de son 3-4 gündür EFT yapılamıyor nedense.

Gittigidiyor'dan sattığım 4 adet açık arttırmanın ödemesi gelmedi bir türlü, onlara mesaj attığımda varsayılan hesabımda sorun olduğunu, yeni hesap girmemi istediler. Hesabımı değiştirdim (eskiden kullandığım başka bir hesap vardı, sorunsuz çalışıyordu, onu kullandım). Ama hala para transferi yapılamadı.

Bir de hafta başında eşimin Citibank hesabımdan Garanti hesabıma EFT yaptık. EFT başarılı olmadı ve para geri döndü. Başka Garanti hesabıma yapmayı denedik ve para aktarıldı.

Bugün ise her iki hesaba EFT yapmayı denedik ve ikisine de para gelmedi.

Bugün bankamdaki müşteri temsilcisi ile görüştüm. Her iki hesabımın aktif olduğunu, herhangi sorun olmadığını söyledi. Deneme olarak hesaplarımın arasında havale yaptım ve başarılı oldum. Yani, nedense başka bankalardan ödeme EFT ile gelirken bir yerlerde takılıp geri dönüyor.

Bunun nedeni ne olabilir?

• bende garantiye atamıyorum iş bankasından. aynı sorunmudur bilmem ama işte şube kodu 4 hane garantide. garantide neden böyle birşey oluyor. çözümü bilen var mı ?

not: şube kodunun başına sonuna sıfır eklenip 4 hane yapılmaya çalışıldı. olmadı
  • hergün havale / eft yaparım garanti işbank hiç sorun çıkmadı. eft ler genelde 1dk bilemedin 3dk için geçmiş oldu

IBAN numarasıyla deneyin eft işlemlerinizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi South Korean -- 3 Kasım 2010; 17:39:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.C.G

hergün havale / eft yaparım garanti işbank hiç sorun çıkmadı. eft ler genelde 1dk bilemedin 3dk için geçmiş oldu

iş bankası interaftik bankacılıkta varmı ıban ile yapmak. ben bulamadım ?
  • Ben de netten alışveriş için bi garanti hesabına para yatırmak istedim. Ancak geri döndü 5-6 sefer yaptığımda aynı şey oldu daha sonra havale yaparken parayı yatırdığım isme dikkat etmediğimi farkettim Normalde böyle bir şey olmuyordu ama garantide oldu. Gönderilen hesabın ismini de kontrol ederlerse (hesapta verilen ismi yazarlarsa) belki sorun çözülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXe-C*

quote:

hergün havale / eft yaparım garanti işbank hiç sorun çıkmadı. eft ler genelde 1dk bilemedin 3dk için geçmiş oldu

evet var. EFT lerde IBAN girebilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EXe-C*

quote:

evet var. EFT lerde IBAN girebilirsiniz.

havalelerde ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorunu cevabı şudur merkez bankasının yeni yönetmeliği gereği temmuz 2010 itibariyle
    hesablarda tam simi ve tam ıban no istenilmektedir yoksa hesap geçen para 2 gün sonra iade olarak gelmektedir bilginize..
  • cemre16 arkadaşımız doğru söylüyor. İban doğru olsa ile isim tam olarak girilmeli. Eğer isim tam ve doğru olmazsa eft gerçekleşmiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.