Şimdi Ara

-EDİRNE UZUNKÖPRÜ-2'NCİ KOR.K.LIĞI 102'NCİ TOP.A.K.LIĞI -UZUNKÖPRÜ EDİRNE- (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
4
Favori
128.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugraco

quote:

Orijinalden alıntı: sagopa

quote:

331. dönemden yok m u arkadaşlar?

Sınıfı Topçu
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Kabul Toplama Merkezi -
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 2'NCİ KOR. 102'NCİ TOP. A. K.LIĞI UZUNKÖPRÜ EDİRNE

331 den ben de varım

saat geç oldu kafa kalmadı ama sürgün yeri demişler hep. hayırlısı olsun ne diyelim:)

EDİRNE DİYİNCE SEVİNMİŞTİM AMA OKUDUKARIMIM HİÇ İÇ AÇICI DEĞİL

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sınıfı Topçu
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Kabul Toplama Merkezi -
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 2'NCİ KOR. 102'NCİ TOP. A. K.LIĞI UZUNKÖPRÜ EDİRNE

331 den ben de varım

saat geç oldu kafa kalmadı ama sürgün yeri demişler hep. hayırlısı olsun ne diyelim:)

Aynen öyle abi çok sevindim ben de eve 3 saat süper yer diye ama çok ciddi spor yapacağımız ve epey bir zorlanacağımız kesin gibi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sınıfı Topçu
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Kabul Toplama Merkezi -

331 den ben de varım

Aynen öyle abi çok sevindim ben de eve 3 saat süper yer diye ama çok ciddi spor yapacağımız ve epey bir zorlanacağımız kesin gibi.

yalnız benim kafa pek iyi değil şuan net pek bişey anlamadım

• Beyler merhaba, benimde 2'NCİ KOR. 102'NCİ TOP. A. K.LIĞI UZUNKÖPRÜ EDİRNE çıktı. Hepimize hayırlı olsun.
  • Vazgeçip gitmesek mi ya
  • DOSTLAR MERSİNDEN GELECEK OLAN WARMI???? NAPALIM BİR ORGANİZASYON YAPALIMMI???
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedeçavuş

DOSTLAR MERSİNDEN GELECEK OLAN WARMI???? NAPALIM BİR ORGANİZASYON YAPALIMMI???

dostlar uzun köprüde buluşalım birliğe girmeden küçük bir organizasyon yapalım daha güzel olur diye düşünüyorum
  • beyler ben konyadan gelicem biletimi aldım ancak otobus edirneye gidiyo uzunköprüye sanırım ilçe otobüsleriyle gidicem bu otobuslere bilet alamadım bu konuda bilgisi olan varsa söyleyebilirmi

uzunköprü 102. topçu alayı kalmasın
  • keşandayken 319 olarak yaptım taşınmasını da uzunköprüye biz yaptık.alay keşandayken çok zorluydu ama yerleşim olarak çok iyiydi uzunköprüdeki yer ise keşana kıyasla kötüydü
  • Bursadan giden var mı uzun köprüye?
  • dedeler getirmemiz gerenler neler soyleyebilirmisiniz.
  • edirnenin ayazı meşhurdur kesinlikle bol bol içlik alın yeşil onun dışındakileri bi şekilde kantinden halledersiniz ha bi de ilk olarak 5 tane 100 lük kart işinize kesinlikle çok yarar bunu dışında zaten sağlamdır alayın kantini
  • her kes iyi diyordu halbu ki. ama yazılanlara bakılırsa zor geçecek.
    Elazığ/Karakoçan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut18

edirnenin ayazı meşhurdur kesinlikle bol bol içlik alın yeşil onun dışındakileri bi şekilde kantinden halledersiniz ha bi de ilk olarak 5 tane 100 lük kart işinize kesinlikle çok yarar bunu dışında zaten sağlamdır alayın kantini

5 TANE 100 LÜK KAETT NE İÇİN TELEFON KAARTI SATILMIYOMU
  • bulamayabilirsin çünkü çok çabuk tükeniyor işi şansa bırakma ;)
  • saol verdiğin bilgiler için.birde dağıtım olunca nereye gönderiyorlar onu da söyleyebilirmisin
  • quote:

saol verdiğin bilgiler için.birde dağıtım olunca nereye gönderiyorlar onu da söyleyebilirmisin

DEVRELERİM 9 GİBİ İSTANBUL ESENLERDEYİM 12Sİ ORDANDA TEMİZ BİR KAHVALTI ETTİKTEN SONRA KISMETSE EDİRNE ATLIYIP GİDECEĞİM UZUN KÖPRÜYE İNŞ HEPİMİZ İÇİN HAYIRLI OLUR ZORLU GEÇECEK FALAN DEMEYELİM ÇÜNKÜ HAKKARİ ÇUKURCA ŞIRNAK VS... GELEBİLİRDİ RAHAT RAHAT BİR ASKERLİK GEÇİRECEĞİZ HERYERDE ZORLUKLAR WAR GÜLE OYNAYA GEZE DÖNE DOLAŞA BİTİRECES MERAK ETMYİN. ORAYA Bİ VARALIM ALLAHIN İZNİYLE GEYİĞİN KRALINI GIRGIRIN ŞAMATANIN KRALINI YAŞIYCAZ KEYİFLERİ HİÇ BOZMAYALIM... ARTIK BİRLİKDE GÖRÜŞÜRS MUHTEMELEN AYNI KOĞUŞTA OLACAĞIZ... HERKESE İYİ YOLCULUKLAR....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut18

bulamayabilirsin çünkü çok çabuk tükeniyor işi şansa bırakma ;)

3. tb. karargah mıydı mesut

bende 319dum..
  • evet onuR :D ne günlerdi be 2 sene oldu
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.