Şimdi Ara

Efsane Elpida UO Açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizide görmekten mutluluk duyarız.

Elpida Ultima Online Shard Bilgileri :

Makina Özellikleri :
    - CPU Intel(R) Pentuim(R) 3.00 GHZ
    - RAM 4 GB
    - 160 GB HDD
    - Hat 10mbit
    - Locasyon TR

** Sphere Version : 0.56b Nightly
    ** Maximum Oyuncu Kapasitesi : 400

** Web site **
    http://www.elpida.gen.tr

** Kayıt **
    http://forum.elpida.gen.tr/profile.php?mode=register

• İşte bu güzel bir haber, hemen accountumu alıyorum ve başlıyorum, umarım eski günlerini aratmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CooL4eVeR

İşte bu güzel bir haber, hemen accountumu alıyorum ve başlıyorum, umarım eski günlerini aratmaz.

herkes görevini iyi yaparsa aratmaz.. bende başlıyorum.
  • hayırlı olsun
  • -----

neyse dewam kolay gele !:.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanmısbozuka -- 21 Aralık 2008; 22:36:36 >
  • Babalar, Server Hangi UO versiyonu için belirtebilirmisiniz?
  • Ben de kayıt oldum, inşallah uzun ömürlü olur. Aktivasyon bekliyorum ama pek olacak gibi de değil :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elpida manyak server
  • ortalam online sayısı nedir?
  • Bir Zamanlar Muhteşemdi,inşallah dönüşüde muhteşem olur :)
  • Evet muhteşemmiş cidden. Hesap açtım oyuna girdim Dummy'lerle skill kasılıyor. Çocuk 12 yaşında attack vermiş dummy'ye tactics, healing kasıyor. Ins. kasarken abartmıyorum en az 3-5 kişi nickimden dolayı ismimi sordu bende cevap verdim herhalde dedim aynı nickle oynayan arkadaşlarına benzettiler sonra hepsi birden "Özenti Şerefsiz" diyip gittiler. Bu arada karakter ismimi SNN, Sylveria'dan beri kullanırım. "Oyuncu Kalitesi" denen değer yok maalesef. Brit. Bank'ın önünde geçen dialoglar da cabası biri diğerine ..... çocuğu der öteki diğerine s..... lan vs. neyse yine de efsane olsun size göre..
  • Neyi efsaneki? slayertr nin sonunun gelmesine neden oldu , slayertr nin bütün playerlarını aldı. Ardından staff rezaletleri nedeniyle oyuncularının çoğunu kaybetti, oyunculardan para istedi, en sonunda da kapandı. Şimdi de skill dummy lerle geri dönmüş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: My Dying Bride

Evet muhteşemmiş cidden. Hesap açtım oyuna girdim Dummy'lerle skill kasılıyor. Çocuk 12 yaşında attack vermiş dummy'ye tactics, healing kasıyor. Ins. kasarken abartmıyorum en az 3-5 kişi nickimden dolayı ismimi sordu bende cevap verdim herhalde dedim aynı nickle oynayan arkadaşlarına benzettiler sonra hepsi birden "Özenti Şerefsiz" diyip gittiler. Bu arada karakter ismimi SNN, Sylveria'dan beri kullanırım. "Oyuncu Kalitesi" denen değer yok maalesef. Brit. Bank'ın önünde geçen dialoglar da cabası biri diğerine ..... çocuğu der öteki diğerine s..... lan vs. neyse yine de efsane olsun size göre..

Valla tam deniyecektim dummylerin olduğunu bildiğim iyi oldu vazgeçtim.Böyle kalitesiz eklentiler ultimayı daha cok batırıyor.Yok newbie center yok skill dumy yok cart yok bart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scytax -- 25 Şubat 2009; 12:38:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: «Fiery»

Neyi efsaneki? slayertr nin sonunun gelmesine neden oldu , slayertr nin bütün playerlarını aldı. Ardından staff rezaletleri nedeniyle oyuncularının çoğunu kaybetti, oyunculardan para istedi, en sonunda da kapandı. Şimdi de skill dummy lerle geri dönmüş.

Aslına Bakarsan Tamamiyle Haklısın Ama Elpida'yıda Hafife Almamak Gerekir 450 Online Player Gördüm Elpida'da Stafflık Yaptım... Zamanında Güzel Serverdı Diyip Geçiyorum..
    He Arkadaşlar Bu Eski Bildiginiz Elpida Değil Sitenin Domain Düşmüş Bunlarda Domain Alıp Elpida Geri Dönüyor Falan Diye Açmışlar Sallamadan Bir Server Hani Zamanında İsim Yapmış Server On Playeri Olur En Azından Falan Diye Özentilikle Açılmış Bir Server Eski Elpida ile Hiç Bir Alakası Yoktur

• Ahlaksız sert çıkışan staff kadrosuyla nereye gidicekki 7 player var sunucuda bunlardan biri benim 4 tanesi staff zaten Fahreneit Oxide gibi saçma sapan ultima online'yi daha ne demek oldugunu bilmeyen cahillerle aynı ortamda bulunmak insana koyuyor kusura bakmayın ama elpidada oynayacağıma mario oynarım daha iyi en azından zevki var.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pozitiveday -- 2 Ocak 2011; 21:56:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxy77

Ahlaksız sert çıkışan staff kadrosuyla nereye gidicekki 7 player var sunucuda bunlardan biri benim 4 tanesi staff zaten Fahreneit Oxide gibi saçma sapan ultima online'yi daha ne demek oldugunu bilmeyen cahillerle aynı ortamda bulunmak insana koyuyor kusura bakmayın ama elpidada oynayacağıma mario oynarım daha iyi en azından zevki var.

Gidip mario oyna daha iyi bence de.Ultimadan anlayan oyuncularla birlikte oyunumu paylaşmayı tercih ederim.Nereden bok atsam diye şaşırdın "eh bir yerden başlamak lazım" diyip yetkililere sardın değil mi ?

Elpida'da sevmediğim tek şey aşırı basitlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 5 Ocak 2011; 18:25:32 >
  • bu server açık mı eminmisiniz yaw siteye bile giremiyorum
  • elpida.web.tr yeni site
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ve tanrı onu yarattı

quote:

Orijinalden alıntı: Noxy77

Ahlaksız sert çıkışan staff kadrosuyla nereye gidicekki 7 player var sunucuda bunlardan biri benim 4 tanesi staff zaten Fahreneit Oxide gibi saçma sapan ultima online'yi daha ne demek oldugunu bilmeyen cahillerle aynı ortamda bulunmak insana koyuyor kusura bakmayın ama elpidada oynayacağıma mario oynarım daha iyi en azından zevki var.

Gidip mario oyna daha iyi bence de.Ultimadan anlayan oyuncularla birlikte oyunumu paylaşmayı tercih ederim.Nereden bok atsam diye şaşırdın "eh bir yerden başlamak lazım" diyip yetkililere sardın değil mi ?

Elpida'da sevmediğim tek şey aşırı basitlik

Ahlaksız derken seni kastedmedim ama sende onlardan birisin sanırım ayrıca elpidada basitliği sevmiyorsun fakat basit olan sensin bu nasıl olcak (:
    Bilmiyorum ama büyük ihtimalle internet cafede oyun oynayan veletlerden birisin belliki elpidanın staffları bu kadar sert çıkışmıyor (:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.