Şimdi Ara

Edwird'in Bulabildiğim Hikayeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
81
Favori
9.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Insaat

    babam eve asagi kata su akio diye bi usta getirdi tamir etmesi için ve usta bisi lazim demis nalbuir den gidip alalim demis babamda tamam beraber gidelim demis sonra evden cikmislar babam senin arabayla gidelim demis ustaya üstü pis diye ustanin ustada kizarmis bozarmis strese girmis alinmis gururuna yedirememis bunu sonra alip muslugu eve gelmisler babam bi yere gitmiis geldiginde holun ortasinda kaka görmüüs bu nelan demis bunu bi insan yapamaz demis insan olamaz demis derken usta alaci bi tavirla abi isim bitti demis babam ustadan süphelenmis bize anlatti sonra biz olayi aydinlatmak için kakayi adli tipa gönderdik sonuclar bi hafta sonra gelmiisti ama bize bokun dnasiyla karsilastirmamiz için ustanin kan örnegi lazimdi sonra babamin aklina bi fikir geldi babam ustaya kolay gelsin dedi ustada saol dedi babamda ne anamami kufur ediosun dedi ve kafayi burnunun ortasina geçirdi.ama kan çikmadi benim aklimada bifikir gelmiisti bende ustanin lavaboya koydugu boyayi kafama döküp ulan bunu hangi öküz koydulan buraya dedim karsilik verincede var gücümle hayalarina geçirdim bom diye bi ses yumurtaliklari patlamisti ve pacalarindan kan geldi kan örneklerini alip adli tipa gönderdik ve 1 hafta sonra kanin tutmadigini gördük kakanin evimizdeki kopegimiz plakiye ait oldugunu ogrendik ama bu ustanin yarim oldugu gercegini degistirmezdi.babam zaten en basta bunu bi insan yapamaz demis anlayamadik ordan arkadaslar simdi bunlari yazma amacim adli tipa ailece tazminat davasi acmayi dusunuoruz.onerilerinizi bekliorum.

    Kopya Çekip Yakalandim, Dayagi Baskasi Yedi

    kimya dersinden yazilidaydik musa hoca en sert hocasiydi okulun bende bi suru kopya hazirlamistim sinav baslamisti bende kucuk kucuk kagitlar vardi baktigim kagidi on siraya dogru atiodum musa hoca geldi on siraya dogru egildi yerden bisiler topladi sonra bunlar ne hayvan diyip ferhatin kulagini patlatti ferhat hocam benim degil demeye calisioduki arkadan bitanede ben vurup obir kulagini patlattim artik duyamiycagi için bisi anlatamazdi hoca sen niye vuuruon hayvan dedi bende dikkatimin dagildigini izah edince anlayisla karsiladi sinavin sonunda akif herseyi gordugunu ve beni hocaya ispitliyecegini soledi bisiler yapmaliydim dusundum ve kimya dersinde akiften onca musa hocanin yanina giderek hocam akif itraf etti kopya kagitlari onunmus dedim hoca zincirini koparmis bir hayvan edasiyla yerinden kalkti veakifin uzerine dogru kostu akifde ayaga kalkip hocam noluyo derken musa hoca var ggucuyle akifin hayalarina gecirdi bom diye patlama sesi cikti ve akifin yumurtaliklari patladi sonra akif yerden kalkip hocam kopyanin bana ait oldugunu soylerken tam ben araya girip hocam annenize kufur etti dedim musa hoca bir hayvanin en hayvani yerine basilmiscasina hayvanca sesler cikartarak cenesinin altina gecirdi akifin akifin cenesi musa hocanin elindeydi
    ve bir gun cografya dersindeyiz bi anda kapi kirildi iceriye musa hoca ayisi girdi bana ddogru hayvani adimlarla geliordu hemen cebimdeki elektro shok aletimi cikarip hayalarina shok verdiim oraciga bayildi cografya hocasi naptin hayvan ddiye bagirdi ben kactiim ve 1 haftadan beri okula gidemiyorum sizce napmaliyim.

    dedem ve Ben

    benim bir dedem var allah kimsenin basina vermesin simdi geçen gün bir arkadasimla geziyordum bizim oradaki parkta önümüzden bir kiz geçiyordu arkadasla laf atalim dedik kiz bizim komsunun kiziymis daha yeni gördüm.neyse tam o sirada biz kizin pesinden giderken dedem çikti karsima.kiza bakti selam verdi benimle birlikte arkadasima da balgam atti. arkadasim aglayarak bana küfür etti bir daha seninle konusmayacagim nasil deden var senin dedi.dedem bana uzun zamandir balgam atar ama arkadasima ilk defa atti.daha önce baska bir forumda yardim istedim oradaki adminler bana önce tekme atti sonra tokatladi bende dedeme söyledim oranin edminlerini balgamiyla bogdu. ben de buraya geldim.
    Dedem ve Ben dedeme arkadasima yaptigi seyin onur kirici oldugunu söyledim ama dinlemedi bi balgam daha atti

    bana yardim edin bu dedemden nasil kurtulurum ben

    arka sirada oturan kizaran çocuk

    "arkadaslar, bizim sinifta en arka sirada oturan kabadayi, ülkücü bir çocuk var. çok utangaç bir sey ama ders bos, ben kizlarla kalem döndürme oynuyorum. kizlardan birisi bana "git arif'in yasini ögren" dedi. çocugun yanina gittim, çocuk kipkirmizi oldu. ben kahkahayla güldüm, kizlar da tabi. bütün sinif. hatta sonra o da siniftan çikti. bir çocuk bana "o çocugun arkadasi okul çikisi seni biçaklayacak" dedi. ben de babami aradim, çikista beni o aldi. yarin n'apicam? hep babam alamaz. okulun içinde de birsey yapar bu hayvan. yardim etsin biri pls."


    dershanedeki olay

    "tarih dersindeyiz. ben de en arkada oturuyorum. hoca yanima geldi, boynumdaki gümüse bakti eliyle. o bakarken de yandan bi' çocuk "ne kadar incecik. daha incesini bulamadin mi*" dedi. sonra kendisininkini gösterdi. ben de "oha! köpek zinciri!" dedim. sinif yarildi. hoca da bi' gülüyor, sonra çocuga bakip frenliyor. derken cocuk kizardi, kipkirmizi oldu ve hiphizli boynundaki zinciri çekip kopardi. ben de "kaçin! zincirini kopardi!" dedim. sinif bi' daha yarildi. çoccuk terlere karisti sinifta. sonra üzerime dogru gelip bana vurmaya çalisti ki hoca müdahele etti. "çikista görüsecegiz!" dedi. ben de hocayla çiktim dershaneden. hayvan herif, disarda ekmek biçagiyla bekliyordu. ne öneriyorsunuz arkadaslar?"

    yurttan izne geldigimde basima gelenler

    "cumartesi gunu yurttan izne ciktim ve eve aksam gittim evde babannemler teyzemler yengemler felan hepsi vardi beni hosladilar hep beraber oturuoruz misafir odasinda tv seyredioz adamin birinin arabasi bozuldu dedemde zenginin arabasi dagi tasi asar fakirinkide düz yolda sasar dedi kardesim güldü ve dede sen neler biliomussun dedi ondan sonra dedem kardesime dönerek ben neler bilirim neler dedi mesela senin kiz arkadasin da yok dedi kardesim kipkirmizi olmus bi sekilde önüne bakti sonra babannemde koya durumu kurtarmak icin vardir benim torunumun kiz arkadasi felan dedi kardesim biri beni vursunlan dercesine bakioyodu cünkü odada sadece dedemler yoktu teyzemler yengemler herkes bütün akraba nerdeyse derken zil çaldi ve kardesimle ayni okula giden kuzenim geldi içeri girdi herkes vavvv dercesine bakis yengem bi kabardi gurur duydu cocuguyla kulaginda küpe saclar riky martiin benim kardesim onu görgnce daha fazla kizardi ve ayaga kalkip ben bakkala gidiyorum dedi babannem hayir olmaz bak arif geldi hic bi yere gidemezsin diyip kapiyi tuttu ve dedem canalici vurusu yapti arif dedi ahmetin kiz arkadasi varmi arif bi kahkaha patlatti ve ya dedi ahmet utangac cocuk ya dedi öyle seyler yapamaz dedi dedem niyela utangac dedi arifde ya dedi gecende onlarin sinifindan tanidigim bi kiz teneffüste yanimda konusuoduk ahmet beni görünce yanima geldi dedi arif naber iyidir yigen dedim sonra yanimdaki seven dediki aaa sen bizim sinifta deilmisin dedi ahmet kipkirmizi oldu dedi sonra 11 e felan dedi kizta evet dedi bizim siniftasin demek ben seni hiç görmedim felan dedi dedi yani ahmet o derece anliycaginiz dedi ve kardesim yeterlan dedi 4 katta olan evimizin camindan atladi ve hastaneye giderken yolda öldü ben napiyim kuzenimi öldürmeyi düsünüorum ne diosunuz arkadaslar yardim edin önerilerinizi bekliyorum"

    minibüsteki olay

    "dedemle minübüse bindik dedem karsiya gidicekmis beraber gidelim dedi minübüste arkadasin birini gördüm konustum az sonra dedeme döndüm 10 dakka felan geçmedi sapik diye bi kadin bagirmaya basladi ve benim arkadas kadina arkadan pislik yaptigini ögrendik herkes yani bütün minübüs cocuk bana dogru geldi abi sen yardim et bana sahip cik felan dedi dedemde pislik seni diyip cocugun yüzüne tükürdü cocuk dedeme bu yaptigin onur kirici ve bu amerikada suc sayilir diyodu agzini acip dedem agzina tükürdü cocuk sofore minübüsü durdurunlan diye bagirdi tacizz edilen kadinda kocasini aramis münübüsün arkasinda bi araba kadinin 4 cocugu ve kocasi münübüsün tekerine ates ettiler münübüsdekiler sofere sakin durma bu cinayet olur dediler arkadas yusuf yusuf oldu ve tam kopruden gecerken cocuk cami kirip atlioduki dedem ayagindan tuttu ve adamlar cocugun kafasina vura vura öldürdüler dedem simdicocugun ölümünden kendini suclu buluyo sizce ne yapmam lazim önerilerinizi bekliorum"

    kütüphane

    geçen gün kütüphaneye gittim bi kaç isim vardi nese derken o kzi gördüm yüzüne bakmaya kiyamassiniz ya soonra napsam ne etsem dedim iice daraldim konusmaliydim onla diye düsündüm ama çok utaniydum bi yandan hatta bunlari düsndükçe kipkirmizii oldum bi yandan sonra gitti bi masaya oturdu çaliyidou bende kitaplara bakar gibi yapip onu kesiyodum bi yndanda ne konussam diye düsünüyodum nese neolcaksa olsunllan dedim ve cesaretimi toplayip gittim kizin yanina otrdm ve bütün söliceklerimi unuttum sonra ne çalisiyosunuz dedsm istatistik ama bundan size ne dedi yerindibine grdim biri beni vursunlan diye içimden bagirdim sonra biraz daha zorladim kib diyip çiktim simdi naptim lan ben diye kafami duvarlar vruyorm biri de manyakkarizma yapmissin aslinda dedi acaba son anda çikip gidincemi karzma ypmis olabilirm off ya kafam çok karisik sizce napmalyim önerileriniz bekliyrm

    dayak

    dedemi annem evden atmaya çalisti bi kere ama dedem istemedi.annem babasini çok seviyor.bir gün anneme dedimki bu evden ya dedem gidecek ya ben dedim.annemde sen git o zaman dedi.agladim anne ben nereye gideyim dedim.o sirada dedem geldi beni aglarken gördü.anneme çocugu dövdünmü ne yaptin dedi yok dövmedim dedi.iyi o zaman ben döverim dedi tekme tokat giristi burnumu kirdi.

    leblebi yedirmek istedim balgami kurusun diye ama yemedi.benim planimi anladi
    sanirim bütün tozlari agzima döktü bana çignemeden yutturdu


    Saç kesimi
    bizde kurallar çok sikiydi hocalr uzun saça asla tahammul edmyolardi ben anca yazlari uzatabiliydm bi kersinde okula yeni bi çocuk gelmisti bunun eski ookulnde böle sorun yokmus bu bi geldi upuzun saçlar kulaklara kadar küpe falan herkes waaww oldu sonr sinifimizin inegi akifi musa hoca ile biseylre knusurken gördüm derken ne oldugunu anlamadigimizz bi sekilde musa hocayi en bi hayvani sekilde zincirinden bosanmis gibi kosarken gördük nereye dogru kostuguna baktik ve o yeni gelen çocuga sirti dönükken uaçn tekme atti çocuk kizlarla konusuyodu rezil oldu ilk günden ve hoca gözü dönmüs bi sekilde çocugun saçlarini ekmek biçagiyla kesti herkes firar oldu ve ertsi gün velisi geldi çocugunn musa hocada oglun bu tiple buraya gelemezdiye bagirarak cocugun babasinada ekmek bicagi çekti imza toplayip attirmayi düsünüyorz simdi musa hocayi

    sanayi

    gecen gun dedemin eski püskü bi skodasi vardi bu bozuldu hadi la gel dedi nereye dedim sanayiye dedi ya git dedim iste nese dinletemedim bobamda git la acilirsin butun gun evde pneklionsun dedi nese gittik sanayiye bu icerde ustayla cay iciyolar bi yandanda adam ben isimi yaptimmiydi tam yaprim diyodu dedemle yariliodular bizim külüstürüde kalfasi vardi o yapiyo benm eski staj yaptigim yerdir ben bizm arabanin burnuna oturdum kalfyala hosbes ediyodum konu kizdan acildi neis la daha milli olmadinmi dedi kipkirmizi oldum ne alaka dedm arabanin burnundan yere indim iinerken krikoya basmisim araba coktu bunu goren usta kalfa ya bakti vededmden cok utandi sonra kalfaya gununu gostermek icin zincirenden bosanmis bir hayvan giib kalfaya dogru kostu ve hayalarina ucan tekme atti bom diye ses cikti sonra dedem de kos burasi karisti canini seven kaçsinlan dedi yuru gidiyoz diyerek arabaya kapiyi acmadan camdan atlayarak girdi ve biz tam gaz bastik ama usta arabanin kaputundaydi gozleri damarlari kipkirmizi olmus bi sekilde hemen boyle gidemessiniz dedi dedem gaza basti adam cama yapisti dedem usta düssündiye bi sag sol ypti ama adam sipsiki tutunmustu bir kizgin ayi gibi agzini acmis bagiriyodu oanda dedm kafasini camdan cikarip adamin agzina balgam atti ve adam ögürmeye basladi dengesaini kaybedip uçtu döne döne kafasini o hilza direge çarpti ve öldu simdi dedem yasadiklarin dan oturu pismanlik icinde lustral aliyo 50 mg bende arasira gizli olarak atiyorum ikide bir mevzu simdi bu haplar bagimlilik yaparmi düzensiz alirsak sizce ne ypmaliyim önerileirniz bekliyorm

    magaza

    3 ay önce bi magzada gziyordum kankayla sora biri geldi nasi yardimci olabilirm abi diyebi satici kiz gördüm o anda o anda elektrik çarpsmis gibi asik oldunm gel zaman git zaman ben paso kizi görmek maksadiylan yine gittim oraya alisveris yaptim falan sirf onu görmek için bu arada biraz daha kendime bakmaya basladim ve pederden proje yapcaz diye 500 dolar alip onu üstüme basima harcadim sonra bi gün bi demet çiçek yaptirip çiçekçiden gittim magzaya girdim kendisi yine buyrun hosgeldiniz abi nasi yardimci oluabiilrm diye geldi yanima kipkirmizi oldum ve ona asik oldugumu söyledim ölüyodum az kalsin fakat bana sen hiç aynaya baktinmi dedi va onurumu gururumu ayaklar altina alip çignediler ve mosmor olmus bisekilde kosarak eve kapattim kendimi günler ce %100 full damar dinleyip agladim o kizi çok seviyorum ama bu yaptigi çok gücüme gitti intihar etmeyi bile düsündüm halimi gören mahalledeki arkdaslar toplasalim kizin çalistigi magzayi basalim bide dediler ama çok gücüme gitti sizce ne yapmaliyim önerilerizi bekliyorm

    beden dersi

    beden dersindeyiz bigün hocayi bekliyoz hepimiz tüm sinif salonda ve o esnada ben sepette büssürü top buldum bizim sinif biraz gaza gelen bi tip oldugu için bunlari aldim ve yere atipmaç basladi diye bagirdim o anda bütün sinif costu herkes toplarin pesinden kosturmaya baskladi bizim sinifin en manyak elemani anil bi topu almis önüne 5 kiside onu kovaliyodu bagris çagris neyse sonra derken sinifin en çaliskani akifle bedenci geldi aslinda türkçeciydi ve hepimizi siraya koydu ve anila sen öne çik bakayim diyip sana kim o toplari dagit dedi lan diyeönce tokat atti sonra tekme atti sonra bi gün saglik topu buldum ve akifin önüne attim çok hafifmis gibi vur akif dedim akif topu görünce zincirini koparmis bir hayvan gibi kostu kostu saglik topuna var gücüyle vurdu ve çatirdadanak bacaga kirildi bütün sinif yarildi simdi ama akifin öylece topa kosmasi garibime gitmisti gittim sordum neden böyle kostun topa dedim oda geçen dersete anil bundan kopya istemis buda vermeyince anil bunun hayalarina tenefüsde var gücüyleuçan tekme atmis hayalari patlamis ve akifde intikam olsun diye derste top üsrerken görünce var gücüyle yetisin hocam sifir toplar tplar gidiyo diye ortaligi atese vermis ve hoca gözü dönmüs bi sekilde kosmus anliycaginiz simdi yaptiklariundan pisman oldugunu söyledi ve vicdan azabi çektigini ve bu azapla sinvalara konstantre olamadigini gelecegi söszkonusu oldugunu aglayarak ifade etti sizce akifi bu vicdan azabindan kurtarmak için ne ypmaliyim önerilerinizi bekliyorum

    mahallede garip olay

    Geçen aksam mahalleden arkdaslarla takilioduk bi iki kiz muhabbeti yaptik ve eve döndüm bu salonda oturuyodu beni görünce ekmek biçagi istedi napcan dedim cep saatinin içini açmis sunun vidalarini sökcem dedi bicakla sökülmez o vidalar dedim kipkirmizi oldu ter basti ve var gücüyle kostu güm diye kapiyi kirp kaçti gece yarisina kadar dedemi aradik mahelleden arkdailarla görüstüm Ahmet ilgi felan istiyodur belki diyodu fakat tam o sirada üstümüzde bi bir kararti oldu ve dedem bi anda ahmetin üstüne var gücüyle bir hayvain en bi hayvani damarina basilmiscasina atladi ve Ahmet dedemin altinda yokoldu ve herkes ftopuk tabi sonra tekrar bulustuok bu seferde sabaha kadar ahmeti aradik ve bulamadik dedemin bu davranisi garibime gitti yanina varip neden böyle yaptigini sordum tekme atti ve burnumu sikip kaçti zaten gariptide son zamanlarda iyicene gariplesti hiç eski dedemimis gibi degil sizce npmalyim en son avatari izlemeye gitmistik birlikte arkdasda ondan etkilenmis olabilir felan dedi

    minibüs

    ani hep baskalarinin basina gelcek gibi olur ya iste ölebi keresinde dedemle minübüse bindik dedem karsiya gidcekmis beraber gidelim dedi o ara minübüste arkadasin birini gördüm konustum az sonra dedeme döndüm 10 dakka felan geçmedi sapikkk diye bi kadin bagirmaya basldi ve benm arkdas kadina arkadan pislik yaptigini ögrendik herkes yani bütün münübüs cocuk bana dogru geldi abi sen yardim et bana sahip cik felan dedi dedemde pislik seni diyip cocugun yüzüne balgam atti cocuk dedeme bu yaptigin onur kirici ve bu amerikada suc sayilir diyodu agzini acip dedem agzina balgam atti cocuk sofore minübüsü durdurunlan diye bagirdi taciz edilen kadinda kocasini aramis münübüsün arkasinda bi araba kadinin 4 cocugu ve kocasi münübüsün tekerine ates ettiler münübüsdekiler sofere sakin durma bu cinayet olur dediler arkadas yusuf yusuf oldu ve tam kopruden gecerken cocuk cami kirip atliyoduki dedem ayagindan tuttu ve adamlar cocugun kafasina vura vura öldürdüler dedem simdi cocugun ölümünden kendini suclu buluyo uzun süre 50 mg lustral kullanmasini tavsiye etti uzman doktor arada bende aliyorum sakli bu haplar dedeme zaman içinde bagimlilik olustururmu önerileriniz bekliyrum

    sevgili

    geçen gün eski kizarkdasimla bulusmöa karari aldik çok heyecanlandim hattta sabaha kadar uyuyamadim neyse sonra bulusma yerine gittim ayagpimda konvers hafif taslanmis bi kot saçlar daginik tam cool olmus bi sekilde karsisina çiktim ve ona yolda bi çingenden aldigim bi gül verdim nese yolda birlikte yürürken arkamizda iki tane psikopat belali tip vardi bi tanesi yanindakine olm bu kizlarida anlamiyom valla dedi öbürü niye la anlamiyon diye yarildi öttekide olm kiza bak çiktigi tipe bak dedi kipkirmizi oldum tam bunlara günlerini göstermek için dönüyodum ki karsidan zincirini koparmis bir hayvan gibi kosarak gelen bisey gördüm sevgilime baktigimda kaskati kesilmis bi sekilde deden dedi ve orda dondu derken o anda dedem havalandi ve uçan tekme atarak gelmeye basladi ama sevgilim soka girip dondugu için dedem yanlislikla kizarkadasima uçan tekme atti sevgilim bayildi dedemayiltmak için ona bi tokat atti uyanmayinca bu sefer balgam atti ona bu yaptiginin onur kirici oldugunu söyledim agzima tükürdü sevgilim ayildiginda bu iliski burda bitti diye agladi ve kosarak uzaklasti iki gündür telefona çikmiyor msn dede offline sevgilimin gönlünü tekrar kazanmak için sizce npmaliyim önerileriniz bekliyorum

    kulübe

    amcaogluyla bir gün ormana gittik agaçlari yikmaya karar verdik sonra dedi ki bu agaçlar yikilmaz surda bekçi var orayi yikalim bekçinin evine gittik 12 dakika burayi yikmaya çabaladik sonra bekçi disari çikti bize aduket atti ben yere yigildim amcaoglu çok kizdi amerikada böyle yapsan bitmistin dedi adam da senin yüzünü gözünü s....m deyince ben çok korktum sonra adam ikimize de balgam atti bu yaptiginizdan utanmalisiniz dedi amcaoglunu eve aldi ben de çok korktum simdi amcaogluyla içerde ne yapiyorlardir sizce ne yapmaliyim yardim pls

    kavgadan kankaliga

    lisedeyiz tenefüsteyiz ben mevlüt diye bi arkdasla parmak kale oynuyodum nese sinifin en inegi akif diye bi eleman var bunun hocalarla arasi iyiydi bu sinifa girdi beyler yoklama kagidini çalanlari musa hoca istiyo diye sinifta bagirdi derken mevlüt kipkirmizi oldu kafaisni pisti çünkü musa hoca demek ölüm demekti sonra smiiiiitt diye sinifin ayisi anil akife dogru kostu üstüne atladi bunu gören dier arkdaslar ve bütün sinif derken akifin pestili çiikmis bi sekilde ya napiyonuz lan diye bagiriyodu mevlüt akifin kendisnigizlice musa hocaya ispitleyecegini düsündügünü itiraf etti ve kalabaliktan istifade edip kostu var gücüyle akifn hayalarina uçan tekme atti güm diye akifin hayalar patladi çikan sese napiyonuz lan hayvanlar diye musa hocanin homurtulari karisti derken içeriye girdi herkes dagilmis ortada sadece anilve akif vardi bizim mevlüt hocam anil akifn hayalarini patlatti diyicne musa hoca gözü dönmüs bi sekilde bir hayvanin çikarabilecegi en korkunç sesler esliginde bütün gücüyle anilin üstüne atladi ve anil hocanin altinda kayboldu sonrasinda okuldan uzaklastirildi ve bi gün mevlütle giderken anil yolumzu kesti ama agliyodu onurunun kirildigini izah etti ve mevlüte ard arda diz geçirip komaya soktu mevlüt bi sene okula gelemedi nese mevlüte ziyarete gittim bi kere anil ugramis yaptiklarindan ötürü pisman bi sekilde özrdilemis ve artk kanka olduklarini ifade etti ünv dede ayni evi kazanmayi planladilar benim anlamadigim bunca olaydan sonra iki insan nasil kanka olur bide en iyi arkdasliik hapisanede olan arkadslikmis ben lise die düsünüyodum sizce en iyi arkdasllik hangisi önerilerinizi bekliyorm







  • efsane ölmemeli
  • Bazılarını başka forumlarda yazmış sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://gurcangenc.wordpress.com/2010/08/31/edwird-efsanesi/ çalıntıııı


     Edwird'in Bulabildiğim Hikayeleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞehzadeMustafa -- 19 Mart 2011; 1:59:15 >
  • dersanede olay baya iyiymiş.
  • evete böyle bir tip vardı burada :)
  •  Edwird'in Bulabildiğim Hikayeleri

     Edwird'in Bulabildiğim Hikayeleri

     Edwird'in Bulabildiğim Hikayeleri

     Edwird'in Bulabildiğim Hikayeleri


     Edwird'in Bulabildiğim Hikayeleri

    bunları bazıları :)




  • Hepsi iyi ya , dede ve balgam özellikle
  •  Edwird'in Bulabildiğim Hikayeleri



     Edwird'in Bulabildiğim Hikayeleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞehzadeMustafa -- 19 Mart 2011; 2:09:52 >
  • nitelikliyiiimmm, seçiciyiiimmm:)
    öyle her şeye gülmem, ama
    gecenin bi vakti yarıldım gülmekten bu arkadaşa,
    ne olur devam etsin,
    ciddiyim, gerçekten çok başarılı,
    hatta,
    karikatür dizisi bile olur bence, edvırd ve dedesi ve avanesi,
    robinson ve kruzo gibi,
    leman a yakışır, gerçekten ciddiyim ama..
  • edwird ın avatarı da o biçim yakışmış..
  • ahahhahahhh
  • Özledik reyiz seni....
  • Harbi nerde bu adam?
  • Meraktan konuyu hortlattım noldu bu adama?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Knix

    Meraktan konuyu hortlattım noldu bu adama?

    adminler banladı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • komık adammış vesellam
  • Aah edwird ah sen neydin zamanında, hikayelerini bir solukta okurduk
  • up
  • Neden banlandığını bilen varmı ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.