Şimdi Ara

Edwird'in Bulabildiğim Hikayeleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
82
Favori
10.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Silent Lucidity

Aah edwird ah sen neydin zamanında, hikayelerini bir solukta okurduk
    quote:

dayak

dedemi annem evden atmaya çalisti bi kere ama dedem istemedi.annem babasini çok seviyor.bir gün anneme dedimki bu evden ya dedem gidecek ya ben dedim.annemde sen git o zaman dedi.agladim anne ben nereye gideyim dedim.o sirada dedem geldi beni aglarken gördü.anneme çocugu dövdünmü ne yaptin dedi yok dövmedim dedi.iyi o zaman ben döverim dedi tekme tokat giristi burnumu kirdi.

leblebi yedirmek istedim balgami kurusun diye ama yemedi.benim planimi anladi
    sanirim bütün tozlari agzima döktü bana çignemeden yutturdu

• enteresanmış bazılarına sesli güldüm.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Neden banlandığını bilen varmı ?

Yazdığı son hikaye onun sonu oldu o hikayede küfürü fazla kullandı şutladılar.
  • quote:

mahallede garip olay

Geçen aksam mahalleden arkdaslarla takilioduk bi iki kiz muhabbeti yaptik ve eve döndüm bu salonda oturuyodu beni görünce ekmek biçagi istedi napcan dedim cep saatinin içini açmis sunun vidalarini sökcem dedi bicakla sökülmez o vidalar dedim kipkirmizi oldu ter basti ve var gücüyle kostu güm diye kapiyi kirp kaçti gece yarisina kadar dedemi aradik mahelleden arkdailarla görüstüm Ahmet ilgi felan istiyodur belki diyodu fakat tam o sirada üstümüzde bi bir kararti oldu ve dedem bi anda ahmetin üstüne var gücüyle bir hayvain en bi hayvani damarina basilmiscasina atladi ve Ahmet dedemin altinda yokoldu ve herkes ftopuk tabi sonra tekrar bulustuok bu seferde sabaha kadar ahmeti aradik ve bulamadik dedemin bu davranisi garibime gitti yanina varip neden böyle yaptigini sordum tekme atti ve burnumu sikip kaçti zaten gariptide son zamanlarda iyicene gariplesti hiç eski dedemimis gibi degil sizce npmalyim en son avatari izlemeye gitmistik birlikte arkdasda ondan etkilenmis olabilir felan dedi

gözümden yaş geldi yemin ederim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Neden banlandığını bilen varmı ?

Yazdığı son hikaye onun sonu oldu o hikayede küfürü fazla kullandı şutladılar.

Hmm, maxi cep **** gibi siteler de de varmış, banlanmamış ama belli bir tarihten sonra girmemiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • YUKARII
  • up
  • Merak ediyorum bunu gereksiz bir troll oldugunu dusunen tek benmiyim

• Jamesx in Csb leri bile bunlardan güzel.
  • Dedesi her hikayede ya tükürüyo ya balgam atıyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komik adammış. Bu adam böyle saçma fakat komik hikayeler koymaktan başka ne yapıyordu ?
  • edward kim

• "Niye banlandı" diyorsunuz da iyi de olmuş aslında.
    Bu olayları kurgulayıp derlese ticari amaçla kullanabilir. Ben olsam artık burada hikayeleri paylaşmayı bırakır aylık dergi ya da onun gibi bir şeyle uğraşırdım
    Herkese hitap etmesine de gerek yok geyik olduğu belli zaten
    Oldukça eğlenceli
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcarzer44

Merak ediyorum bunu gereksiz bir troll oldugunu dusunen tek benmiyim

Yalnız olduğumu sanıyordum.
  • oficialfacebook sayfası var, geçen hafta bayaa bişeyler paylaştı
  • Şimdi olsa ergen diye kovarsınız adamı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.