Sınıfı Topçu Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 2'NCİ KOR. 102'NCİ TOP. A. K.LIĞI UZUNKÖPRÜ EDİRNE
331 den ben de varım
saat geç oldu kafa kalmadı ama sürgün yeri demişler hep. hayırlısı olsun ne diyelim:)
EDİRNE DİYİNCE SEVİNMİŞTİM AMA OKUDUKARIMIM HİÇ İÇ AÇICI DEĞİL
quote:
Orijinalden alıntı: sagopa
quote:
Orijinalden alıntı: bugraco
quote:
quote:
331. dönemden yok m u arkadaşlar?
Sınıfı Topçu Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 2'NCİ KOR. 102'NCİ TOP. A. K.LIĞI UZUNKÖPRÜ EDİRNE
331 den ben de varım
saat geç oldu kafa kalmadı ama sürgün yeri demişler hep. hayırlısı olsun ne diyelim:)
Aynen öyle abi çok sevindim ben de eve 3 saat süper yer diye ama çok ciddi spor yapacağımız ve epey bir zorlanacağımız kesin gibi.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
331. dönemden yok m u arkadaşlar?
331 den ben de varım
Aynen öyle abi çok sevindim ben de eve 3 saat süper yer diye ama çok ciddi spor yapacağımız ve epey bir zorlanacağımız kesin gibi.
yalnız benim kafa pek iyi değil şuan net pek bişey anlamadım
Beyler merhaba, benimde 2'NCİ KOR. 102'NCİ TOP. A. K.LIĞI UZUNKÖPRÜ EDİRNE çıktı. Hepimize hayırlı olsun.
Vazgeçip gitmesek mi ya
DOSTLAR MERSİNDEN GELECEK OLAN WARMI???? NAPALIM BİR ORGANİZASYON YAPALIMMI???
quote:
Orijinalden alıntı: dedeçavuş
DOSTLAR MERSİNDEN GELECEK OLAN WARMI???? NAPALIM BİR ORGANİZASYON YAPALIMMI???
dostlar uzun köprüde buluşalım birliğe girmeden küçük bir organizasyon yapalım daha güzel olur diye düşünüyorum
beyler ben konyadan gelicem biletimi aldım ancak otobus edirneye gidiyo uzunköprüye sanırım ilçe otobüsleriyle gidicem bu otobuslere bilet alamadım bu konuda bilgisi olan varsa söyleyebilirmi
uzunköprü 102. topçu alayı kalmasın
keşandayken 319 olarak yaptım taşınmasını da uzunköprüye biz yaptık.alay keşandayken çok zorluydu ama yerleşim olarak çok iyiydi uzunköprüdeki yer ise keşana kıyasla kötüydü
edirnenin ayazı meşhurdur kesinlikle bol bol içlik alın yeşil onun dışındakileri bi şekilde kantinden halledersiniz ha bi de ilk olarak 5 tane 100 lük kart işinize kesinlikle çok yarar bunu dışında zaten sağlamdır alayın kantini
her kes iyi diyordu halbu ki. ama yazılanlara bakılırsa zor geçecek. Elazığ/Karakoçan
quote:
Orijinalden alıntı: mesut18
edirnenin ayazı meşhurdur kesinlikle bol bol içlik alın yeşil onun dışındakileri bi şekilde kantinden halledersiniz ha bi de ilk olarak 5 tane 100 lük kart işinize kesinlikle çok yarar bunu dışında zaten sağlamdır alayın kantini
5 TANE 100 LÜK KAETT NE İÇİN TELEFON KAARTI SATILMIYOMU
bulamayabilirsin çünkü çok çabuk tükeniyor işi şansa bırakma ;)
saol verdiğin bilgiler için.birde dağıtım olunca nereye gönderiyorlar onu da söyleyebilirmisin
quote:
saol verdiğin bilgiler için.birde dağıtım olunca nereye gönderiyorlar onu da söyleyebilirmisin
DEVRELERİM 9 GİBİ İSTANBUL ESENLERDEYİM 12Sİ ORDANDA TEMİZ BİR KAHVALTI ETTİKTEN SONRA KISMETSE EDİRNE ATLIYIP GİDECEĞİM UZUN KÖPRÜYE İNŞ HEPİMİZ İÇİN HAYIRLI OLUR ZORLU GEÇECEK FALAN DEMEYELİM ÇÜNKÜ HAKKARİ ÇUKURCA ŞIRNAK VS... GELEBİLİRDİ RAHAT RAHAT BİR ASKERLİK GEÇİRECEĞİZ HERYERDE ZORLUKLAR WAR GÜLE OYNAYA GEZE DÖNE DOLAŞA BİTİRECES MERAK ETMYİN. ORAYA Bİ VARALIM ALLAHIN İZNİYLE GEYİĞİN KRALINI GIRGIRIN ŞAMATANIN KRALINI YAŞIYCAZ KEYİFLERİ HİÇ BOZMAYALIM... ARTIK BİRLİKDE GÖRÜŞÜRS MUHTEMELEN AYNI KOĞUŞTA OLACAĞIZ... HERKESE İYİ YOLCULUKLAR....
quote:
Orijinalden alıntı: mesut18
bulamayabilirsin çünkü çok çabuk tükeniyor işi şansa bırakma ;)