Şimdi Ara

Efsane Dönerci Beyazıt Dürüm Büfe yi bilen yol tarifi verebilir ki? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: berkaytaskin

quote:

Orijinalden alıntı: Pizza Hot

quote:

Orijinalden alıntı: berquay

quote:

Orijinalden alıntı: Pizza Hot

4 yıl orda okudum Basri'den başka dönerciye gitmedim

Adres lazim adres, acik adres verirsen bizde baska yere gitmeyiz

Gedikpaşada, Ciğerci Basri de herkes gösterir. Tramvaydan inince sağdaki büyük sokak, sokağın başnda Burger King var biraz aşağıya inince sağda ufak bir yer zaten önündeki döner kuyruğundan fark edersin. Ciğer de yapıyorlar ama ben sevmiyorum

Dostum Kadırgalı mısın

Çemberlitaş mezunuyum

• quote:

Orijinalden alıntı: Şair-i Maderzat

Daha geçen gün Dürüm büfe den dürüm döner yedim ve beğenmedim. Damak zevkime güveniyorum.. Yani sizi şaşırtıp "oyhşş damağım çatladı" diye triplere sokacak bir döner değil. Ortalamanın 1 tık üzerinde o kadar.

Damağını çatlatan bir döner yedin mi istanbulda? Ben samsunda yedim lezzet diye bir yerde dürüm, birde marmaris marina da la fortune barış ustada. Şimdi istanbulda arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berquay

quote:

Orijinalden alıntı: Şair-i Maderzat

Daha geçen gün Dürüm büfe den dürüm döner yedim ve beğenmedim. Damak zevkime güveniyorum.. Yani sizi şaşırtıp "oyhşş damağım çatladı" diye triplere sokacak bir döner değil. Ortalamanın 1 tık üzerinde o kadar.

Damağını çatlatan bir döner yedin mi istanbulda? Ben samsunda yedim lezzet diye bir yerde dürüm, birde marmaris marina da la fortune barış ustada. Şimdi istanbulda arıyorum.

Anadolu yakasinda Bayramoglu döner var. Kapisinda sira oluyor ve kocaman mekân. Istanbul un tartismasiz en iyi döneri bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.