Şimdi Ara

edison amfi yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkaslar bı ses sıstemı kurcam amfı konusunda kararsız kaldım edıson ed-804 mü yoksa jameson 505 mı alsam karar veremedım ıkısıde 4x80 rsm guc verıyo edıson azcık daha pahalı acaba hangısı daha ıyı olur
    gt-4 bas ıcın. veyada arada bı fark varmıdır jameson alsam kötümü yapmıs olurum?
    sımdıden tesekkurler

• 2 kanalı kopruelsen 160watt

250watt rms e ihtiyac var gt4 içn bence o anfiler yerine jbl in fln anfilerini al anfi onemli ses kalitesi içn

bzm tanıdıkta var jameson 1200 luk 38cm lik jbl var bozuo sesi yani anfiden dolayı +12 +6 db de yaramaz anfiler
  • Edison Jameson'a göre daha iyidir hocam,en azından estetik olarak.
    Güç olarak çok farkları yok ama Edison ampliler bass olarak Jameson'lardan biraz daha iyiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Edison Jameson'a göre daha iyidir hocam,en azından estetik olarak.
    Güç olarak çok farkları yok ama Edison ampliler bass olarak Jameson'lardan biraz daha iyiler.

yanı aradakı 30 ytl farka değer diyosun
  • ikisinden biri diyorsan edison al
  • quote:

Orjinalden alıntı: admiral9999

quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Edison Jameson'a göre daha iyidir hocam,en azından estetik olarak.

yanı aradakı 30 ytl farka değer diyosun

Gerçekten değer.
  • aslında içlerindeki aletler aynı aynı yer üretimi filan ama edison niyeyse jamesondan daha bi öne çıkıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUBWOOFER YARDIM ?
    10 yıl önce açıldı
    subwoofer + amfi tavsiyesi :)
    12 yıl önce açıldı
    Amfi RMS güç hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sürekli derim Edison anfiler kotunun en iyisidir
  • Kardesim bana sorarsan ne edison ne jameson al.Al bir xetec vector v200 4 kanal anfi 4*77 köprülersen eger 2*154 rms güc alırsın buda yeterli gelir sana.İstersen sıfır full kutulu garantili orjinal murtaş garantisi var yani fiyatı 150 ytl düsünürsen pm atabilirsin.Kesinlikle memnun kalırsın ben aynı anfiden kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.