Şimdi Ara

EEM için macbook m1 olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler başlıkta da gördüğünüz üzere elektrik elektronik mühendisliği için macbook air m1 8gb kullanılırmı? Açıkcası macos un basitliği ve hızlılığı çok işime yarıyor. O yüzden windows bir pc ye geçmek istemiyorum ama mühendislik programları macte açılmaz gibi söylentiler dolanıyor ortada. Sizden ricam bu işten anlayan birisi bu konuya açıklık getirebilirmi?

• Öyle aman aman bir mühendislik programı kullanılmıyor kullanılsada genelde crackli kullanman gerekecek o yüzden mac almaman lazım ancak slayt pdf takibi için tablet çok daha iyi oluyor tavsiyem önce güzel kalemli bir tablet al ipad pro olabilir sonra ihtiyaç olursa giriş seviye ofis laptopu tarzı thinkpad gibi bir laptop alabilirsin he ben oyun oynuyacam çizim yapcam fln dersen yine yüksek ekran kartlı bir windows laptop alman lazım mac her türlü mantıksız.

• rayli82 kullanıcısına yanıt

Abi şimdi bende m1 8gb MacBook Air olduğu için sordum yani benim windows pc almam şartmı ya macden halledememmi işlerimi?

• TheOneWhoKnocks0 kullanıcısına yanıt

Hocam elinde varsa git bir bak ezbere ürün alma ihtiyaca göre elindekini satıp tablet alabilirsin ki göreceksin öyle olacaktır.Sen yine ezbere hareket etme zaten direk olarak ihtiyacın olmayacak ihtiyacını belirlediğinde ona göre hareket edersin.

Bilgisayar ihtiyacı genelde olmuyor tablet kalem ihtiyacı oluyor bilgisayar ihtiyacı olursa bu mac olmuyor yüksek gpulu oyuncu laptopları oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    macbook m1 ile yazılım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.