Şimdi Ara

[EFSANE BAŞLADI] GODZİLLA TÜRKİYE TOPRAKLARINA KAMP KURDU. (366. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
7.332
Cevap
78
Favori
196.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
276 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nallart

quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

quote:

HERKESE SELAMÜNALEYKÜM

Değerli kardeşlerim bu sene inanılmaz şeyler bekliyorum. Geçen sene el nino etkisinde geçen ama aynı zamanda efsaneler efsanesini kıl payı kaçırdığımız ne olduğu belirsiz bir yıldı. O yıl benim anı defterimde hiç de hoş kelimelerle yer almıyor. Ama o yılın tek iyi bir yanı var. ODA O YILIN BİZE 2017 Yİ MÜJDELEYEN YIL OLMASI. TEK HALTA YARADIĞI ŞEY O OLDU. YANİ DEMEM O Kİ BU YIL ÖYLE ŞEYLER OLMASINI BEKLİYORUM Kİ SOKAĞA ÇIKAR ÇIKMAZ KAR ALTINDA EZİLME TEHLİKESI YAŞAYANLAR BİLE OLACAKTIR. 10 SANİYE İÇERİSİNDE YAKLAŞIK 5 CM KAR BIRAKAN KAR FIRTINALARI OLACAK VE GODZILLA BU ÜLKEYE İKİNCİ BİR DARBE GİRİŞİMİ YAPACAKTIR. VE KANIMCA BU DARBE GİRİŞİMİ GERCEKLESECEK. GODZILLA YÖNETİMİ BİR SÜRELİĞİNE ELE GEÇİRECEKTİR. SOKAGA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDECEKTİR. VE BUNUNLA KALMAYIP SOKAĞA CIKMAYANLARI BİLE YA DONDURACAKTIR YA DA EVLERİNİ BAŞINA YIKACAKTIR. BÖYLE ÜZÜCÜ DURUMLAR OLMASI MUHTEMELDIR. ŞİMDİDEN ALLAH GODZILLA YA GÜÇ KUVVET VERSİN. ARTIK BENİM İÇİN YAVAŞ YAVAŞ AKTİFLİK ZAMANI GELMİŞTİR.

Her sene yaz aylarında aynı boş vaadlerini verirsin.2 metre yağacak 1 metre yağacak.

yağan 15 20cm çakma godzilla.

Cem Uzan 2 oldun foruma.

1 Ocak 2015 ve 17 Şubat 2015 sistemleri seni susturmaya yeterde artar SAYGIDEĞER TROLL KARDEŞİM. INANCIN OLSUN Kİ GODZILLA GEÇEN SENEDEN EN ÇOK SANA KIRGIN VE BUNUN BEDELİNİ EN ÇOK ÖDEYECEK OLANLARDAN BİRİNİN SEN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. BU YÜZDEN GODZILLADAN TEMENNİM SENİ BİR GÜZEL OPMESIDIR

onu dün adminler öpmüş zaten, forumun neşe kaynağı yav

• Kışın kar yağacak xD
  • nallart usta godzilla geliyor mu bu sene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Beter Ali

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Beter Ali

quote:

HERKESE SELAMÜNALEYKÜM

Değerli kardeşlerim bu sene inanılmaz şeyler bekliyorum. Geçen sene el nino etkisinde geçen ama aynı zamanda efsaneler efsanesini kıl payı kaçırdığımız ne olduğu belirsiz bir yıldı. O yıl benim anı defterimde hiç de hoş kelimelerle yer almıyor. Ama o yılın tek iyi bir yanı var. ODA O YILIN BİZE 2017 Yİ MÜJDELEYEN YIL OLMASI. TEK HALTA YARADIĞI ŞEY O OLDU. YANİ DEMEM O Kİ BU YIL ÖYLE ŞEYLER OLMASINI BEKLİYORUM Kİ SOKAĞA ÇIKAR ÇIKMAZ KAR ALTINDA EZİLME TEHLİKESI YAŞAYANLAR BİLE OLACAKTIR. 10 SANİYE İÇERİSİNDE YAKLAŞIK 5 CM KAR BIRAKAN KAR FIRTINALARI OLACAK VE GODZILLA BU ÜLKEYE İKİNCİ BİR DARBE GİRİŞİMİ YAPACAKTIR. VE KANIMCA BU DARBE GİRİŞİMİ GERCEKLESECEK. GODZILLA YÖNETİMİ BİR SÜRELİĞİNE ELE GEÇİRECEKTİR. SOKAGA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDECEKTİR. VE BUNUNLA KALMAYIP SOKAĞA CIKMAYANLARI BİLE YA DONDURACAKTIR YA DA EVLERİNİ BAŞINA YIKACAKTIR. BÖYLE ÜZÜCÜ DURUMLAR OLMASI MUHTEMELDIR. ŞİMDİDEN ALLAH GODZILLA YA GÜÇ KUVVET VERSİN. ARTIK BENİM İÇİN YAVAŞ YAVAŞ AKTİFLİK ZAMANI GELMİŞTİR.

NALLART ÖF

HER SENE BOŞ YAPIYORSUN YOK KAFAMIZA TANRILAR KAR MIÇACAK

YOK GODZİLLA GELDİ YOK GODZİLLA VİZE ALIYOR YOK KAMP KURDU

HER SENE DEDİKLERİNİN %90I ÇIKMIYOR

NEYİN KAFASI ABİ BIRAK BU İŞLERİ

Tutmayan bir konum oldu oda sizin gibi troller yüzünden. GODZILLA İÇİMİZDE BU KADAR HAİN OLMASINA DAYANAMADI VE KIRILDI. KENDİSİYLE GEÇEN AY SIBIRYADA YAPTIĞIM GÖRÜŞMEDE SAÇMA AÇIKLAMA YAPMAYACAĞIM TABİKİ. AMA GEÇEN SENE KAPIKULE DEN VITEZ KIRAN GODZILLA NIN ASIL SEBEPLERI BOL TROLL BULUNMASIYDI. AMA GODZILLA BU SENE GEÇEN SENENIN ACISINIDA CIKARACAKTIR. VE HEPIMIZI KARIN İÇİNE GOMECEKTIR. DOST DÜŞMAN FARKETMEZ. HEPİMİZİ DEĞERLİ KARDEŞİM. BUNA TÜM BENLIGIMLE İNANIYORUM

Yav he he

Atıp tutup ilgi çekiyorsun anca

KARDEŞİM RUH VE ZİHİN SAĞLIĞI ( PSİKİYATRİ) BÖLÜMÜNE SENİ YÖNLENDİRMEK İSTEMEM AMA SANKİ BAŞKA DÜNYALARIN ADAMI OLMUŞSUN GİBİ. GİTMİŞSİN KAYBOLMUSSUN.

Bu ne bicim konu

• Nallart o değilde istanbulda son bahar tam anlamıyola ne zaman gelecek hava hala sıcak. Ne zman soğuacak iyice.
  • Sehmistanın yavaşça imzasına bakın ve yaşını görün,sonra zaten cevap yazmazsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonbahar ne zaman gelecek nallart ? hırkayla kazakla falan çıkacağımız dönemler
  • uppppss
  • winter is coming..
  • goodzillayı gördüm tam anlamıyla şoktayım(DİKKAT GECE RÜYANIZA GİREBİLİR)
  • adanadan selamlar. hava 30 derece. kış hiç gelmeyecek buralara artık galiba.

• winter is going going.Ne comingi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

quote:

HERKESE SELAMÜNALEYKÜM

Her sene yaz aylarında aynı boş vaadlerini verirsin.2 metre yağacak 1 metre yağacak.

yağan 15 20cm çakma godzilla.

Cem Uzan 2 oldun foruma.

1 Ocak 2015 ve 17 Şubat 2015 sistemleri seni susturmaya yeterde artar SAYGIDEĞER TROLL KARDEŞİM. INANCIN OLSUN Kİ GODZILLA GEÇEN SENEDEN EN ÇOK SANA KIRGIN VE BUNUN BEDELİNİ EN ÇOK ÖDEYECEK OLANLARDAN BİRİNİN SEN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. BU YÜZDEN GODZILLADAN TEMENNİM SENİ BİR GÜZEL OPMESIDIR

Bu kış için güzel haberlerin vardır umarım Bu kış çok sert bekliyoruz diyorlar havabilimciler özellikle istanbul için

• Free bumpp

• çok değil bir kaç aya güzel haberlerini bekliyoruz usta
  • Hala bu adamın bu konularının bu kadar tutması çok garip. Enes Batur'u görmek için izdiham yaratan veletler gibisiniz hala şuna prim yaptırıyorsunuz herifin dediklerinin hiçbiri olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 18 Ekim 2016; 20:10:15 >
  • Yalancıyı godzılla kovalasın mı

• Bu sene cok sakiniz. 13-14 aralik gibi kopabiliriz...

• barantula kullanıcısına yanıt
    Kopma olmasa da yağdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.