Şimdi Ara

efsane kasa (tenekenin) sonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
7.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TOYOTA COROLLA 1998 VS. TOYOTA COROLLA 2017
    https://youtu.be/JZdjH8-0J6A

daha da şu teneke yığınını efsane kasa diye yüceltip anlamsızca prim yapmasına fırsat tanımayın. teneke işte. bir merkez kilit bir 16v motora tav olmayın. şahinin motoru iyisi o kadar.

ön edit: o zaman üretilen araçların güvenlik donanımından başlayacak arkadaşlar başlamayın, kimse bir laguna I e efsane muamelesi yapmıyor. yada bir r19 a. yada tempraya. vectraya. listeyi uzat uzatabildiğin kadar.

• Ülke cahil olduğu için zaten böyle 2004 hondaya 35 bin TL

Neymiş arıza vermiyormus neyine arıza verecek neyi var ki?

İstiyorlar ki arabayı alayım 400bin km hiç masraf etmeyeyim

Avrupa'da normal satılan arabalar bizim ülkede emsalsiz diye satılıyor 2. El satılan arabaların %80 leş çünkü aldığından beri 2 kuruş harcamamis
    Bu tür eski teknoloji ve güvensiz araçlara sırf piyasası var diye para yağdırmak pek mantıklı bir hareket değil,
    Onun yerine piyasada tutulmayan uygun fiyatlı en azından abs ebd esp 6-8 hava yastığı bulunan yeni nesil araçları tercih etmekte fayda var. Örneğin mitsubishi attrage, suzuki baleno gibi vs..
  • Birşey derdim de demeye gerek yok 97 model araçla 2017 model aracı kıyaslıyorsun sonra burda araca atıp tutuyorsun. Maddi durumu ona elveren insanlar var sana noluyor da laf edip aşağılıyorsun. O araca efsane denmesinin nedeni arıza vermeyip sanayiyi unutturması bilip bilmeden konuşma burda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • madem öyle ara parasını karşıla da 2017 toyota alalım. ne boş bir başlık ve konu bu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SISU

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    senin dediklerini ben de biliyorum. sende farklı olarak o aracın efsane olduğunu düşünmüyorum, muadil zamanındaki japonların umumisi sorunsuz. biz 9 sene reno 9 a bindik sanayiye yağ su değişimi dışında gitmedik. reno9 da mı efsane? birşeyin bozulmaması onu efsane kılmaz. bu benim görüşüm.
  • Yeni yenidir
  • buradaki kandırma aracın efsane diye nitelendirilmesidir ki sizin de türkçe dilbilgisinden aşına olduğunuz gibi efsane sözcüğü olumlu şeyler çağrıştırır ki bu kasa bu olumlu çağrışımı benim gözümde hak etmemektedir. polemik konusuna gelince sizin takdirinizdir benim koyduğum video efsane kasanın çarpıştıktan sonraki halini göstermektedir ve birçeşit uyarıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

senin dediklerini ben de biliyorum. sende farklı olarak o aracın efsane olduğunu düşünmüyorum, muadil zamanındaki japonların umumisi sorunsuz. biz 9 sene reno 9 a bindik sanayiye yağ su değişimi dışında gitmedik. reno9 da mı efsane? birşeyin bozulmaması onu efsane kılmaz. bu benim görüşüm.

Alıntıları Göster
    Yanlız o renault 9 ile bir tek siz arıza almamışsınız ama corolla istatistiklere göre en az arıza veren araç ünvanına sahip.Yani öyle 9 sene kullandım aaa arıza vermedilik bir şey yok ortada.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-041FF024C

Yanlız o renault 9 ile bir tek siz arıza almamışsınız ama corolla istatistiklere göre en az arıza veren araç ünvanına sahip.Yani öyle 9 sene kullandım aaa arıza vermedilik bir şey yok ortada.

Alıntıları Göster
    ben çevremde devamlı arıza yaşayıp sanayi ustasına akraba olan renault 21 sahibi de görmedim. ha keza vectra a. ha keza r19. yada o zamanlar türkiyeye gelen mitsubishi galat. mazda 323. corollanın 323 den daha iyi bir araba olduğunu cidden düşünüyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

ben çevremde devamlı arıza yaşayıp sanayi ustasına akraba olan renault 21 sahibi de görmedim. ha keza vectra a. ha keza r19. yada o zamanlar türkiyeye gelen mitsubishi galat. mazda 323. corollanın 323 den daha iyi bir araba olduğunu cidden düşünüyor musunuz?

Alıntıları Göster
    Vallahi çevrenizde milyonlarca kişi varsa bilemem.

• Bu tür eski teknoloji ve güvensiz araçlara sırf piyasası var diye para yağdırmak pek mantıklı bir hareket değil,
    Onun yerine piyasada tutulmayan uygun fiyatlı en azından abs ebd esp 6-8 hava yastığı bulunan yeni nesil araçları tercih etmekte fayda var. Örneğin mitsubishi attrage, suzuki baleno gibi vs..
  • kcart K kullanıcısına yanıt
    lütfen açıklar mısın? 94 model 250.000 km deki arabay 35.000+ tl vereni kınıyorum diye salak ben mi oluyorum?
  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Para ver araba alalım ülkeni çok zengin sanıyorsun daha kuş serisinin r19 un hayalini kuran insanlar var halka bakma hükümete bak sisteme bak bizlerde çarktaki dişlileriz. Uzun lafın kısası çok saçma bu yazı olmus.

• Konub sahibi haklı.Bence de gereksizce abartılıyor bu araç.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.