|
Bildirim
|
Birşey derdim de demeye gerek yok 97 model araçla 2017 model aracı kıyaslıyorsun sonra burda araca atıp tutuyorsun. Maddi durumu ona elveren insanlar var sana noluyor da laf edip aşağılıyorsun. O araca efsane denmesinin nedeni arıza vermeyip sanayiyi unutturması bilip bilmeden konuşma burda.
|
Konub sahibi haklı.Bence de gereksizce abartılıyor bu araç.
|
madem öyle ara parasını karşıla da 2017 toyota alalım. ne boş bir başlık ve konu bu...
|
lütfen açıklar mısın? 94 model 250.000 km deki arabay 35.000+ tl vereni kınıyorum diye salak ben mi oluyorum?
|
Ülke cahil olduğu için zaten böyle 2004 hondaya 35 bin TL
![]() Neymiş arıza vermiyormus neyine arıza verecek neyi var ki? İstiyorlar ki arabayı alayım 400bin km hiç masraf etmeyeyim ![]() Avrupa'da normal satılan arabalar bizim ülkede emsalsiz diye satılıyor 2. El satılan arabaların %80 leş çünkü aldığından beri 2 kuruş harcamamis |
Bu tür eski teknoloji ve güvensiz araçlara sırf piyasası var diye para yağdırmak pek mantıklı bir hareket değil,
Onun yerine piyasada tutulmayan uygun fiyatlı en azından abs ebd esp 6-8 hava yastığı bulunan yeni nesil araçları tercih etmekte fayda var. Örneğin mitsubishi attrage, suzuki baleno gibi vs.. |
97 model arabaya 35 bin veren adamın maddi durumu bıdı bıdı yapmayın kardeşim. 35 bin az para mı ? bu arabaya bu parayı veren net geri zekalıdır ,dombilidir.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|