Şimdi Ara

(Edit: Araç incelendi, resim eklendi) Yeni Auris'teki muhteşem iç mekan detayı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
1
Favori
12.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın incelemeye gidicem adamların eleştirdikleri noktalara özellikle dikkat edeyim diye ilk izlenim video'larını izliyordum, iç mekan için direk olarak iyi kalite değil, Toyota 20 sene önceki sert plastiği kullanıyor gibi yorumlar yapmışlar, hatta Golf ile karşılaştırınca alt sınıf hissettiriyor demişler, resmen dandik demişler ama aşağıdaki detaya çok dikkat etmemiştim, bununla olay direk koptu.. Yarın casio asker saatimi takıp bu aracı incelemeye gitmeyi düşünüyorum, en azından bir bağ olsun aramızda

(Edit: Araç incelendi, resim eklendi) Yeni Auris'teki muhteşem iç mekan detayı...

EDIT:

Aracı incelemeye gittim, dış kısım göreceli, kimine iyi gelebilir ama ben pek beğenemedim açıkcası

İç mekan ise facia olmasa bile gerçekten başarısız, öncelikle insanı inanılmaz boğuyor ve yer yer alt sınıf kalitesine inen bir iç mekanla karşılaşıyorsunuz, geniş metal görünümlü kaplama biraz kurtarsada özellikle ekran etrafındaki plastik şaşkınlık yaratıyor, vites kolu etrafı yine öyle, kapı altları elimde kalacak zannettim biraz zorlasam oralarda düşük kalitede, koltuk döşemeleri muşambadan hallice kalitede vs... Dijital casio asker saati gerçekten sırıtıyor ve şaşkınlık yaratıyor sene 2013 onun ne işi var diye orada... Çok basit görünüyor, saatin altında bir airbag emniyet kemeri vs. göstergesi var ki oda akıllara zarar tasarım olarak...

Özetlersem Auris iç mekan olarak sınıfının sonlarında bir araç, inanın bir Golf ile karşılaştırmak Golf'e göre şu kadar ucuz demek felan hakkaten olmaz, 2 gömlek aşağıda çünkü... Bir i30 felan golf ile güzelce karşılatırılırda auris yok olmamış çok vasat ve sınıfının altınına oynayan bir görünümde... Orta-alt donanım otomatik dizel 55 bin lira fiyatlıydı ve bence etmez, full donanımı 55'e verseler yinede i30 daha iyi alternatif bence... Kısace olmamış diyorum. Haftaya test sürüşü de yapıcam, o zaman tam yeri belirlenir aracın... Ancak ilk izlenimlerin olumsuz, araçta en çok direksiyonu beğendim çünkü deri kaplamasıyla iç mekandaki en kaliteli şey oydu, kokpitten bunaldıkça direksiyona baktım

Kaplama ile döşeme arasından kapmanın kanarı görünüyordu ki aracın genel iç kalitesi konusunda bu bile fikir verebilir, gerçekten gözüme battı

Ekran etrafı hem tasarım hem kalite olarak düşük seviyede

Anlamsız görünen saatimiz ve altındaki yine acayip gösterge

Vites etrafı yine kötü

Elinizde kalacak hissi veren kapı altları

Muşambadan hallice koltuklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undefined2 -- 26 Ocak 2013; 18:40:21 >

• yeni aurisin iç mekan kalitesine kötü diyenler kendi kalitelerini gözden geçirsinler.
  • ben bugün inceledim tek kelimeyle iğrenç olmuş rezil içine binince midem bulandı. sakın gitmeyin !

incelemeye arkadaşın golfüyle gitmiştik . golfe tekrar binince göğüs plastiklerini yaladık döşemelerini öptük, düşünün yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crash_bandicoot -- 25 Ocak 2013; 22:44:41 >
  • Benim MK1 Paliomdada var aynısından
  • o bişe değil daha düne kadar bu saat lexuslarda vardı arkadaş. auris neki?
  • kalitesini bilmem ama içi de dışı da çok tipsiz..
  • Toyota'nin ve genel olarak Japon araclarinin tarzi budur fazla gosterisli degillerdir, cok fazla duygulari oksamazlar ama kalitelidirler, saglamdirlar. 3 tane Toyota Corolla aracim oldu (93,96,05 model) ucunde de sinyal kollari ayna tuslari vs. ayniydi ama bundan sikayetci degilim cunku sadece yillik bakimlari icin servise gittim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben fiyatları merak edyrm ya. Sorunsuz diye kaça satıcaklar acaba
  • Beyler abartmayın yav bence yeni Corollada yeni Auriste güzel olmuş valla.İç mekan kalitesini bilemem tasarım olarak ben beğendim.

Aurisin arkası ASX terk orası ayrı.
  • İstanbul Auto Showda incelemiştim bana Fargo model kamyonetlerin ön göğüslerini anımsattı kısaca şu anki araçlar ondan kat kat zarif duruyor.japonların araçları çok iyi ama ergonomi sıfır
  • Arabanın ıcını nıye beton duvar örer gibi dimdik yapmışlar yav. Çok kaba durmuş.
  • ben direk fotodan yorum yapmak istemiyorum daha incelemedim ama adamlar direk dandik diyorlar videolarda bilmem valla

hatta sonuç cümlesi iç mekan plastiğiyke yaşayabilirseniz bakmaya değer olmuş, cidden merak ettim aracı
  • o nedir ya
  • olmuyor arkadaş zorla mı?son çare olarak şu audiden kiaya transfer olan ünlü tasarımcı herifi,geçici görevle bi 6 ay toyotada görevlendireceksin!
  • Kola ve cipsimi alıp geliyorum.
  • Bu saati savunanlar da çıkacaktır. Sorunsuz ne de olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

Arabanın ıcını nıye beton duvar örer gibi dimdik yapmışlar yav. Çok kaba durmuş.

Katılıyorum size içine oturunca önünüzde kocaman bir duvar var sanki zaten otururur oturmaz hemen kalktım araçtan.Boğucu bir hava var içerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atlasbey

quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

Arabanın ıcını nıye beton duvar örer gibi dimdik yapmışlar yav. Çok kaba durmuş.

Katılıyorum size içine oturunca önünüzde kocaman bir duvar var sanki zaten otururur oturmaz hemen kalktım araçtan.Boğucu bir hava var içerde.

bende boğuluyorum valla seat leandada oyle bı oturdum resmen ağzımla aynı sevıye ınsanın resmen ağzına sokar gıbı yapıyorlar az aşağıda yapsalar yolu daha net gorsek ıyı olcak
  • yıl olmuş 2013 tasarim harikalari ... yanlıs anlasılmasın 2011 corolla kullanıcısıyım peder sağ olsun..
  • Iyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.