Şimdi Ara

Efsane Duyumcu Tweeterdan Açıkladı Fenerbahçe Transfer Listesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İlgilenilen isimler bunlarsa cidden manyak kadro kuruluyor

• diego ile ilgilenildiğini bende duydum eğer alınırsa bence müthiş olur
  • Defans için ise Simon ile ilgileniyorlarmış. FM den bilirim sağlam defans oyuncusu
  • Ronaldinho
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Ronaldinho

en azından fenerbahçe ve ronaldinho isimleri yanyana gelebiliyor.
    gs ve ronaldinho haberini yanyana bile okuyamıyoruz.O kadar da sallanmayacağını yalancı gazetelerde biliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AragorN@MIK

quote:

Ronaldinho

en azından fenerbahçe ve ronaldinho isimleri yanyana gelebiliyor.
    gs ve ronaldinho haberini yanyana bile okuyamıyoruz.O kadar da sallanmayacağını yalancı gazetelerde biliyor

Bütün sene bu haberler dolaşır, nedense sonunda Brezilya'nın köylüleri Bilica, Baroni alınır takıma.

• quote:

Ronaldinho

gülüyorsunda adamin seneye sözlesmesi bitiyor milanla 30 yasinda seneye 31 olcak yani 31yasindan sonra bidaha sözlesme yenilerse (ki zor bi ihtimal) 33 34 olur ozamanda kimseye satamazlar alirken ödedikleri bonservis parasida ellerinde patlar avrupa takimlarida bedavaya yollamayi istemiyorlar 25 milyon euro yaziyor gazetelerde ama bence o parayi vercek takim yok 15milyon euro civarina alina bilcek bi oyuncu bu durumdayken
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ronaldinho'yu kesinlikle istemem. Kimse de Ronaldinho'nun ismini duyuyunca gelmez falan demesin. Gelebilcek en kolay oyuncu o. Ama takıma faydası olcağını sanmıyorum. Eski Ronaldinho değil artık
  • Bu arada bu adamın neresi efsane duyumcu. Adam topu topu 2 tane tweet atmış
  • kaynağın böylesi...

vayyy be..

hemen bi twitter açıp efsane olma çalışmalarına başlıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coder85

Bu arada bu adamın neresi efsane duyumcu. Adam topu topu 2 tane tweet atmış

Antudan olanlar bilirler bu adam orda bir numaralı 2-3 isimden biriydi hatat ilkiydi yönetimle ters düşünce forumdan ayrılmıştı sonrada ihraç edildi zaten
  • Godin'i alsınlar.Diğerlerini boşver.
  • "bir numarali 2-3 isimden biriydi"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 12 Haziran 2010; 17:52:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YaRALı StyLa

quote:

Orijinalden alıntı: Coder85

Bu arada bu adamın neresi efsane duyumcu. Adam topu topu 2 tane tweet atmış

Antudan olanlar bilirler bu adam orda bir numaralı 2-3 isimden biriydi hatat ilkiydi yönetimle ters düşünce forumdan ayrılmıştı sonrada ihraç edildi zaten

O olduğu ne malum ?
  • ronaldinhoyu duyunca transferden soğuyan ve heyecanlanmıyan bir tek ben miyim? ona harcanan zamana yazık yahu
  • geçen antuda duyumcunun biri hem ispanyolca hem de portekizce bilen bir hücumcuyla anlaşılacak demiş.

heralde bu roni oluyor :D

ama bence cok şişirildi bu olay ne zaman ronaldinhoduz bir transfer dönemi geçiricez düşünemiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: adt1

geçen antuda duyumcunun biri hem ispanyolca hem de portekizce bilen bir hücumcuyla anlaşılacak demiş.

ama bence cok şişirildi bu olay ne zaman ronaldinhoduz bir transfer dönemi geçiricez düşünemiyorum...

böylemi tarif etmis gercekden :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@v3rick__09

Godin'i alsınlar.Diğerlerini boşver.

Valla ne yalan söyleyeyim benim de o kadar isimden ilk dikkatimi çeken Godin oldu
    Yalnız kimmiş bu adam efsane olmuş, atan tutana ya hastayım şu transfer dönemlerine
  • followersı arttırmak için reklam kokan hareketler bunlar, zaten takipçisi sadece 1 kişi. ne efsaneymiş bee
  • quote:

Orijinalden alıntı: OT_MARİ

quote:

Orijinalden alıntı: adt1

geçen antuda duyumcunun biri hem ispanyolca hem de portekizce bilen bir hücumcuyla anlaşılacak demiş.

böylemi tarif etmis gercekden :D

http://forum2007.antu.com/KonuOkuZiyaretci.aspx?gID=48&fID=114&kID=6687 burada var alemin kralı diye konu açmış.. ne kadar güven olur bilinmez ama bence abartılıyor...

ya da burada

http://forum2007.antu.com/KonuOkuZiyaretci.aspx?gID=0048&fID=114&kID=3003

bugün saat 19:00 dan sonra bir transfer haberi yapılacakmış duyumculardan verilen haberlere gore, herkes çok heyecanlı

birşeyler olsa bari hazard gelse ne süper olur...
    sayfaları karıştır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.