Şimdi Ara

Efor Giyim indirim kuponları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
4.607
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DonanımHaber kullanıcılarına özel, 30 Kasım 2015 tarihine kadar geçerli indirim kuponlarının detayları aşağıdaki gibidir.

shop.efor internet sitemizden yapılacak
    minimum 350 TL'lik alışverişe 50 TL sepet indirimi, kupon kodu: DH_350
    minimum 400 TL'lik alışverişe 75 TL sepet indirimi, kupon kodu: DH_400
    minimum 450 TL'lik alışverişe 100 TL sepet indirimi, kupon kodu: DH_450

Gündelik, iş hayatı, özel gün... tüm erkek giyim ürünü ihtiyaçlarınız için...

Yeni fırsatlar ve kampanyalar eklendikçe duyurulacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efor_giyim -- 16 Ekim 2015; 18:57:51 >

• ilk takım elbisemdir efor. Çok iyidir. Fakat pahalı. 400 liraya ceket mi olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalıpları çok iyi ama gereksiz pahalı blezer ceket alayım dedim sormaz olaydım en ucuzu 580 tl demezmi girmemle çıkmam bir oldu.

• Kaptım 5 adet

• 2 büyük dolabın 1 tanesi resmi kıyafetlerle dolu ve çoğu da fabrika, kiğılı, network, beymen gibi markalarla dolu ve en kötüleri de altınyıldız, süvari ve crispino gibi markalar.

Son 2 ay içerisinde %100 yün olan Beymen takım elbiseyi mağazadan 450 TL'ye, 2 adet fabrika ceketi ise 250 TL'ye alabiliyorken Efor'un önünden geçmemiz için sebep söyleyebilirmisiniz ?
  • 150 tl verilmez o ceketlere neyin kafasını yaşıyorsunuz

Ramsey Klasik Ceket 160398 HG20A61 Ceket (270 tl ye almıştım bu fiyata bir daha bulsam yine alırım )
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

150 tl verilmez o ceketlere neyin kafasını yaşıyorsunuz

Ramsey Klasik Ceket 160398 HG20A61 Ceket (270 tl ye almıştım bu fiyata bir daha bulsam yine alırım )

quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

2 büyük dolabın 1 tanesi resmi kıyafetlerle dolu ve çoğu da fabrika, kiğılı, network, beymen gibi markalarla dolu ve en kötüleri de altınyıldız, süvari ve crispino gibi markalar.

Son 2 ay içerisinde %100 yün olan Beymen takım elbiseyi mağazadan 450 TL'ye, 2 adet fabrika ceketi ise 250 TL'ye alabiliyorken Efor'un önünden geçmemiz için sebep söyleyebilirmisiniz ?

@yenerbalcı
    @RevivaL

Merhabalar,
    Geri bildirimleriniz çok kıymetli, teşekkür ederiz.
    Fiyat konusu elbette kişisel görüşleriniz.

Ama müşteri gözüyle bir eleştri diye düşündüğümüzde de;
    Fiyat politikası şirket yönetiminin tercihi, biz çalışanların bu konuda elinden pek bir şey gelmiyor.

• xxl varmı
  • SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    Hangi ürün için sorduğunuzu öğrenebilirsem bilgi vereyim.

Gerçi yukarıda vermiş olduğum linkten ürünleri incelediğinizde renk bedenleri detaylı olarak kendiniz de görebilirsiniz.
    Ürün sayfalarında renk adına tıkladığınızda hemen altında şu anda stokta olan bedenleri görünür olacaktır, bu şekilde kontrol edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar ben bu kampanyadan ürün aldım ama yeni alacak arkadaşlara tavsiye etmem. Zira aldığım takım elbiseyi efor mağazasında tadilat yaptıramıyorum. Fabrika, Beymen grubunda ise bu tip şeylerde hiçbir şekilde karşılaşmadım. Mağazaya gidip istediğim şekilde tadilat yaptırdım. Onların sitelerindede fiyatlar uygun. O yüzden telefona çıkan beyfendinin ''yeaaa ama internette fiyatlar uygun o yüzden tadilat falan parayla olur ancak'' sözüde komik geliyor. Efor neyin tribini atıyor anlamış değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conixite -- 20 Ekim 2015; 16:39:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conixite

Arkadaşlar ben bu kampanyadan ürün aldım ama yeni alacak arkadaşlara tavsiye etmem. Zira aldığım takım elbiseyi efor mağazasında tadilat yaptıramıyorum. Fabrika, Beymen grubunda ise bu tip şeylerde hiçbir şekilde karşılaşmadım. Mağazaya gidip istediğim şekilde tadilat yaptırdım. Onların sitelerindede fiyatlar uygun. O yüzden telefona çıkan beyfendinin ''yeaaa ama internette fiyatlar uygun o yüzden tadilat falan parayla olur ancak'' sözüde komik geliyor. Efor neyin tribini atıyor anlamış değilim.

quote:

Arkadaşlar ben bu kampanyadan ürün aldım ama yeni alacak arkadaşlara tavsiye etmem. Zira aldığım takım elbiseyi efor mağazasında tadilat yaptıramıyorum. Fabrika, Beymen grubunda ise bu tip şeylerde hiçbir şekilde karşılaşmadım. Mağazaya gidip istediğim şekilde tadilat yaptırdım. Onların sitelerindede fiyatlar uygun. O yüzden telefona çıkan beyfendinin ''yeaaa ama internette fiyatlar uygun o yüzden tadilat falan parayla olur ancak'' sözüde komik geliyor. Efor neyin tribini atıyor anlamış değilim.

Merhaba,

Bu kampanyadan yaptığınız alışveriş hangisi öğrenebilir miyim?

Ayrıca az önce telefon açtığınızda konuştuğunuz kişi bendim ve size ''yeaaa ama internette fiyatlar uygun o yüzden tadilat falan parayla olur ancak'' gibi bir şey de söylemedim??
    Hatta internet sitemizle - mağazalarımızda fiyatlar AYNI dedim.

İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde tadilat için mağazaya yönlendirdiğimizde çeşitli karışıklıklar olabiliyor.
    Olumsuz bir durumda müşteri mi doğru söylüyor - mağaza personeli mi noktasına varan örnekler yaşandı.
    Bu sebeple internet üzerinden yapılan alışverişte tadilat için mağazaya yönlendirme yapmıyoruz.

Lütfen konuyu manipüle etmeyin.

• ne zaman girip baksam 100 150 liralık takımlar stokta yok hep. öyle bir iki ürün de değil bi sürü. fyiata göre sırla diyorum ilk 10 15 uygun fiyatlı ürün hiç stokta yok. amaç nedir bunda stokta yoksa niye oraya koyuyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

ne zaman girip baksam 100 150 liralık takımlar stokta yok hep. öyle bir iki ürün de değil bi sürü. fyiata göre sırla diyorum ilk 10 15 uygun fiyatlı ürün hiç stokta yok. amaç nedir bunda stokta yoksa niye oraya koyuyorsunuz

Merhaba,

Bir ürünün tekrar üretilme ihtimali her zaman var ve çeşitli eski ürünlerin de yeniden üretildiği oluyor.
    Bu sebeple tükenmiş olsa bile "stokta tükenmiştir" ibaresiyle listelenmeye devam ediyor.

Size önerim "stokta olanlar" kutucuğunu işaretleyerek fiyata göre sıralamanızdır.
    Bu şekilde sadece satın alınabilir durumda olan ürünleri görmüş olacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efor_giyim

quote:

ne zaman girip baksam 100 150 liralık takımlar stokta yok hep. öyle bir iki ürün de değil bi sürü. fyiata göre sırla diyorum ilk 10 15 uygun fiyatlı ürün hiç stokta yok. amaç nedir bunda stokta yoksa niye oraya koyuyorsunuz

Merhaba,

Bir ürünün tekrar üretilme ihtimali her zaman var ve çeşitli eski ürünlerin de yeniden üretildiği oluyor.
    Bu sebeple tükenmiş olsa bile "stokta tükenmiştir" ibaresiyle listelenmeye devam ediyor.

Size önerim "stokta olanlar" kutucuğunu işaretleyerek fiyata göre sıralamanızdır.

iyi de hocam işin esprisi de orda zaten. görünen takım elbise sayısı 147. stokta olanlara basınca 79. yani yarsınıdan fazlası yok. ayrıca stokta olanlar 200 lirada başlıyor oysa olmayanlar 100 150 tl civarı. neyse siz bilirsiniz tabi. ben bunu bir kaç kere görünce artık girip bakmıyorum siteye. nasılsa ucuz ürün yok diye

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,

iyi de hocam işin esprisi de orda zaten. görünen takım elbise sayısı 147. stokta olanlara basınca 79. yani yarsınıdan fazlası yok. ayrıca stokta olanlar 200 lirada başlıyor oysa olmayanlar 100 150 tl civarı. neyse siz bilirsiniz tabi. ben bunu bir kaç kere görünce artık girip bakmıyorum siteye. nasılsa ucuz ürün yok diye

Sizi gayet iyi anlıyorum.
    Fiyat konusuyla ilgili yukarıda da serzenişte bulunan arkadaşlar oldu,
    fiziki mağaza müşterilerimizden de zaman zaman benzer geri bildirimler alıyoruz.

Fiyat politikası olarak genelde çok dipte fiyatlara sahip bir marka değiliz.
    Marka ismi vermeden, her AVM'de mutlaka mağazalarını görebileceğiniz, 20 TL'ye gömlek bulunabilinen bir ürün grubuna sahip değiliz çünkü.

Örneğin;
    Sezon başlangıcında gömlek fiyatlarımız 175 - 250 TL arasında,
    Sezon sonuna gelindiğinde indirimlerle bu rakamlar 80 TL'lere kadar iniyor.
    Eski yıllara ait ürünler de 40 TL'lere kadar bulunabiliyor.
    Bu fiyat politikası tüm ürün gruplarımız için geçerli, (Takım elbiseler için de aynı mantık var)

Özetle; çok fazla ucuz ürün görebilmek mümkün olmayacaktır.
    Burada yayınladığımız gibi indirim kuponlarıyla bu şikayeti bir nebze olsun azaltmaya çalışıyoruz.

• hocam şu ürün "Efor C 422 Erkek Ceket 16K318C422" indirimlerle birlikte 200-250 bandına inerse haber ver bana özelden.
    yani varsa öyle bir hizmetiniz memnun olurum :)
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Ayrıca az önce telefon açtığınızda konuştuğunuz kişi bendim ve size ''yeaaa ama internette fiyatlar uygun o yüzden tadilat falan parayla olur ancak'' gibi bir şey de söylemedim??

İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde tadilat için mağazaya yönlendirdiğimizde çeşitli karışıklıklar olabiliyor.
    Olumsuz bir durumda müşteri mi doğru söylüyor - mağaza personeli mi noktasına varan örnekler yaşandı.
    Bu sebeple internet üzerinden yapılan alışverişte tadilat için mağazaya yönlendirme yapmıyoruz.

Beyfendi ben sizden bahsetmiyorum. Sizden önce Ankamall Efor şubesini aradım ordan böyle bir cevap aldım. İsterseniz teyit edebilirsiniz.

• Beyfendi ben sizden bahsetmiyorum. Sizden önce Ankamall Efor şubesini aradım ordan böyle bir cevap aldım. İsterseniz teyit edebilirsiniz.

Sorulan sorulara elimden geldiğince dürüst cevap vermeye çalışıyorum.
    Çünkü kendim de müşteri olduğum zaman kopyala/yapıştır cevap verilen durumlardan hoşlanmıyorum.
    Ankamall mağazamızdan bu şekilde bir cevap verildiyse, kendilerinden açıklama istenecektir, buna şüpheniz olmasın.

Orijinalden alıntı: mssanli

hocam şu ürün "Efor C 422 Erkek Ceket 16K318C422" indirimlerle birlikte 200-250 bandına inerse haber ver bana özelden.
    yani varsa öyle bir hizmetiniz memnun olurum :)

Burada kastettiğim "bir nebze olsun azaltma" öyle bir şey değildi elbette. :)
    İndirimi kişi bazlı özelleştiremiyoruz.
    Ama yapılabilecek - mümkün olan bir şey varsa da, burada yayınladığım gibi indirim kuponlarıyla sunmaya çalışıyoruz.

• efor_giyim E kullanıcısına yanıt
    Genel olarak arda turan ı reklam yüzü yapmış bir firmasınız. bunun üzerinden bilinirliğiniz arttı(benim fikrim tabiki.) Ama Beymen 2 takımı 800 tl ye satışa sunabiliyorken, biraz pahalıyız cümlesi komik olmuş.

Ramsey (bana göre o kadar ederi yok ama) 450+ tl 95% yün

beymen 100% yün sunabiliyorken (600 tl)

Damat Tween 100% yün 375 +

sarar vs vs vs

sizin takımlarınız ise %65 yün %35 pol 699 tl biraz olmamış gibi.

hangi marka düzeyi (vakko, hugo boss, prada ya göre mi ucuzsunuz firma olarak) ile kıyasladığınızı söylerseniz en azından o fiyat bandına bakma şansımız olur.

bu arada nadir bulunan bir firmasınız. çoğu avmde vs yoksunuz yada kıyıda köşede bulunuyorsunuz. bunlar hep eksilerdir.

(bana göre kiğılı(abdullah kiğılı yı bundan ayrı tutuyorum), hatemoğlu gibi markalarla eş değer gibi gözüküyor pazarda.

kalite orta sınıf fiyat ise üst sınıf.

konunun siz çalışanlarla alakası yoktur, şirket politikasını uygulamak zorundasınız

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Beyfendi ben sizden bahsetmiyorum. Sizden önce Ankamall Efor şubesini aradım ordan böyle bir cevap aldım. İsterseniz teyit edebilirsiniz.

kabahaitin büyüğü sende,

iade et gitsin, ne bulaşıyon tok satıcılara,paranla rezilmi olcan.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.