Bildirim
Efsane Oyun Winning Eleven Devri Bitiyor mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
devam ettiğini senden öğrendim -
quote:
Orijinalden alıntı: Master_Evil
devam ettiğini senden öğrendim
+1
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ikısı zaten aynı oyun. Sadece Japonyada Wınnıg Eleven cıkıyor dıye bılıyordum... Sankı farklı ıkı oyun gelıstırıyorlarmıs gıbı bır haber nıye yapmıslarkı anlamadım -
quote:
+1 -
Eski kaliteli oynanışı bozdular baya. Sifonu çektik artık. FIFA akar. -
quote:
Aynen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben o pes döndü diye biliyordum ama öyle değilmiş. -
Aslında pes ve wining aynı sadece asya ismi değişiyor. -
Biohazard da artık çıkmayacak diye duydum. Resident Evil'a yoğunlaşacaklarmış. -
wining eleven ne ara efsane oldu
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson
kamera nerede? -
quote:
Bana ciddi olmadığını söyle...
Winning Eleven 6 veya 7 çok pis oynardık PS1'de. Tüm zencilerin aynı tip olduğu... Roberto Carlos gol kralıydı be...
Bu arada bu oyun PES oldu sanıyordum ben de herkes gibi, adamlar ısrarla çıkartıyolarmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artizt -- 2 Ağustos 2013; 7:45:11 > -
hiç oynamadım ama pes te biter söylemesi fifaya benzetmeye çalışmışlar ama yemez -
İnternational Superstar Socceri Bitirdiniz
Winning Eleveni Harcadınız
Pro Evolution Socceri Yedirmeyiz! -
quote:
Orijinalden alıntı: ploff
Ikısı zaten aynı oyun. Sadece Japonyada Wınnıg Eleven cıkıyor dıye bılıyordum... Sankı farklı ıkı oyun gelıstırıyorlarmıs gıbı bır haber nıye yapmıslarkı anlamadım
İkisi aynı oyun felan değil .Farklı .Eski winning eleven oyunlarından al pes ile karşılaştır farkları göreceksin.Ben winning eleven a pes in iyileştirilmış hali diyorum.Firma aynı olsada oyunlar farklı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
aynen
-
quote:
Orijinalden alıntı: Artizt
quote:
Bana ciddi olmadığını söyle...
Winning Eleven 6 veya 7 çok pis oynardık PS1'de. Tüm zencilerin aynı tip olduğu... Roberto Carlos gol kralıydı be...
Bu arada bu oyun PES oldu sanıyordum ben de herkes gibi, adamlar ısrarla çıkartıyolarmış.
bizde çok oynardık ama hiçbir zaman efsane olamadı o canavar gibi ronaldinho tipiyle
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadasım oyun nasıl farklı oluyor?? Grafıkler aynı, anımasyonlar aynı, sahaya cıkıstan, gol sevınclerıne kadar hesrsey aynı.. Bır tek oynanabırlıkte ufak tefek degısıklık var. Pese mod yapsan o ıyılestırmelerı sende yaparsın -
quote:
+1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X