Şimdi Ara

Efsane Duyumcu Tweeterdan Açıkladı Fenerbahçe Transfer Listesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • godin gelirse çok kral olur, bide forlan gelirse off. diego X 3
  • güiza kesin kalacak demiş ben seneye kalpten giderim heralde. O adamı tribünde görmeye bile tahammül edemem ben.

• Tvitır fakebok görende dünya nın gündemi bu siteler belirliyor sanır.Bunlarla ilgilendiğimiz medya bas bas bağıyor.Efsane duyumcuda tam olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Coder85

Ronaldinho'yu kesinlikle istemem. Kimse de Ronaldinho'nun ismini duyuyunca gelmez falan demesin. Gelebilcek en kolay oyuncu o. Ama takıma faydası olcağını sanmıyorum. Eski Ronaldinho değil artık

yok artık ya yapma be üstat makukula alex baros varos bu ligde neler yapıyo roninin ölüsü maymun eder rakipleri ayrıca milanda iyi bir sezon geçirdi.
    ama önceliğimiz savunma olmalı godin veya cecares gelirse harika olur, sagada krasıc vede kazımın dönmesiyle ligin tozunu alırız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenn_34

quote:

Orijinalden alıntı: Coder85

Ronaldinho'yu kesinlikle istemem. Kimse de Ronaldinho'nun ismini duyuyunca gelmez falan demesin. Gelebilcek en kolay oyuncu o. Ama takıma faydası olcağını sanmıyorum. Eski Ronaldinho değil artık

yok artık ya yapma be üstat makukula alex baros varos bu ligde neler yapıyo roninin ölüsü maymun eder rakipleri ayrıca milanda iyi bir sezon geçirdi.
    ama önceliğimiz savunma olmalı godin veya cecares gelirse harika olur, sagada krasıc vede kazımın dönmesiyle ligin tozunu alırız...

evet ya kazım kesinlikle dönmeli artık. Hem forvetde de oynuyor ,guiza kazımın alternatifi olur.. roni konusunda haklısın ama gelmesin bence tüm yaşlı brezilyalılar fb yi yağlı kapı olarak görüyor.. adam 3 sene oynayacak, dünyanın parasını alacak, sonra da arkamızdan konuşacak.. hiç gelmesin daha iyi o paraya daha genç ve yeteneklilerden 5 tane aılnır. Olmadı hazard gelir, en kötü ihtimal bursa dan adam alırız..

godin, hayalim yaa daha 24 yaşında ve bonservisi elinde gelse ne olur.. bilica kazmasından kurtuluruz. Gözümün önünden gitmiyor o çift vuruş pozisyonu..
    sağlam adam almış oluruz hem de lugano nun hemşehrisi iyi anlaşırlar takımda...

• bu adama inanmayın yalan söylüyor antuda bir dünya yalan söyledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zone

bu adama inanmayın yalan söylüyor antuda bir dünya yalan söyledi

Resmi sirede yayınlanmadıkça hiçbir habere inanmamak lazım.Bu ve bunun gibilere inanmak onlara maşa olmaktan farksız.
  • RONALDİNHO FENERBAHÇEDE OYUNCUYLA VE KLÜBÜ MİLANLA HER KONUDA ANLAŞILDI SÖZLEŞME 3 SENELİK OLACAK.RESMİ AÇIKLAMA BU HAFTA İÇİ YAPILACAK

Krasic için Juventus masadan çekildi ancak ciddi talipleri var Roma ve Lyon ısrarlılar

Hazard,Baptista,Kanoute ve Balázs Dzsudzsák ile ilgilenmiyoruz

Yeni twettler gelmiş.Sırasıyla son 3'ü. Ronaldinho'yu bize getirmiş adam ama resmi siteden açıklama gelmedikçe inanmayalım bence.
  • bulgar gazteleride, berbatovu bursadan sonra , fenere getirme derdinde
  • Bu efsane duyumcu konuyu açan arkadaşın kendisi olmasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AragorN@MIK

quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Ronaldinho

en azından fenerbahçe ve ronaldinho isimleri yanyana gelebiliyor.
    gs ve ronaldinho haberini yanyana bile okuyamıyoruz.O kadar da sallanmayacağını yalancı gazetelerde biliyor

Evet o kadar sallanmayacağını yalancı gazetelerde biliyor.

Efsane Duyumcu Tweeterdan Açıkladı Fenerbahçe Transfer Listesi

• quote:

Orijinalden alıntı: FühreR59

Bu efsane duyumcu konuyu açan arkadaşın kendisi olmasın...

Aynen arkadaşım burada ciddi twitter popülerliği kokusu alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: UruKai

ronaldinhoyu duyunca transferden soğuyan ve heyecanlanmıyan bir tek ben miyim? ona harcanan zamana yazık yahu

benden aynı fikirdeyim ona verilecek paraya 2 tane gelecek vaaden oyuncu alınabilr
  • Ronaldinho filan gelmez gelmesinede,ne ronaldinhosu,gelmesin demekte,bana az saçma geliyor nedense:)

Ronaldinho la bu,yemişim gencini,yaşlısını
  • Duyumcunun sayfasından alıntı;

Türkiye saati ile 17:00 da Miloš Krasić'i yeni transferimiz gözüyle izleyebilirsiniz bu iş bir kaç saat önce bitti

Ne diyo bu ya
  • sıkıyor bi yerlerinden itibar etmeyiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAY

Ronaldinho filan gelmez gelmesinede,ne ronaldinhosu,gelmesin demekte,bana az saçma geliyor nedense:)

Ronaldinho la bu,yemişim gencini,yaşlısını

+1
  • Yakında Duyumculuk diye bir meslek çıkar ortaya bu ne yaw efsane duyumcu :D
  • kullanıcı adı yaralı styla tam efsane
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz58

kullanıcı adı yaralı styla tam efsane

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.