Şimdi Ara

eds ve diğer radar kameraları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
15.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu eds ve radar kameraları kaç metre uzaklıktan hızımızı algılayabiliyor? sonuçta bazı kameraların yeri belirli ve ona göre hızımızı ayarlayabiliriz

• Trafikte çalışan polis arkadaşın söylediği 800 metre civarı.
  • o kadar yoktur.
  • Sınav günleri ve iş trafiği sonrası hariç açık olmuyor zaten çoğu.

Adamlar bu işi döner sermayeye döndürdü. Amaç trafik kazalarını azaltmak değil, devlete ek gelir sağlamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 13 Haziran 2013; 3:10:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeopol

o kadar yoktur.

kilometreler telafuz ediliyor... 800 metre nedir ki,

düz alanda 3 km önceden hız ölçebilen radarlar vardı sanırım...
  • bozoyük eskişehir arasında 115 ile ceza yedim.

çünkü aracı görür görmez yavaşlamıştım.

itiraz ettim gerideki radar otosuna gittim... videoyu izlediğimde ise 922 metrede lock edilmiş yani aracıma kitlenmiş radar . 922 metredeki hızım 115. 724 metre uzaklıktaki hızım ise 93

2-3 km den yakalayan radarların bile olduğunu söyledi memur bey hatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Sınav günleri ve iş trafiği sonrası hariç açık olmuyor zaten çoğu.

Adamlar bu işi döner sermayeye döndürdü. Amaç trafik kazalarını azaltmak değil, devlete ek gelir sağlamak.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arazi koşulları uygunsa 2,5-3 km den araca kilitlenebiliyor. Genelde viraj veya tepe üstüne konuşlanıp seni hazırlıksız anda tespit ediyorlar.
  • yandık o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radarların çalışma prensiplerini bilmek lazım tam anlamıyla yorum yapmak için.

• Arkadaşlar Jandarmanın kullandığı radar sistemlerinin birinin manuelinin çevirisini yapmıştım. 90 derecelik açı da dahil menzili 2.500 metredir. Dört anten kullanır ve isterse araç çevresini 360 derece tarar. Tabi 4 anten de aktif eilmiş ise. Emniyetteki radar sistemleri de benzer kapasiteli radarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commonwealth -- 15 Haziran 2013; 17:15:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 404 Not Found

quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Sınav günleri ve iş trafiği sonrası hariç açık olmuyor zaten çoğu.

+1

Bu mantık ancak ben kurallara uymuyorum, onlar da uymadığımı biliyor. isteyince yakalıyor mantığıdır. Sürücülük hayatım boyunca bir defa aşırı hız cezası yedim. Onu da haketmiştim.
  • Bildiğimiz yere açılı duran EDS'ler kaç metreden algılıyor ki? Gönderilen hız ihlali ceza fotoğraflarında kamera ile araç arası 5-6 metre gibi.
  • 2,2,5 km yakalanılır mı ya
  • Sistem hızı uzaktan belirleyip yaklaşınca fotoğraf çekiyor sanırım.

• uzaktan belirledi tamam eyvallah.
    o halde durup geri gidersek sorun yok??
  • quote:

Orijinalden alıntı: abisi1

... o halde durup geri gidersek sorun yok??

bunu denemeden ölmem, çok mantıklı :)
  • abisi1 A kullanıcısına yanıt
    O değilde Mühendis zekası buna diyorlar galiba.Demokraside çözümler tükenmez.Ama ne kadar geri geri gidicez o var radar alanından kaç km uzaklaşmak lazım birde bu akantrafikte durup geri geri gitmekle cezadan daha ucuza mı kurtuluruz yoksa kaza yapıp daha mı çok şey kaybederiz bilmiyorum
  • SiNaPSiS kullanıcısına yanıt
    O çok gerekli değil ona çözüm bulmuşlar zaten EDS için plakaya yapıştırdığımız etiket var flaş patlıyınca plakanın hangi harfine yapıştırdıysak o okunmuyor.
  • bursadaki edslerin hiç birinde flash patlamıyor onu nabıcaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.