Şimdi Ara

Efsane Dönerci Beyazıt Dürüm Büfe yi bilen yol tarifi verebilir ki?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar selam. Beyazittayim hafta ici yada bi cumartesi giderim diye arayayim yerini diye bakindim ama bulamadim yeri. Bilen varsa tarif edebilir mi yerini? Otelleri felan gordum internetteki anlatimlardan ama denk gelmedim herhalde, mobilde oldugum icin iyi arayamamista olabilirim.

Bu arada mekanin doneri icin istanbulda yenilebilecek en iyi donerlerden oldugu soyleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• berquay kullanıcısına yanıt
    Selamlar...Dürüm Büfe için duyduklarınını eksiği vardır fazlası yoktur...Gerçekte ilk üçtedir.Adrese gelince beyazıt tramvay istasyonunun laleli istikametinde olan çıkışından çıktıktan sonra kumkapı ya doğru inen Tiyatro caddesine yönel...Ve President hotel'e gelmeden sağdaki sokağa sapın ve az ilerde sağ köşede efsane ile karşılaşın.Yalnız Pazar hariç diğer günler 12:00-15:00 arası gitmek lazım.
  • Danışıklı dövüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: stuka23

Selamlar...Dürüm Büfe için duyduklarınını eksiği vardır fazlası yoktur...Gerçekte ilk üçtedir.Adrese gelince beyazıt tramvay istasyonunun laleli istikametinde olan çıkışından çıktıktan sonra kumkapı ya doğru inen Tiyatro caddesine yönel...Ve President hotel'e gelmeden sağdaki sokağa sapın ve az ilerde sağ köşede efsane ile karşılaşın.Yalnız Pazar hariç diğer günler 12:00-15:00 arası gitmek lazım.

Yanlışlıkla yedim sanırım ordan.Çok güzeldi ama hala tadı damağımda.
  • Evet gerçekten güzeldir döneri. Ama ben Aksaraydaki dönerci Sadık'ı daha çok beğeniyorum orayı da tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Böck

Evet gerçekten güzeldir döneri. Ama ben Aksaraydaki dönerci Sadık'ı daha çok beğeniyorum orayı da tavsiye ederim

Yerini tarif eder misin birde yaptak doner mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

Danışıklı dövüş

Arkadas bufenin sahibi ben garson sende bulasikcisin aciklayalim artik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 yıl orda okudum Basri'den başka dönerciye gitmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pizza Hot

4 yıl orda okudum Basri'den başka dönerciye gitmedim

Adres lazim adres, acik adres verirsen bizde baska yere gitmeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: berquay

quote:

Gedikpaşada, Ciğerci Basri de herkes gösterir. Tramvaydan inince sağdaki büyük sokak, sokağın başnda Burger King var biraz aşağıya inince sağda ufak bir yer zaten önündeki döner kuyruğundan fark edersin. Ciğer de yapıyorlar ama ben sevmiyorum
  • Pizza Hot kullanıcısına yanıt
    Birde kapalıçarşıdaki dönerci şahin ustayı övdüler.http://www.gittimyedim.com/2012/04/donerci-sahin-usta-beyazt-istanbul.html
  • Lan siz ağızınızın tadını bilmiyorsunuz aksarayda pilavcı kardeşler(Martıcı kardeşler de denebilir) en iyisidir.Ortam pek nezih değil ama olsun bir yarım martı yeyin.
  • Arkadaşlar ben kapalıçarşı esnafı olarak dönerci şahini önermiyorum. Ufak pideye tadımlık bol baharatlı döner koyuyor 12 lira idi yanlış hatırlamıyorsam. Deniz büfe vardı mis. 8 lira beyazıtın bana göre rn iyi dönercisi ama maalesef tadilat var şu an. Şimdilik yer yok iyi döneri olan

• Paco de Lucia kullanıcısına yanıt
    Dürüm büfe de mi tırt hocam? Yada ciğerci basri?
  • quote:

İsmi öyle. Sadece döner var başka hiç bir şey yok boş dükkan

• quote:

Orijinalden alıntı: Paco de Lucia

quote:

İsmi öyle. Sadece döner var başka hiç bir şey yok boş dükkan

Hocam zaten döner yemek için gideceğiz, döneri iyi mi onu de sen :)
  • quote:

Birde kapalıçarşıdaki dönerci şahin ustayı övdüler.http://www.gittimyedim.com/2012/04/donerci-sahin-usta-beyazt-istanbul.html

Bilmiyorum oraya da gitmedim hiç ama biri aksaraydaki Pilavcı Kardeşleri söylemiş, aman diyorum uzak durun. Berbat ötesi döneri.
  • Özkilise gidin lahmacun yiyin daha efsane
  • quote:

quote:

quote:

Gedikpaşada, Ciğerci Basri de herkes gösterir. Tramvaydan inince sağdaki büyük sokak, sokağın başnda Burger King var biraz aşağıya inince sağda ufak bir yer zaten önündeki döner kuyruğundan fark edersin. Ciğer de yapıyorlar ama ben sevmiyorum

Dostum Kadırgalı mısın

• Daha geçen gün Dürüm büfe den dürüm döner yedim ve beğenmedim. Damak zevkime güveniyorum.. Yani sizi şaşırtıp "oyhşş damağım çatladı" diye triplere sokacak bir döner değil. Ortalamanın 1 tık üzerinde o kadar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.